|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:44 am
jaki trzeba miec kod aby sygnaturka była zmienna? (wiem ze byl link o tematyce sygnaturek ale nie dziala :])
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:01 am
Akiko Tamashii BeeWolf_san Akiko Tamashii Omega Sun Akiko Tamashii " 6)Czy moge zmienic wyglad avatarka? Tak, mozna zmienic wyglad (oczka, fryzure, kolor skory a nawet plec) nie tracac dotychczas uzbieranych goldow oraz ubranek. Wchodzimy do profilu i klikamy "DeleteCharakter". W ten sposob mozemy stworzyc avatarka od nowa " to czemu nie idzie zmienic pluci? Mozna, napewno mozna. Jak juz skasujesz avatarka i zaczniesz go tworzyc od nowa to dokladnie sie rozejrzyj za ta opcja 3nodding no chyba nie jestem slepa gonk patrz tu i potem tu i nic gonk edit: xd niahahaha , jestem wielka! juz wiem o cio tu biega xd podstepna Gaia ze swoim Domo blaugh domokun slepa maso .... w opcjach tam gdzie masz zmiane Nicku masz płeć.... jakbys niezauwazyl "slepa maso" to juz wiem no niezauwarzyłem wygladasz tak samo :0 zreszta ty jesteś zła Aki i z toba nie rozmawiam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:26 am
mam problem nie widac mojej sygnaturki, normalnie w profilu tak, ale nie działa pod chmurkami ;(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:29 am
Driadaa mam problem nie widac mojej sygnaturki, normalnie w profilu tak, ale nie działa pod chmurkami ;( mozliwe ze byla za duza i ci ja zablokowali...... sprawdz czy nie dostalas PM'a na ten temat...... jak tak to zmien ja i zglos jakiemus modowi ze ja zmienilas (nie pamietam jaki kolor moda)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:42 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:46 am
Driadaa opcy Driadaa mam problem nie widac mojej sygnaturki, normalnie w profilu tak, ale nie dzia�‚a pod chmurkami ;( mozliwe ze byla za duza i ci ja zablokowali...... sprawdz czy nie dostalas PM'a na ten temat...... jak tak to zmien ja i zglos jakiemus modowi ze ja zmienilas (nie pamietam jaki kolor moda) zmniejszyłam, i nie dostałam pma ;(a bykla powyzej 500x500 albo 100kb?? w kazdym razie zuc PM'a modowi a po jakims czasie odblokuje ci sygnaturke..... (moze to troche potrwac bo oni maja niezle lagi....) codzi oczywiscie o glownych moderatorow gaiowych nie gildiowych 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:07 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:08 am
od tego tu jestem...... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 12:01 am
Gosiak jaki trzeba miec kod aby sygnaturka była zmienna? (wiem ze byl link o tematyce sygnaturek ale nie dziala :]) whee whee whee wie ktos?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 4:18 am
czy ktos jest w stanie mi pomoc? kiedy lowie w durem i gambino wszystko jest w porzadku, ale rybki z bass'ken mi sie nie zapisuja sad moze ktos ma podobny problem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 4:24 am
Gosiak Gosiak jaki trzeba miec kod aby sygnaturka była zmienna? (wiem ze byl link o tematyce sygnaturek ale nie dziala :]) whee whee whee wie ktos? http://www.cutandpastescripts.com/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 5:24 am
opcy Gosiak Gosiak jaki trzeba miec kod aby sygnaturka była zmienna? (wiem ze byl link o tematyce sygnaturek ale nie dziala :]) whee whee whee wie ktos? http://www.cutandpastescripts.com/ dziekuje dupeczko heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 5:34 am
Gosiak opcy Gosiak Gosiak jaki trzeba miec kod aby sygnaturka była zmienna? (wiem ze byl link o tematyce sygnaturek ale nie dziala :]) whee whee whee wie ktos? http://www.cutandpastescripts.com/ dziekuje dupeczko heart heart twoja dupeczka to moge byc zawsze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 7:12 am
opcy Gosiak opcy Gosiak Gosiak jaki trzeba miec kod aby sygnaturka była zmienna? (wiem ze byl link o tematyce sygnaturek ale nie dziala :]) whee whee whee wie ktos? http://www.cutandpastescripts.com/ dziekuje dupeczko heart heart twoja dupeczka to moge byc zawsze wink bueeheheheheh nie ciezko by ci bylo ? jeszcze raz dzieki za pomoooc :] ty to chyba wszystkie linki znasz dupeczko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 7:48 am
cholera no mam problem kiedy probuje wejsc na kilka pierwszych stron mojego questa to mi sie pokazyje to cholerstwo: [ Message temporarily off-line ] czy mozna cos z tym zrobic??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|