|
|
|
|
Posted: Tue Mar 23, 2010 3:22 pm
fedezékbe vonulnék, a nyalóka kemény xp , majd amikor elmúlik az eső, jól megszedném magam nyalókával, és szétosztanám egy oviban xd
mi lenne ha az állatkertekből kiszabadulna az összes állat?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 24, 2010 11:02 am
Nagy állat örökbefogadási akciót szerveznének, ami azt jelenti, hogy amelyiket elkapod azt hazaviheted, esetleg visszahozhatod. De biztos mókás lenne. xp
Mi lenne ha, léteznének képzeletbeli barátok a valóságban?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 24, 2010 1:16 pm
majd akkor ő felkelt engem Oo
mi lenne, ha az emberekbe több kötelességtudat szorulna?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 24, 2010 2:12 pm
Akko mindenki normálisabb lenne egy fokkal. Mi lenne ha valamit elrontassz utánna valahogy mindig ki tudnád javitani?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 25, 2010 9:55 am
Tökéletes, idilli kis életem lenne. És senki nem tanulna a hibáiból, mert kijavítaná őket.
Mi lenne, ha a világ nem rohanna úgy, mint most?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 25, 2010 11:45 am
hogy haladjunk inkább válaszolok rá Oo a mai világban elég nagy hátrány :/ de talán jobb lenne, ha nem sietnénk sehova smile
mi lenne ha úgy születnénk, hogy tudunk beszélni?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 25, 2010 12:21 pm
Szegény szüleinket rögtön kikészítenénk (egy nagyon csúnya poén jutott az eszembe de azt mutatni kéne xp )
Mi lenne ha, át tudnál bújni a barátodhoz msn-en keresztül?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 25, 2010 1:26 pm
*angyalok énekelnek --> Haaaalelujah! Haaaalelujah!* whee nagyonnagyonnagyon boldog lennék minden nap és nem lenne hiányérzetem.
mi lenne, ha egy rózsaszín sárkány jelképezné a húsvéot a húsvéti nyúl helyett?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 25, 2010 1:49 pm
Nagyobb lenne a húsvéti tojás! Ráadásul meg lenne magyarázva, hogy hogyan is jön a tojás....
Mi lenne ha, egy hajón találnád magadat ahol te vagy a kalóz kapitány?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 26, 2010 11:02 am
"Igyunk barátaim, johhóó!" Gonoszan nevetve fosztogatnék, és én lennék a világ legrettegettebb kalóza!!! Ha-haha-hahahaaaaaa! pirate pirate pirate
Mi lenne, ha a csokinyuszik életre kelnénk és elfoglalnák a világot? tök jó lenne a húsvét, nem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 4:34 am
szerintem minden nap fogorvoshoz kenne jarjak es en utalom xd mi lene ha sose letesztel volna?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 6:47 am
(Léteztem volna?) Hát egy picit unalmasabb lett volna a körülöttem lévők élete és páran rosszabb jegyeket kaptak volna az iskolában. Mivel soha sem leszek feltaláló vagy egyéb híres ember kétlem, hogy sokkal másabb lenne a világ nélkülem. Mi lenne, ha reggel fellépnél Gaiára, de az fogad, hogy megszüntetnék Gaiát valami jogi okból?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 7:38 am
Megcsinálnám akiket ismerem velük együtt az új Gaiát! Csak másik névvel. A cuccok hasonlóak lennének mint itt, de ugyan ilyen lenne a felépítése. Meg aztán... nem örülnék neki.... A Gaiának köszönhetem a szív szerelmemet. heart heart heart 4laugh Napsugár 4laugh heart heart heart
Mi lenne ha, nem léteznének vírusok vagy hibás programok?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 1:56 pm
kevesebb gép lenne szétverés áldozata és megspórolnánk egy-két vírusírtó mellett töltött éjszakát.
Mi lenne, ha a reggeli piritós életre kelne és megharapná a nyelved?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 2:05 pm
Meg fognám és késsel apró darabokba vágnám. Utána csak egy csipet vajat és egy katonát tennék rá.
Mi lenne ha, létezne a szivárvány végében található kincs?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|