|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 5:03 am
Aidanna Omega Sun *rozskoszuje sie cisza i spokojem roku szkolnego* xd czekaj do weekndu xD znowu beda biegac i krzyczec xd A Ty czemu nie jestes w szkole dziewczynko wink ? Juz wrocilas? I jak tam pierwszy dzien?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 5:06 am
Omega Sun Aidanna Omega Sun *rozskoszuje sie cisza i spokojem roku szkolnego* xd czekaj do weekndu xD znowu beda biegac i krzyczec xd A Ty czemu nie jestes w szkole dziewczynko wink ? Juz wrocilas? I jak tam pierwszy dzien? mysmy dzisiaj robili otrzesiny pierwszym klasom i dopiero od jutra zaczynamy normalne lekcje whee a tak to zapoznaje sie powoli z nowa klasa... bardzo mili ludzie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 5:10 am
Aidanna mysmy dzisiaj robili otrzesiny pierwszym klasom i dopiero od jutra zaczynamy normalne lekcje whee a tak to zapoznaje sie powoli z nowa klasa... bardzo mili ludzie 3nodding a ja musze sie przeniesc z prawa cywilnego (za malo chetnych) na jakas inna specjalizacje, wiec pewnie pojde na karne i bede z moja dawna grupa czyli z bardzo fajnymi ludzmi whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 5:16 am
Omega Sun Aidanna mysmy dzisiaj robili otrzesiny pierwszym klasom i dopiero od jutra zaczynamy normalne lekcje whee a tak to zapoznaje sie powoli z nowa klasa... bardzo mili ludzie 3nodding a ja musze sie przeniesc z prawa cywilnego (za malo chetnych) na jakas inna specjalizacje, wiec pewnie pojde na karne i bede z moja dawna grupa czyli z bardzo fajnymi ludzmi whee ach... i kolejne 10 miesiecy meczenia sie w szkole ;p ty mniej... ale wiecej nauki xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 5:19 am
dzien dobry, mili panstwo 3nodding *klania sie* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 5:21 am
Anzelmo dzien dobry, mili panstwo 3nodding *klania sie* whee witam ^^ *nalewa herbatki i podaje* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 5:23 am
Aidanna Anzelmo dzien dobry, mili panstwo 3nodding *klania sie* whee witam ^^ *nalewa herbatki i podaje* 3nodding dziekuje bardzo, o pani whee jak tam dzisiaj samopoczucie? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 5:24 am
Aidanna ach... i kolejne 10 miesiecy meczenia sie w szkole ;p ty mniej... ale wiecej nauki xp eee tam, odlicz ferie, swieta, soboty i niedziele i inne takie to Ci w sumie wyjdzie z 7 wink U mnie w tym roku jest malo chodzenia na uczelnie- malo zajec, ale duzo nauki i siedzenia w bibliotekach, bo musze napisac prace licencjacka. Mialam juz pomysl i plan, ale z racji, ze musze zmienic specjalizacje musze tez poszukac sobie nowego tematu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 5:26 am
Omega Sun Aidanna ach... i kolejne 10 miesiecy meczenia sie w szkole ;p ty mniej... ale wiecej nauki xp eee tam, odlicz ferie, swieta, soboty i niedziele i inne takie to Ci w sumie wyjdzie z 7 wink U mnie w tym roku jest malo chodzenia na uczelnie- malo zajec, ale duzo nauki i siedzenia w bibliotekach, bo musze napisac prace licencjacka. Mialam juz pomysl i plan, ale z racji, ze musze zmienic specjalizacje musze tez poszukac sobie nowego tematu. no w sumie tak... co nie zmienia faktu, ze moglo by byc troche mniej tych godzin nauki w tygodniu 3nodding napewno cos wymyslisz biggrin Anzelmo: zdecydowanie lepiej ^^ dziekuje, ze pytasz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 5:27 am
Aidanna Anzelmo: zdecydowanie lepiej ^^ dziekuje, ze pytasz 3nodding to dobre wiesci, o pani whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 5:35 am
Omega Sun eee tam, odlicz ferie, swieta, soboty i niedziele i inne takie to Ci w sumie wyjdzie z 7 wink U mnie w tym roku jest malo chodzenia na uczelnie- malo zajec, ale duzo nauki i siedzenia w bibliotekach, bo musze napisac prace licencjacka. Mialam juz pomysl i plan, ale z racji, ze musze zmienic specjalizacje musze tez poszukac sobie nowego tematu. 'mialas'... a teraz nie masz zadnego, o pani? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 5:39 am
Anzelmo Omega Sun eee tam, odlicz ferie, swieta, soboty i niedziele i inne takie to Ci w sumie wyjdzie z 7 wink U mnie w tym roku jest malo chodzenia na uczelnie- malo zajec, ale duzo nauki i siedzenia w bibliotekach, bo musze napisac prace licencjacka. Mialam juz pomysl i plan, ale z racji, ze musze zmienic specjalizacje musze tez poszukac sobie nowego tematu. 'mialas'... a teraz nie masz zadnego, o pani? whee no wiesz, jakos tak glupio na specjalizacji "zarzadzanie sluzbami porzadku publicznego' pisac o prawach konsumentow wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 5:47 am
Omega Sun no wiesz, jakos tak glupio na specjalizacji "zarzadzanie sluzbami porzadku publicznego' pisac o prawach konsumentow wink hmm... neutral w tym to nie bardzo sie jeszcze orientuje, o pani neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 5:54 am
zbieracie jakies przedmioty z miasteczek (smieci, owady, kwiatki)? Bo mi zawalaja inwentory i nie mam co z nimi robic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 5:55 am
Anzelmo hmm... neutral w tym to nie bardzo sie jeszcze orientuje, o pani neutral jaka tam ze mnie pani xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|