|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 2:22 pm
EvilYuki Whoa! scream Dziewczyno, chyle czola... blaugh -_-' i to tez ładne wink moze mi sie wydaje ale prawy lokiec powinien byc widoczny jesli ma byc skierowany do dolu albo zwezyc reke u dolu bo wg mnie takto wyglada jakby byl sciety...ale to tylko moej skromne zdanie rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 1:27 am
Vykk EvilYuki Whoa! scream Dziewczyno, chyle czola... blaugh -_-' i to tez ładne wink moze mi sie wydaje ale prawy lokiec powinien byc widoczny jesli ma byc skierowany do dolu albo zwezyc reke u dolu bo wg mnie takto wyglada jakby byl sciety...ale to tylko moej skromne zdanie rolleyes gdzie moj rysunek do rysunku Ibris? blaugh wezme twoje skromniutkie zdanei pod uwage 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 12:01 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 12:39 pm
RUFUS.ABBYSINIAN ...Hm.. A co sie bede - pochwale sie. To, ze nie ma czym to inna sprawda. mrgreen ... Rysunek 1 ... Rysunek 2 ... Rysunek 3 ...Wszystkie rysowane myszka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 12:41 pm
Uh.. doprawdy śliczne smile Podoba mi się szalenie takie tło. No i oczywiście postać. Brawo, brawo smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 12:45 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 12:49 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 11:12 am
RUFUS.ABBYSINIAN RUFUS.ABBYSINIAN ...Hm.. A co sie bede - pochwale sie. To, ze nie ma czym to inna sprawda. mrgreen ... Rysunek 1 ... Rysunek 2 ... Rysunek 3 ...Wszystkie rysowane myszka. Jak dla mnie swietne :3 I oryginalne, ło! *chwal chwal Ruffa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 10:06 am
Ibris RUFUS.ABBYSINIAN RUFUS.ABBYSINIAN ...Hm.. A co sie bede - pochwale sie. To, ze nie ma czym to inna sprawda. mrgreen ... Rysunek 1 ... Rysunek 2 ... Rysunek 3 ...Wszystkie rysowane myszka. Jak dla mnie swietne :3 I oryginalne, ło! *chwal chwal Ruffa*...Dziekowac, dziekowac. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 1:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 2:24 pm
Jakie kreatynwe, artystyczne i w ogole podoba mi sie to wszystko ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 6:54 am
A to Del stworzyla ostatnio na tableciku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 8:01 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 5:32 am
czasem mam wrazenie ze nikt tu nie zaglada XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 4:36 am
Vykk czasem mam wrazenie ze nikt tu nie zaglada XP mylisz sie zlotko, ja czesto zagladam, ale po prostu nie skomentuje wszystkiego, bo jak? whee uwielbiam patrzec na rysunki i rysowac (aua, boli)... Polak potrafi i to jak 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|