|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 10:05 am
hello hello 3nodding *ciągle siedzi w kąciku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 10:05 am
Anzelmo renge_karen
To ja widze ze bardzo interecujacy poczatek roku macie z zwlaszcza Yukis :3
U mnie norma chlopaki nic sie nie zmienili zalaj zboczency XP>.>' no tak juz jest... xd xd xd wiem wiem wy wszyscy to zbole....
zreszta ja tez zbok jestem xd (female)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 10:06 am
Anzelmo: chciał mi poprawic humor, więc bawił się w upośledzeńca i chciał trafić w mój nos.
Karen: W mojej sygnie chodzi o to, co widać. Czyli o nic.
Autark: :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Autark hello hello 3nodding *ciągle siedzi w kąciku* neutral *daje mu herbatke* dobra, ho do nas >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Autark hello hello 3nodding *ciągle siedzi w kąciku* nu wyjdź dla Dorotki z kącika... *daje mu ciastko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 10:07 am
Anzelmo a wiec, Martynko xD jak tam leci? 3nodding a nawet nawet. pierwszy dzien szkoly. hm. przerwy super wink reszta mniej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 10:07 am
redface dziękuje dziewczyny, po prostu rozpieszczacie mnie redface *zwija sie w kuleczke w kąciku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 10:08 am
EvilYuki Anzelmo: chciał mi poprawic humor, więc bawił się w upośledzeńca i chciał trafić w mój nos. nooo... no i co zrobilas w odwecie? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 10:09 am
Anzelmo EvilYuki Anzelmo: chciał mi poprawic humor, więc bawił się w upośledzeńca i chciał trafić w mój nos. nooo... no i co zrobilas w odwecie? twisted rozpłakałam się, bo bolało. *podchodzi do Autarka i przytula go od tyłu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 10:10 am
ninja witam
Yukis : boski sig eek heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 10:11 am
Rin_Youkai ninja witam Yukis : boski sig eek heart taaaak? *pąs pąs* och, dziękuju... *wstydzioch*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 10:11 am
EvilYuki rozpłakałam się, bo bolało. *podchodzi do Autarka i przytula go od tyłu* <=o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 10:12 am
EvilYuki Anzelmo EvilYuki Anzelmo: chciał mi poprawic humor, więc bawił się w upośledzeńca i chciał trafić w mój nos. nooo... no i co zrobilas w odwecie? twisted rozpłakałam się, bo bolało. *podchodzi do Autarka i przytula go od tyłu* redface *chowa przestraszoną główke pod łapkami* redface *zastanawia sie czy cherbatka czy ciasteczko najpierw*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai ninja witam Yukis : boski sig eek heart Rin przyszla blaugh *daje jej herbatke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anzelmo EvilYuki rozpłakałam się, bo bolało. *podchodzi do Autarka i przytula go od tyłu* <=o no czego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|