|
|
|
|
Posted: Tue Mar 09, 2010 11:49 am
arkrix: a jelenlegi RIG-be én nem fektetek be, mert olyan sz*rnak tartom, mint az animal quackerst (nem jövedelmezett semmit se). a love charmot sajnálom, hogy kihagytam gonk
napsi: én felse megyek vendre, jobb ha nem látom mit hagyok ki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 09, 2010 12:04 pm
eek nem gondoltam hogy van ilyen!!! pff, ez nagyon gázos így! Már mindent értek...én se mernék a helyetekben! nekem ez csak véletlen volt, de ti nagyban nyomjátok confused remélem senkit nem hackelnek meg! sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 09, 2010 12:30 pm
De am a legötbb cash -es item, ha "kijön" a boltból drágább lesz marketplace -n?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 09, 2010 12:36 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 09, 2010 1:04 pm
Arkrix De am a legötbb cash -es item, ha "kijön" a boltból drágább lesz marketplace -n? igen, valamelyik tárgynál marha gyorsan emelkedik az ár, valamelyiknél szolidabban
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 09, 2010 1:12 pm
télleg...és te ienkor egyébként mit csinálsz slash ???
óránként jelszót váltasz vagy mi ??? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 09, 2010 1:20 pm
vrobi télleg...és te ienkor egyébként mit csinálsz slash ??? óránként jelszót váltasz vagy mi ??? xd nem lenne értelme jelenleg biggrin várom hogy meghackeljenek, tehát nem csinálok semmit xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 6:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 6:26 am
inkább nem kockáztatok....most vettem valamit, de egyből pw-t változtattam, mert már nem bízok semmiben biggrin hagyom inkább.. emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 6:36 am
jelszót változtattam én is inkább a két mispriced miatt.... emo de nem bírom ki h ne vendeljek xp
nahjó.... inkább a mule-ommal vendelek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 7:01 am
napsugar jelszót változtattam én is inkább a két mispriced miatt.... emo de nem bírom ki h ne vendeljek xp nahjó.... inkább a mule-ommal vendelek nem az igazi a gaia vendelés nélkül neutral olyanokat is meghackeltek mint mebu wolf, kamui99.....angelic halosok közül is van akit sikerült sad azért remélem nem hónapok kellenek majd a developereknek, hogy rájöjjenek mi van...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 7:04 am
eek szegények :S mebu tom hogy nagy vendor volt.... egy halom cuccot lenyúlt előlem.... de azért senkinek nem kívántam volna ezt :S
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 7:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 7:41 am
bárki mondhatja ezt <_< gyanús ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 7:44 am
III Slash III bárki mondhatja ezt <_< gyanús ninja Hidd el, nálunk gyorsan kiderül, mert hackerek nem beszélnek nyelvünkön. twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|