|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 9:37 am
jak ja dawno nie bylam na rybach z dobre 1,7 roku sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 10:02 am
Baranina jak ja dawno nie bylam na rybach z dobre 1,7 roku sweatdrop Musisz kiedy pojechać razz bardzo fajnie nudna zabawa xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 11:21 am
suicunka Baranina jak ja dawno nie bylam na rybach z dobre 1,7 roku sweatdrop Musisz kiedy pojechać razz bardzo fajnie nudna zabawa xD właśnie przypomniało mi sie ,że ktoś mi kiedyś próbował wmówić że łowienie ryb może być romantyczne rofl a ja nawet ryb nie lubię jeść ... no chyba że ryba nazywa sie "filet" blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 1:32 am
Valter suicunka Baranina jak ja dawno nie bylam na rybach z dobre 1,7 roku sweatdrop Musisz kiedy pojechać razz bardzo fajnie nudna zabawa xD właśnie przypomniało mi sie ,że ktoś mi kiedyś próbował wmówić że łowienie ryb może być romantyczne rofl a ja nawet ryb nie lubię jeść ... no chyba że ryba nazywa sie "filet" blaugh bo lowienie ryb jest romantyczne. xp siedzisz, natura wokolo, tylko ty i wędka czy to nie romantyczne?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 1:33 am
suicunka Baranina jak ja dawno nie bylam na rybach z dobre 1,7 roku sweatdrop Musisz kiedy pojechać razz bardzo fajnie nudna zabawa xD tylko nie nudna skarbie, tylko nie nudna. w zime pod lod pojade
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 12:52 pm
Baranina Valter suicunka Baranina jak ja dawno nie bylam na rybach z dobre 1,7 roku sweatdrop Musisz kiedy pojechać razz bardzo fajnie nudna zabawa xD właśnie przypomniało mi sie ,że ktoś mi kiedyś próbował wmówić że łowienie ryb może być romantyczne rofl a ja nawet ryb nie lubię jeść ... no chyba że ryba nazywa sie "filet" blaugh bo lowienie ryb jest romantyczne. xp siedzisz, natura wokolo, tylko ty i wędka czy to nie romantyczne? ta ... a potem romantycznie nakładasz robaka na haczyk , romantycznie odganiasz komary , romantycznie łazisz w kaloszach po bagnach , a jak już coś złowisz .. to romantycznie patrzysz na to obślizgłe z wyłupiastymi oczami męczy sie na haczyku. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 12:53 pm
Valter Baranina Valter suicunka Baranina jak ja dawno nie bylam na rybach z dobre 1,7 roku sweatdrop Musisz kiedy pojechać razz bardzo fajnie nudna zabawa xD właśnie przypomniało mi sie ,że ktoś mi kiedyś próbował wmówić że łowienie ryb może być romantyczne rofl a ja nawet ryb nie lubię jeść ... no chyba że ryba nazywa sie "filet" blaugh bo lowienie ryb jest romantyczne. xp siedzisz, natura wokolo, tylko ty i wędka czy to nie romantyczne? ta ... a potem romantycznie nakładasz robaka na haczyk , romantycznie odganiasz komary , romantycznie łazisz w kaloszach po bagnach , a jak już coś złowisz .. to romantycznie patrzysz na to obślizgłe z wyłupiastymi oczami męczy sie na haczyku. stare czy to nie urocze? 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 12:57 pm
Baranina Valter Baranina Valter suicunka Baranina jak ja dawno nie bylam na rybach z dobre 1,7 roku sweatdrop Musisz kiedy pojechać razz bardzo fajnie nudna zabawa xD właśnie przypomniało mi sie ,że ktoś mi kiedyś próbował wmówić że łowienie ryb może być romantyczne rofl a ja nawet ryb nie lubię jeść ... no chyba że ryba nazywa sie "filet" blaugh bo lowienie ryb jest romantyczne. xp siedzisz, natura wokolo, tylko ty i wędka czy to nie romantyczne? ta ... a potem romantycznie nakładasz robaka na haczyk , romantycznie odganiasz komary , romantycznie łazisz w kaloszach po bagnach , a jak już coś złowisz .. to romantycznie patrzysz na to obślizgłe z wyłupiastymi oczami męczy sie na haczyku. stare czy to nie urocze? 4laugh Właśnie jest... a zwłaszcza jak karp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 1:00 pm
suicunka Baranina Valter Baranina Valter właśnie przypomniało mi sie ,że ktoś mi kiedyś próbował wmówić że łowienie ryb może być romantyczne rofl a ja nawet ryb nie lubię jeść ... no chyba że ryba nazywa sie "filet" blaugh bo lowienie ryb jest romantyczne. xp siedzisz, natura wokolo, tylko ty i wędka czy to nie romantyczne? ta ... a potem romantycznie nakładasz robaka na haczyk , romantycznie odganiasz komary , romantycznie łazisz w kaloszach po bagnach , a jak już coś złowisz .. to romantycznie patrzysz na to obślizgłe z wyłupiastymi oczami męczy sie na haczyku. stare czy to nie urocze? 4laugh Właśnie jest... a zwłaszcza jak karp xp Masz coś do karpia? surprised <- mina a'la karpik heart 4laugh <- a to jest romantyczny karpik
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 1:07 pm
hehs .. kobiszy mi trza .... sweatdrop
kto sie zgłasza na ochotnika question rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 1:08 pm
Valter hehs .. kobiszy mi trza .... sweatdrop kto sie zgłasza na ochotnika question rofl Ja chyba odpadam smile xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 1:17 pm
ShilvaRays Valter hehs .. kobiszy mi trza .... sweatdrop kto sie zgłasza na ochotnika question rofl Ja chyba odpadam smile xd czemu question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 1:17 pm
Omg... jak się zmęczyłem... ledwo talerz z kanapkami podnoszę whee ba! z kanapką mam pewne trudności mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 1:19 pm
Valter ShilvaRays Valter hehs .. kobiszy mi trza .... sweatdrop kto sie zgłasza na ochotnika question rofl Ja chyba odpadam smile xd czemu question bo jestem on XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 1:23 pm
ShilvaRays Valter ShilvaRays Valter hehs .. kobiszy mi trza .... sweatdrop kto sie zgłasza na ochotnika question rofl Ja chyba odpadam smile xd czemu question bo jestem on XD aha ... wiesz .. ja tam nikomu nigdzie ( chwilowo ) nie mam zamiaru w gacie zaglądać rofl kto wie kto tam siedzi po drugiej stronie ... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|