|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 5:30 am
dzieki towarzyszu *polewa do szklanek i podaje* napijmy sie oby nam sie dobrze zylo.... ciach!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 5:32 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 5:34 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 5:36 am
Niebo Jezus siedzi sobie z Bogiem i ogladaja TV. Nagle ktos puka do drzwi nieba. Jezus podchodzi pod drzwi i je otwiera, a tam Allach Jezus krzyczy - Ojciec zamawiales Kebab??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 5:39 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 5:41 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 5:43 am
witaj wodzu nasz!! napij sie z nami bimberku no chyba ze wolisz czysty spirytus xd zdrowie naszego wodza towarzysze!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 5:44 am
Kiray Niebo Jezus siedzi sobie z Bogiem i ogladaja TV. Nagle ktos puka do drzwi nieba. Jezus podchodzi pod drzwi i je otwiera, a tam Allach Jezus krzyczy - Ojciec zamawiales Kebab?? szczerze... dowcip na srednim poziomie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 5:45 am
revcat witaj wodzu nasz!! napij sie z nami bimberku no chyba ze wolisz czysty spirytus xd zdrowie naszego wodza towarzysze!! zdrowie *pije*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 5:46 am
Ozzwald Kiray Niebo Jezus siedzi sobie z Bogiem i ogladaja TV. Nagle ktos puka do drzwi nieba. Jezus podchodzi pod drzwi i je otwiera, a tam Allach Jezus krzyczy - Ojciec zamawiales Kebab?? szczerze... dowcip na srednim poziomie... moze ale przypomnial mi sie jak na joemonster wszedlem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 5:46 am
revcat witaj wodzu nasz!! napij sie z nami bimberku no chyba ze wolisz czysty spirytus xd zdrowie naszego wodza towarzysze!! niech zyje wodz... niech zyje jego oddzial.... *pije bimber*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 5:49 am
Kiray Ozzwald Kiray Niebo Jezus siedzi sobie z Bogiem i ogladaja TV. Nagle ktos puka do drzwi nieba. Jezus podchodzi pod drzwi i je otwiera, a tam Allach Jezus krzyczy - Ojciec zamawiales Kebab?? szczerze... dowcip na srednim poziomie... moze ale przypomnial mi sie jak na joemonster wszedlem mom zdaniem ciut za plytki... proste dowcipy sa smieszne... ale ja jednak wole dobry zlorzony dowcip wymagajacy, myslenia od odbiorcy.. takie sa moje preferecje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 6:01 am
Ozzwald Kiray Ozzwald Kiray Niebo Jezus siedzi sobie z Bogiem i ogladaja TV. Nagle ktos puka do drzwi nieba. Jezus podchodzi pod drzwi i je otwiera, a tam Allach Jezus krzyczy - Ojciec zamawiales Kebab?? szczerze... dowcip na srednim poziomie... moze ale przypomnial mi sie jak na joemonster wszedlem mom zdaniem ciut za plytki... proste dowcipy sa smieszne... ale ja jednak wole dobry zlorzony dowcip wymagajacy, myslenia od odbiorcy.. takie sa moje preferecje... A interesuja Cie kawaly erotyczne?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 6:02 am
Kiray Ozzwald Kiray Ozzwald Kiray Niebo Jezus siedzi sobie z Bogiem i ogladaja TV. Nagle ktos puka do drzwi nieba. Jezus podchodzi pod drzwi i je otwiera, a tam Allach Jezus krzyczy - Ojciec zamawiales Kebab?? szczerze... dowcip na srednim poziomie... moze ale przypomnial mi sie jak na joemonster wszedlem mom zdaniem ciut za plytki... proste dowcipy sa smieszne... ale ja jednak wole dobry zlorzony dowcip wymagajacy, myslenia od odbiorcy.. takie sa moje preferecje... A interesuja Cie kawaly erotyczne? no ba.. biggrin czlowiekiem jestem i nic co ludzkie nie jest mi obce... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 6:10 am
Ozzwald no ba.. biggrin czlowiekiem jestem i nic co ludzkie nie jest mi obce... xd jesli tak to czlowiek nie wielblad pic musi *i polewa w szklaneczki* za te wszystkie dni ktore nas jeszcze czekaja, oby byly owocne... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|