|
|
|
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 11:55 am
Setsuna Dragonclaw
a Ty dalej gryziesz ludzi? whee ok i tak nic nie przegapiłaś tak, gryze, ale tylko troszke redface a to źle?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 11:58 am
Autark Setsuna Dragonclaw
a Ty dalej gryziesz ludzi? whee ok i tak nic nie przegapiłaś tak, gryze, ale tylko troszke redface a to źle? mhrr... nie tym razem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 12:01 pm
Setsuna Dragonclaw Autark Setsuna Dragonclaw
a Ty dalej gryziesz ludzi? whee ok i tak nic nie przegapiłaś tak, gryze, ale tylko troszke redface a to źle? mhrr... nie tym razem whee to znaczy że moge ... tak troszke? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 12:05 pm
Autark Setsuna Dragonclaw Autark Setsuna Dragonclaw
a Ty dalej gryziesz ludzi? whee ok i tak nic nie przegapiłaś tak, gryze, ale tylko troszke redface a to źle? mhrr... nie tym razem whee to znaczy że moge ... tak troszke? rolleyes hmm.. nie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 12:06 pm
Hellooooooooooooooou.. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 12:07 pm
*przysówa sie kawałek* sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 12:12 pm
Ntsumi_Aya Hellooooooooooooooou.. ninja heart heart heart twisted mrgreen mru mru Witam wszystkich 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 12:13 pm
Autark *przysówa sie kawałek* sad
hej ntsumi ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 12:20 pm
Setsuna Dragonclaw Autark *przysówa sie kawałek* sad
hej ntsumi ^^ Łoh łoh, jak romatico! xD Witaj Setsu.. 4laugh jak ja cie dawno nie widziałam xD a.. i... zabić za "ntsumi"?! xD
Rinuś ^^ witaj kochanie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 12:21 pm
dobry wieczor, mili panstwo wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 12:24 pm
Ntsumi_Aya Setsuna Dragonclaw Autark *przysówa sie kawałek* sad
hej ntsumi ^^ Łoh łoh, jak romatico! xD Witaj Setsu.. 4laugh jak ja cie dawno nie widziałam xD a.. i... zabić za "ntsumi"?! xD
Rinuś ^^ witaj kochanie 4laugh a zabijaj nikt Ci nie broni... i tez sie ciesze na Twoj widok whee schodza sie ludziska biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 12:27 pm
Setsuna Dragonclaw a zabijaj nikt Ci nie broni... i tez sie ciesze na Twoj widok whee schodza sie ludziska biggrin xd no, to zanim cię zabije, powiedz co u Ciebie >w<
Anzelmo witam pana ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 12:29 pm
Ntsumi_Aya Setsuna Dragonclaw a zabijaj nikt Ci nie broni... i tez sie ciesze na Twoj widok whee schodza sie ludziska biggrin xd no, to zanim cię zabije, powiedz co u Ciebie >w<
Anzelmo witam pana ^^nic ciekawego wiec mozesz zabic od razu rofl a tak serio to jakos sie przyzwyczajam do tego, ze juz jest rok szkolny... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 12:29 pm
Setsuna Dragonclaw schodza sie ludziska biggrin niektorzy nie na dlugo (chocby ja xD )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|