|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 10:13 am
Autark redface *chowa przestraszoną główke pod łapkami* redface *zastanawia sie czy cherbatka czy ciasteczko najpierw* wcinaj ciastko i popijaj herbatka xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ahhhhhh liceum rofl xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 10:14 am
Autark EvilYuki Anzelmo EvilYuki Anzelmo: chciał mi poprawic humor, więc bawił się w upośledzeńca i chciał trafić w mój nos. nooo... no i co zrobilas w odwecie? twisted rozpłakałam się, bo bolało. *podchodzi do Autarka i przytula go od tyłu* redface *chowa przestraszoną główke pod łapkami* redface *zastanawia sie czy cherbatka czy ciasteczko najpierw* Najpierw Yukiś, a nie cholera jasna, herbatki! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anzelmo Rin_Youkai ninja witam Yukis : boski sig eek heart Rin przyszla blaugh *daje jej herbatke* Aaaaaaaaaaaaa < stek i siorb herbate > nareszcie odpoczynek... Yukis: nie badz taka skromna heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania ahhhhhh liceum rofl xd xp oo... i Frania wpadla... mrgreen mrgreen hellooo mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 10:15 am
Terrorystka Frania ahhhhhh liceum rofl xd xp ahhhh klasa maturalna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Anzelmo Terrorystka Frania ahhhhhh liceum rofl xd xp oo... i Frania wpadla... mrgreen mrgreen hellooo mrgreen no hejo hejo wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Autark redface dziękuje dziewczyny, po prostu rozpieszczacie mnie redface *zwija sie w kuleczke w kąciku* o jak slodko 4laugh 4laugh 4laugh
*czerwieni sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 10:17 am
EvilYuki Terrorystka Frania ahhhhhh liceum rofl xd xp ahhhh klasa maturalna... a ja po srodku jestem o_O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 10:18 am
no i jak pierwszy dzien w liceum? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Terrorystka Frania ahhhhhh liceum rofl xd xp ahhhh klasa maturalna... dzisiaj moj polonista, który mówi do nas:
Moi drodzy państwo... Bo wiecie, język polski to jest taki specyficzny przedmiot...
lol albo mielismy dzisiaj jakis wyglad jakies dr habilitowanej co czytac tekstu pisanego nie potrafi neutral ( chyba jej nie uczono, ze jak jest przecinka to sie robi krotka pauze confused ) musimy z tego wykladu napisac konspekt xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*odwraca sie nieśmiało główką do kącika* redface to ja lepiej nie chce cherbatke redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 10:19 am
Rin_Youkai a ja po srodku jestem o_O noo... tak jak ja >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 10:20 am
Autark *odwraca sie nieśmiało główką do kącika* redface to ja lepiej nie chce cherbatke redface sad gardzisz moja herbatka? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|