|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2011 2:32 am
A Hive-ban való túlélésért jár még jelvény? Sehogy sem kapok, pedig már kéne... Vagy rosszul értelmezek valamit. eek
Volt szó régebben Gift Box farming-ról. Becsatlakozhatnék, ha aktuális még?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2011 1:07 pm
arisu23 A Hive-ban való túlélésért jár még jelvény? Sehogy sem kapok, pedig már kéne... Vagy rosszul értelmezek valamit. eek Volt szó régebben Gift Box farming-ról. Becsatlakozhatnék, ha aktuális még? A Hive-ban való túlélésért 3 jelvény jár. 5. 20. és 50. hullám után jár egy jelvény. Ha az ember nagyon szerencsés, a második jelvényt, még meg tudja szerezni egyedül. (Ahogy én is tettem annó... 32. hullámig elvittem egyedül, amit azóta sem tudom hogy csináltam.) De egyszerre csak egyet lehet megszerezni. Ha nem kapsz, valószínűleg, azért, mert nem voltál eleget odabent.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2011 1:02 pm
Malreni De egyszerre csak egyet lehet megszerezni. Ha nem kapsz, valószínűleg, azért, mert nem voltál eleget odabent. Akkor már csak azzal lehet gond, hogy nem jól értelmezem a "hullám" fogalmát. Kiírja a képernyőre, hogy Wawe 1, 2..., és minden 5-nél jönnek a walker-ek. Rengetegszer voltam már 17-18 környékén, tehát az 5-ös jelvényt már egy ideje meg kellett volna kapjam. De nincs sad Ezért gondoltam, hogy talán már nem is jár érte.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2011 1:22 pm
arisu23 Malreni De egyszerre csak egyet lehet megszerezni. Ha nem kapsz, valószínűleg, azért, mert nem voltál eleget odabent. Akkor már csak azzal lehet gond, hogy nem jól értelmezem a "hullám" fogalmát. Kiírja a képernyőre, hogy Wawe 1, 2..., és minden 5-nél jönnek a walker-ek. Rengetegszer voltam már 17-18 környékén, tehát az 5-ös jelvényt már egy ideje meg kellett volna kapjam. De nincs sad Ezért gondoltam, hogy talán már nem is jár érte. Hát, akkor glitch... sajnos... Megnéztem a profilodon a jelvényeidet, valóban nincs köztük. Ezt a jelvényt kéne megkapnod Wave 5 után:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2011 10:09 pm
Hm... sad Köszi a választ. Azért még próbálkozok, hátha egyszer meglesz ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2011 5:33 pm
arisu23 Hm... sad Köszi a választ. Azért még próbálkozok, hátha egyszer meglesz ^^ Jelentsd a hibát, biztos ki tudják javítani.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2011 3:32 am
Na, úgy néz ki, túlélhetek én akármeddig a Hive-ban egyedül, mert hogy csak crew-ban jár érte jelvény... stare A múltkori beírásom óta folyamatosan próbálkoztam, de semmi. És ma először sikerült embereket szereznem magam mellé, egyből meglettek a jelvények is. Jó tudni....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2011 11:47 am
eek Erre akkor most rácáfolnék, mert én teljesen egyedül szereztem meg a második jelvényem. sweatdrop
De mindegy is, hogy hogyan van meg, a lényeg, hogy megvan. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 25, 2011 1:07 am
Még egy arany jelvény a kollekciómban!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 26, 2011 2:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2011 6:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 06, 2011 7:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 27, 2011 1:54 am
Most játszottam a ZOMG-al és azt vettem észre, hogy 10.0+os karakterek vannak. Ha jól olvastam más fórumokon akkor a gyűrűk szintje lett magasabb. Igaz ez(mármint hogy csak a gyűrűk változtak, semmi más)? o.o Meg ha el is érik a nagyobb szintet az emberek úgy mibe másabb a játék? Mivel pl a papasawhoz meg hasonlóakhoz le kell butítaniuk a karakterüket...
Már megtudtam, hogy Glitches gyűrűket dobott és már nem dob, emiatt vannak többen 10.0 fölötti szinten.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 04, 2011 10:01 am
Integrity RingMa egy ilyet találtam az Inventory-mban. Utánajártam, azok kapnak ilyet, akik véletlenül, egy glitch miatt kaptak olyan gyűrűt, amit nem lett volna szabad kapniuk. Ez egy passzív Buff gyűrűr, olyan a hatása, mint a Fitness-nek, csak sokkal erősebb. Akik CL. 10 felett kaptak gyűrűt, azok egy Abuse Ring-et kaptak, amely lehetetlenné teszi számukra, hogy bármilyen loot-ot, aranyat, vagy bármit is kapjanak a játékból. A gyűrűk, sajnos Soulbond-oltak, úgyhogy a Ring Collector-ok most szívnak... köztük én is... -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 04, 2011 9:49 pm
Ma... felnéztem Marketplace-re, csak úgy, kíváncsiságból. Rákerestem a Grucken Feather nevű mini-event loot-ra, ami után régóta vágyakoztam és, ami mára megszerezhetetlen... Valaki nem nézett utána a dolognak közelebbről és feltett egy darab Grucken Feather-t potom 5000 aranyért eladásra... Soha életemben nem volt még ekkora mázlim...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|