Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Alucard vs SonGoku - czyli WSZELAKIE ROZMOWY O M&amp;A ^^ Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 24 25 26 27 28 29 ... 74 75 76 77 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Vykk

PostPosted: Tue Jul 05, 2005 11:25 am

opcy
Elara
sweatdrop sweatdrop
R E Z E R W A ! ! ! ! rofl
fartuch blaugh
PostPosted: Tue Jul 05, 2005 10:02 pm

Vykk
opcy
Elara
sweatdrop sweatdrop
fartuch blaugh

hehehe:p

Elara

Neilameane

PostPosted: Wed Jul 06, 2005 5:16 am

opcy
Elara
sweatdrop sweatdrop

A pomachales ode mnie siostruniom? Bo osobiscie to nie mam zamiaru pojawiac sie na tej ulicy az do wrzesnia (chciala bym dluzej...)
PostPosted: Wed Jul 06, 2005 6:41 am

Czy ktokolwiek z Was zedcydowal sie na zakup Tokyo Mew Mew? Ja kupilam, choc bylam przekonana, ze bede zalowac i mile sie zaskoczylam. TMM jest calkiem niezle. To znaczy, zaden artyzm to to nie jest, ale jednak czyta sie przyjemnie.

Pysiol

Tsushia

Newbie Noob

PostPosted: Thu Jul 07, 2005 5:36 am

Ja sie wysprycilam i poczekalam az kuzynka kupi zeby zobaczyc co to. Pysiol, masz racje- to nie jest jakies glebokie ale czyta sie milo i szybko.
PostPosted: Thu Jul 07, 2005 11:04 am

A mnie mama ostatnio opieprzyla, ze nie mam juz mangi kupowac, bo wedlug niej to bzdety i zamiast tego moglabym sobie kupoic np. jakis ciuch. Tyle, ze ja juz mam duzo ciuchow... heh.... Ale co tam. Teraz czekam az wydadza ostatni tom "Wish". Takie to niewiadomo co,ale zabawne ^^

Neilameane

SangekiNoYoru

PostPosted: Fri Jul 08, 2005 1:32 am

Neilameane
A mnie mama ostatnio opieprzyla, ze nie mam juz mangi kupowac, bo wedlug niej to bzdety i zamiast tego moglabym sobie kupoic np. jakis ciuch. Tyle, ze ja juz mam duzo ciuchow... heh.... Ale co tam. Teraz czekam az wydadza ostatni tom "Wish". Takie to niewiadomo co,ale zabawne ^^
no tak, lepiej jest wygladac, niz rozwijac fantazje.. confused
PostPosted: Fri Jul 08, 2005 8:54 am

Ja też czekam na "Wisha" i mam nadzieje, ze po nim beda nastepne dziela CLAMPA. Z tym, ze akurat "Wish" srednio mi sie podobal, kreska zdecydowanie gorsza niz w "Chobits", ale i tak jest o.k.
Nom co do rodzicow, to moja ciotka przez pewien czas patrzyla na mnie jak na jakies nieboskie stworzenie kiedy dowiedziala sie, ze czytam mangi, ale juz chyba przywykla do tej mysli.

Pysiol

Neilameane

PostPosted: Sun Jul 10, 2005 2:04 pm

Pysiol
Ja też czekam na "Wisha" i mam nadzieje, ze po nim beda nastepne dziela CLAMPA. Z tym, ze akurat "Wish" srednio mi sie podobal, kreska zdecydowanie gorsza niz w "Chobits", ale i tak jest o.k.
Nom co do rodzicow, to moja ciotka przez pewien czas patrzyla na mnie jak na jakies nieboskie stworzenie kiedy dowiedziala sie, ze czytam mangi, ale juz chyba przywykla do tej mysli.

Moja mama postacie z mang nazywa "malpkami" (nie wiem dlaczego). Raz sobie przejrzala "Island" (swietna manga xd ) i na tej podstawie stwierdzila, ze to glupota i mam skonczyc to kupowac. Z innej strony pol roku temu sie mnie czepiala, ze nie mam zadnego hobby. Jak sobie znalazlam (manga) to sie teraz czepia, ze trace czas na hobby.... Heh.... badz tu normalny...
PostPosted: Mon Jul 11, 2005 1:20 am

Neilameane
Pysiol

Moja mama postacie z mang nazywa "malpkami" (nie wiem dlaczego). Raz sobie przejrzala "Island" (swietna manga xd ) i na tej podstawie stwierdzila, ze to glupota i mam skonczyc to kupowac. Z innej strony pol roku temu sie mnie czepiala, ze nie mam zadnego hobby. Jak sobie znalazlam (manga) to sie teraz czepia, ze trace czas na hobby.... Heh.... badz tu normalny...
ach, gdzie te stare dobre czasy... ja bym chciala zeby mnie rodzice choc raz opieprzyli za moje hobby... wrzasneli, ze nic tylko rysuje albo czytam glupotki i bajeczki ogladam... ale nie... nie troszcza sie o mnie i pozwalaja mi sie oglupiac tym wytworem szatana jakim jest manga... (moj tata zwie to "animki" whee )

a tak z innej beczki, obejrzalam przed chwila pierwszy odcinek Samurai Champloo... cos wspanialego, w domku bedem reszte ogladac, nie moge sie doczekac... samuraje w rytmie... hip-hopu? rofl czeka mnie tez Elfen Lied, brat mowi ze podobno straszne ale jak zobaczylam obrazki wydalo mi sie slodkie xd

Raticiel

Neilameane

PostPosted: Wed Jul 13, 2005 7:37 am

Raticiel
Neilameane
Pysiol

ach, gdzie te stare dobre czasy... ja bym chciala zeby mnie rodzice choc raz opieprzyli za moje hobby... wrzasneli, ze nic tylko rysuje albo czytam glupotki i bajeczki ogladam... ale nie... nie troszcza sie o mnie i pozwalaja mi sie oglupiac tym wytworem szatana jakim jest manga... (moj tata zwie to "animki" whee )

a tak z innej beczki, obejrzalam przed chwila pierwszy odcinek Samurai Champloo... cos wspanialego, w domku bedem reszte ogladac, nie moge sie doczekac... samuraje w rytmie... hip-hopu? rofl czeka mnie tez Elfen Lied, brat mowi ze podobno straszne ale jak zobaczylam obrazki wydalo mi sie slodkie xd

Elfen Lied... brzmi ciekawie....
PostPosted: Wed Jul 13, 2005 11:58 am

Ja się tam ciesze, że mnie starzy nie odganiają od mangi bo w swoich postanowieniach są wytrwali więc...
Ja wczoraj kupiłam 9 tom Love Hiny i tutaj mile zaskoczenie bo Keitaro nie dostał tylko "prawych sierpowych" co zazwyczaj. mimo iż seria mnie nie zachwyca to będe kupowała już do końca.

Pysiol

Vykk

PostPosted: Wed Jul 13, 2005 1:55 pm

Raticiel
Neilameane
Pysiol

Nyu jest slodka 4laugh ...jak ona slodko wygladala jak sie zesiusiuala na srodku pokoju xd ...no ale nikt nie powiedzial ze to tylko slodkie anime ma byc...szczerze mowiac to nie jest zwykly horror pomieszany z komedia...ale to mieszaniec gatunkowy i szczerze mowiac pod koniec lewdo co sie powstrzymywalem zeby mi lezka nie poleciala ...ale nie dalem rady xp kawal dobrej roboty po prostu
PostPosted: Thu Jul 21, 2005 2:22 pm

[ Message temporarily off-line ]

yota_kunzame

Raticiel

PostPosted: Thu Jul 21, 2005 11:31 pm

[ Message temporarily off-line ]
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 24 25 26 27 28 29 ... 74 75 76 77 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games