|
|
|
|
Posted: Sat Feb 10, 2007 1:50 pm
a teraz znowu ja blaugh  (ja to ta druga po lewej xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 10, 2007 2:10 pm
Kyoko Suomi a teraz znowu ja blaugh  (ja to ta druga po lewej xp ) laaaal O_O jak jakas gwiazda filmowa... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 10, 2007 3:06 pm
Rin_Youkai Kyoko Suomi a teraz znowu ja blaugh [pikczer] (ja to ta druga po lewej xp ) laaaal O_O jak jakas gwiazda filmowa... 4laugh no nie przesadzajmy talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 10, 2007 3:07 pm
Rin_Youkai Rishi-san To ja siebie też tu daje:  oczywiscie na codzien sie tak nie sweatdrop maluje W morde jeza... i ty jestes 2 lata odemnie mlodsza? T__T' (.__. ja przy tobie jakas niewyrosnieta jestem ._. )no, ale to nie zmienia faktu, ze swietnie wyszlas whee nie, nie, to ja jestem niewyrosnieta xDD tylko tak tu wyszłam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 10, 2007 4:03 pm
ja nie wygladajaca na gwiazde filmowa i moj nie szkeszy mundurek z moja kosmiczna szafka ;p
pfff ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 10, 2007 4:19 pm
Terrorystka Frania ja nie wygladajaca na gwiazde filmowa i moj nie szkeszy mundurek z moja kosmiczna szafka ;p
pfff ;p uoo... szafki... uoo... mundurki (mnie to nie obowiazuje niestety) whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 11, 2007 1:47 am
Kyoko Suomi Rin_Youkai Kyoko Suomi a teraz znowu ja blaugh [pikczer] (ja to ta druga po lewej xp ) laaaal O_O jak jakas gwiazda filmowa... 4laugh no nie przesadzajmy talk2hand swietna kiecka! i naprawde wyglądałaś super!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 11, 2007 2:39 am
Night_Lady Kyoko Suomi Rin_Youkai Kyoko Suomi a teraz znowu ja blaugh [pikczer] (ja to ta druga po lewej xp ) laaaal O_O jak jakas gwiazda filmowa... 4laugh no nie przesadzajmy talk2hand swietna kiecka! i naprawde wyglądałaś super!!!! dzieki heart chcialam jakas prosta sukienke kupic i nie droga skoro to nie byla moja studniowka tylko polmetek (polowinki?). w orsay'u za 110zl pirate Frania arrow mundurki? do jakiej ty szkoly chodzisz? biggrin oo, tesknie za moja szafka z gimnazjum.. crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 11, 2007 5:59 am
Kyoko Suomi dzieki heart chcialam jakas prosta sukienke kupic i nie droga skoro to nie byla moja studniowka tylko polmetek (polowinki?). w orsay'u za 110zl pirate Frania arrow mundurki? do jakiej ty szkoly chodzisz? biggrin oo, tesknie za moja szafka z gimnazjum.. crying na półmetki łazicice w kieckach balowych? biggrin roffffl ;p I LO im .J.Słowackiego w Chorzowie [woj. ślaskie] szkoła znana ze swych wypraw podróżniczych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 11, 2007 7:00 am
Terrorystka Frania Kyoko Suomi dzieki heart chcialam jakas prosta sukienke kupic i nie droga skoro to nie byla moja studniowka tylko polmetek (polowinki?). w orsay'u za 110zl pirate Frania arrow mundurki? do jakiej ty szkoly chodzisz? biggrin oo, tesknie za moja szafka z gimnazjum.. crying na półmetki łazicice w kieckach balowych? biggrin roffffl ;p I LO im .J.Słowackiego w Chorzowie [woj. ślaskie] szkoła znana ze swych wypraw podróżniczychnam jako jedynemu rocznikowi zrobili cos a la studniowka =_= masakra, choc impreza swietna byla biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 11, 2007 11:37 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 11, 2007 12:20 pm
dziecko? toz to przeciez kobieta, swiecaca nam tutaj niemal golym biustem blaugh oj, podoba mi sie bransoletka! gdzie kupiona? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 12, 2007 7:00 am
Kyoko Suomi dziecko? toz to przeciez kobieta, swiecaca nam tutaj niemal golym biustem blaugh oj, podoba mi sie bransoletka! gdzie kupiona? biggrin dostałam na 18 smile
żeby sie nikt nie czepiał nastąpiła mała zmiana posta xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 12, 2007 8:56 am
Rin_Youkai Kyoko Suomi a teraz znowu ja blaugh  (ja to ta druga po lewej xp ) laaaal O_O jak jakas gwiazda filmowa... 4laugh gwiazdy filmowe zawsze jakieś nie takie są. mrgreen 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|