|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 10:20 am
 czesc wam!!! za dwa dni sa swieta!! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 10:48 pm
A tu zdjęcia akurat w klimacie świąt blaugh ^^ xp Herubinek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 7:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 8:53 am
] No nieglupio wygladasz, wink A masz rozbierane ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:26 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:52 am
BeeWolf_san ] No nieglupio wygladasz, wink A masz rozbierane ? ha ha ha,... bardzo smieszne stressed . w twoich snach chyba xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 10:37 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 10:45 am
mystiqBlue3  czesc wam!!! za dwa dni sa swieta!! whee masz niezły bałagan w pokoju razz nahaha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 6:07 pm
o to tylko poszciel lezy z luszka, haha whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 6:39 pm
cud wigilijny ;P moja geba na publiku :] nie regulujcie monitow, ja na serio tak wygladam ;P gomen, jak bede miala korzystniejsze zdjecie, to dam ladniejsze ale o tej godzinie w tym stanie jakim jestem nic lepszego nie wygrzebie ;P fotka z pozycji zaby, czyli 'uczymy sie trzymac aparat samemu' ;D. ~hadarniel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 6:44 pm
Hadarniel cud wigilijny ;P moja geba na publiku :] nie regulujcie monitow, ja na serio tak wygladam ;P gomen, jak bede miala korzystniejsze zdjecie, to dam ladniejsze ale o tej godzinie w tym stanie jakim jestem nic lepszego nie wygrzebie ;P fotka z pozycji zaby, czyli 'uczymy sie trzymac aparat samemu' ;D. ~hadarniel BłoH!!! eek NIezłe hery wink biggrin xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 6:50 pm
przy normalnym swietle a nie tej badziewnej lampie z mojego pokoju byly wtedy rozowe ;P teraz to co na fotce niby-rozowe, jest rude. mam z 11 odcieni na glowie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:49 am
Hadarniel przy normalnym swietle a nie tej badziewnej lampie z mojego pokoju byly wtedy rozowe ;P teraz to co na fotce niby-rozowe, jest rude. mam z 11 odcieni na glowie. i tak jesteś śliczna w kążdym oświetleniu :****
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:43 pm
sweet_chii BeeWolf_san ] No nieglupio wygladasz, wink A masz rozbierane ? ha ha ha,... bardzo smieszne stressed . w twoich snach chyba xp ja bym uwazal na to ostatnie bo bog jeden wie co mu tam chodzi po glowie...ale nie powiem ze nie jestes Kawaii biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 11:20 pm
a oto drugi użytkownik konta Wywłoka .. mój brat *on to ten najwyższy, z długimi włosami* kuba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|