|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 03, 2007 6:34 am
RADA MODERATORÓW ZGODNIE UPRASZA USERÓW KTÓRZY JESZCZE TEGO NIE ZROBILI O UZUPEŁNIENIE WIADOMOSCI O MAJTKACH(informacje te są nam niestety bezwzględnie potrzebne do prawidłowego zarządzania gildią)CI kTÓRZY SIE NIE PODPORZĄTKÓJA ZOSTANA OBARCZENI KARĄ: SPRAWOWANIEM DO KOŃCA ŻYCIA FUNKCJI PODNÓŻKA oraz PRYWATNEGO MASARZYSTY-ABSTYNETA DLA GEMMY,BARANINY(oraz innych modów -_-") ZA WSPÓłPRACE SERDECZNIE DZIEKUJEMY rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 2:01 am
eeeeej, sor sor, ale błędy widzę! pisze się podporządkują, a nie! i jeszcze piszemy masaż!
mrgreen
a że nie chcę zostać podnóżkiem, tudzież masażystką-abstynentką... majtki to mam dzisiaj błękitne, w białe groszki. takie śmieszyste są.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 09, 2007 12:55 pm
A ja nie mam majtek teraz=siedze teraz w pizamie domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 1:23 pm
dzieńdoobry... parę informacji o mnie: Wiek: 16 lat Poziom wyksztalcenia: czego?? zainteresowania: gitara, szkicownik, muzyka, książki, filmy... wszystko? ;P lubie - miaaau.. nie lubie - wątróbki? imie - wystarczy 'kitty' miejsce zamieszkania - Warszawa majtki: w kotki, a w co? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 1:32 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 11, 2007 3:54 pm
Wiek: 21 latek ^^ Poziom wykształcenia: średnie ... właśnie kontynuuje naukę na Politechnice Gdańskiej ^^ zainteresowania: Uwielbiam oglądać anime, czytać mangę i w tej chwili uczę się japońskiego z czego jestem tak szczęśliwa, że mogłabym skakać z radości wink ... co roku jeżdżę też w góry, aby sobie trochę po szlakach połazić i popodziwiać wspaniałe widoki ze szczytów ^^ - chyba tylko tam naprawdę czuje sie sobą smile lubię: kolor żółty ... mam na tym punkcie niemalże obsesje ... wszystko co żółte jest po prostu piękne wink ... no dobra może nie wszystko ale prawie razz ... ale nie ubieram się na żółto (lub rzadko to robie razz ) nie lubię: hmm ... wątróbki, brukselki, i groszku (poza surowym prosto ze strączków) imię: Mam na imię Justyna, ale większość moich znajomych nazywa mnie TYSIA lub Tygrysek biggrin miejsce zamieszkania: Rumia (niedaleko Gdyni)
hmmm ... majtki ??? ... czarne w haftowane kwiatki razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 11, 2007 3:58 pm
BOO! Witajcie! Jestem mulkiem czyims ale zapomnialem kogo ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 11, 2007 3:59 pm
Witaj Tysiu :* wiesz kto cie dodal co nie? wink
Witaj tajemniczy mulku xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 11, 2007 5:02 pm
harab serapel Witaj Tysiu :* wiesz kto cie dodal co nie? wink hehe ... wiem wiem ... za co bardzo dziękuje :* ... a w jakim ekspresowym tempie razz nim sie obejrzałam, już byłam przyjęta biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 11, 2007 5:20 pm
akurat bylem na warcie ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 11, 2007 10:29 pm
TYSIA36 właśnie kontynuuje naukę na Politechnice Gdańskiej ^^ whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 14, 2007 11:46 am
Wiek: 13 lat Poziom wyksztalcenia: podstawowy, ocenie 1 gim... zainteresowania: siatkówka, pływanie, czytanie ciekawych książek (tylko fantastyka), grafika komputerowa lubie - zespół: mcr 30stm The Used P!atd aktor: Johnny Depp piosenka: I don't love you - mcr kolor: czarny biggrin żarcie: pizza spaghetti buritto nie lubie - szpinaku imie - Sylwia miejsce zamieszkania - Kobyłka (pod Warszawą) majtki - z różowym króliczkiem XD nie nawidze różu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 1:23 am
Heloł Jeloł,Val tu nowa ;]
Wiek: 16 Poziom wyksztalcenia: hahahaha WYKSZTAŁCENIE? co to jest xD Nie no,w liceum jestem ;D zainteresowania: o well,przeróżne,fotografia,samochody,historia,militaria,piercing,bębny,muzyka..długo by gadać smile lubie - muzykę klasyczną. robić zdjęcia. pisać. przekłuwać różne części ciała @___@ nie lubie - pobierania krwi. nudy . chorób D: imie - Marta Wiktoria miejsce zamieszkania - Warszawa od jedenastu lat,przedtem Dublin smile
jakie masz majtki - nie noszę majtek. mad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 2:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 5:04 am
Wiek: prawie 19 Poziom wyksztalcenia: prawie srednie ;3 zainteresowania: manga, anime, rysowanie, angielski, Magic the Gathering lubie - herbatę, czekoladę z orzechami, pisać z polskimi znakami, słuchać Nightwish, motylki, kolor fioletowy, grube książki, zapach benzyny... nie lubie - idiotów, chamów, dresów 9dosłownie i w przenośni), nietolerancji, zapatrzenia w siebie, schematyczności, czerwonego barszczu, gorzkiej herbaty, białej czekolady, uprzedzeń... imie - Milena (nie lubię.), drugiego brak. miejsce zamieszkania - Naprawdę Prusinowice, umownie Świercze, bo większe, a większość czasu w Ciechanowie. I wszystko jasne ;3
Haha, majtki różowe, w paseczki i płatki kwiatków X3
Witajcie, BTW ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |