|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 27, 2008 11:46 pm
Daedhel ZebraDeath oh moi, ja od zawsze jestem ma kulturoznawstwie zaocznym! polonistyka mnie odrzuciła niczym niewierny kochanek! Merrrrrrrrrrrrrde! pirate auć! stressed To było aż tak źle? Tak, czy inaczej, o wiele lepiej mi pasujesz na te studia. Jesteś dla nich stworzona, można by rzec. 3nodding rolleyes cóż, odnalazłam tam swojego przyszłego męża! i się chwalę bezczelnie tym 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 28, 2008 12:28 am
Jukatan ZebraDeath teraz to Cie zasmucę ja dobrej roboty szukam od stycznia. i dupa blada. xp nie dobijaj mnie... w sumie, co rozumiesz poprzez 'dbra robota'? mnie satysfakcjonuje praca sekretarki, recepcjonistki, naklanianie do kredytow, do nowych telefonow (w sensie, w placowce), cokolwiek, co jest na siedzaco, od poniedzialku do piatku. ew. satysfakcjonuje mnie 1/2 etatu w coffe heaven. Przyznam się że ja też rzuciłam studia. W grudniu. Pracować zaczęłam w lutym. Na kserze na Uniwerku. I jakoś żyję. Nie zarabiam dużo, ale starcza żeby opłacić mieszkanie, ale bez rodziców raczej bym się tu nie wyżywiła. Życzę powodzenia przy szukaniu pracy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 28, 2008 4:37 am
Sasori69 Jukatan ZebraDeath teraz to Cie zasmucę ja dobrej roboty szukam od stycznia. i dupa blada. xp nie dobijaj mnie... w sumie, co rozumiesz poprzez 'dbra robota'? mnie satysfakcjonuje praca sekretarki, recepcjonistki, naklanianie do kredytow, do nowych telefonow (w sensie, w placowce), cokolwiek, co jest na siedzaco, od poniedzialku do piatku. ew. satysfakcjonuje mnie 1/2 etatu w coffe heaven. Przyznam się że ja też rzuciłam studia. W grudniu. Pracować zaczęłam w lutym. Na kserze na Uniwerku. I jakoś żyję. Nie zarabiam dużo, ale starcza żeby opłacić mieszkanie, ale bez rodziców raczej bym się tu nie wyżywiła. Życzę powodzenia przy szukaniu pracy. a można wiedzieć, jakie masz plany na przyszłość? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 28, 2008 4:42 am
ZebraDeath Daedhel ZebraDeath oh moi, ja od zawsze jestem ma kulturoznawstwie zaocznym! polonistyka mnie odrzuciła niczym niewierny kochanek! Merrrrrrrrrrrrrde! pirate auć! stressed To było aż tak źle? Tak, czy inaczej, o wiele lepiej mi pasujesz na te studia. Jesteś dla nich stworzona, można by rzec. 3nodding rolleyes cóż, odnalazłam tam swojego przyszłego męża! i się chwalę bezczelnie tym 3nodding to już się zaręczyliście? Kiedy ślub? xd na Twoim miejscu nie śpieszyłabym się z wiązaniem całego swojego żywota z najcudowniejszym gościem pod Słońcem po ledwie niewiele ponad pół roku, ale oczywiście zdarzają się też przypadki szczęśliwego małżeństwa, które rozpoczęło się w młodym wieku i trwało przez całe życie... znam koleżankę o rok młodszą, która po roku chodzenia już prawie ślub planowała, a teraz szuka pretekstu, by zerwać ze swym "lubym". W tym wieku jeszcze wiele może się odwidzieć, a i my wciąż przechodzimy mniej lub bardziej rewolucyjne zmiany w charakterze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 28, 2008 5:03 am
Daedhel ZebraDeath Daedhel ZebraDeath oh moi, ja od zawsze jestem ma kulturoznawstwie zaocznym! polonistyka mnie odrzuciła niczym niewierny kochanek! Merrrrrrrrrrrrrde! pirate auć! stressed To było aż tak źle? Tak, czy inaczej, o wiele lepiej mi pasujesz na te studia. Jesteś dla nich stworzona, można by rzec. 3nodding rolleyes cóż, odnalazłam tam swojego przyszłego męża! i się chwalę bezczelnie tym 3nodding to już się zaręczyliście? Kiedy ślub? xd na Twoim miejscu nie śpieszyłabym się z wiązaniem całego swojego żywota z najcudowniejszym gościem pod Słońcem po ledwie niewiele ponad pół roku, ale oczywiście zdarzają się też przypadki szczęśliwego małżeństwa, które rozpoczęło się w młodym wieku i trwało przez całe życie... znam koleżankę o rok młodszą, która po roku chodzenia już prawie ślub planowała, a teraz szuka pretekstu, by zerwać ze swym "lubym". W tym wieku jeszcze wiele może się odwidzieć, a i my wciąż przechodzimy mniej lub bardziej rewolucyjne zmiany w charakterze.przyszłość jest niezbadana, a my najpierw musimy mieć mieszkanie, więc to potrwa rofl Sasori - czekaj czekaj, w którym miejscu? wyrwę Cię kiedyś wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 28, 2008 10:00 am
ZebraDeath Daedhel ZebraDeath Daedhel ZebraDeath oh moi, ja od zawsze jestem ma kulturoznawstwie zaocznym! polonistyka mnie odrzuciła niczym niewierny kochanek! Merrrrrrrrrrrrrde! pirate auć! stressed To było aż tak źle? Tak, czy inaczej, o wiele lepiej mi pasujesz na te studia. Jesteś dla nich stworzona, można by rzec. 3nodding rolleyes cóż, odnalazłam tam swojego przyszłego męża! i się chwalę bezczelnie tym 3nodding to już się zaręczyliście? Kiedy ślub? xd na Twoim miejscu nie śpieszyłabym się z wiązaniem całego swojego żywota z najcudowniejszym gościem pod Słońcem po ledwie niewiele ponad pół roku, ale oczywiście zdarzają się też przypadki szczęśliwego małżeństwa, które rozpoczęło się w młodym wieku i trwało przez całe życie... znam koleżankę o rok młodszą, która po roku chodzenia już prawie ślub planowała, a teraz szuka pretekstu, by zerwać ze swym "lubym". W tym wieku jeszcze wiele może się odwidzieć, a i my wciąż przechodzimy mniej lub bardziej rewolucyjne zmiany w charakterze.przyszłość jest niezbadana, a my najpierw musimy mieć mieszkanie, więc to potrwa rofl Sasori - czekaj czekaj, w którym miejscu? wyrwę Cię kiedyś wink Na Koszarowej słoneczko. biggrin A jakie mam plany hmmm... pedagogikę. Ale zobaczymy jak się życie potoczy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 29, 2008 3:30 am
Sasori69 ZebraDeath Daedhel ZebraDeath Daedhel ZebraDeath oh moi, ja od zawsze jestem ma kulturoznawstwie zaocznym! polonistyka mnie odrzuciła niczym niewierny kochanek! Merrrrrrrrrrrrrde! pirate auć! stressed To było aż tak źle? Tak, czy inaczej, o wiele lepiej mi pasujesz na te studia. Jesteś dla nich stworzona, można by rzec. 3nodding rolleyes cóż, odnalazłam tam swojego przyszłego męża! i się chwalę bezczelnie tym 3nodding to już się zaręczyliście? Kiedy ślub? xd na Twoim miejscu nie śpieszyłabym się z wiązaniem całego swojego żywota z najcudowniejszym gościem pod Słońcem po ledwie niewiele ponad pół roku, ale oczywiście zdarzają się też przypadki szczęśliwego małżeństwa, które rozpoczęło się w młodym wieku i trwało przez całe życie... znam koleżankę o rok młodszą, która po roku chodzenia już prawie ślub planowała, a teraz szuka pretekstu, by zerwać ze swym "lubym". W tym wieku jeszcze wiele może się odwidzieć, a i my wciąż przechodzimy mniej lub bardziej rewolucyjne zmiany w charakterze.przyszłość jest niezbadana, a my najpierw musimy mieć mieszkanie, więc to potrwa rofl Sasori - czekaj czekaj, w którym miejscu? wyrwę Cię kiedyś wink Na Koszarowej słoneczko. biggrin A jakie mam plany hmmm... pedagogikę. Ale zobaczymy jak się życie potoczy. Ożesz w cholerkę daleko, choć kazali nam tam uczęszczać :/ Pedagogika! Jeej, pasuje to do Ciebie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 29, 2008 6:42 am
ZebraDeath Sasori69 ZebraDeath Daedhel ZebraDeath cóż, odnalazłam tam swojego przyszłego męża! i się chwalę bezczelnie tym 3nodding to już się zaręczyliście? Kiedy ślub? xd na Twoim miejscu nie śpieszyłabym się z wiązaniem całego swojego żywota z najcudowniejszym gościem pod Słońcem po ledwie niewiele ponad pół roku, ale oczywiście zdarzają się też przypadki szczęśliwego małżeństwa, które rozpoczęło się w młodym wieku i trwało przez całe życie... znam koleżankę o rok młodszą, która po roku chodzenia już prawie ślub planowała, a teraz szuka pretekstu, by zerwać ze swym "lubym". W tym wieku jeszcze wiele może się odwidzieć, a i my wciąż przechodzimy mniej lub bardziej rewolucyjne zmiany w charakterze.przyszłość jest niezbadana, a my najpierw musimy mieć mieszkanie, więc to potrwa rofl Sasori - czekaj czekaj, w którym miejscu? wyrwę Cię kiedyś wink Na Koszarowej słoneczko. biggrin A jakie mam plany hmmm... pedagogikę. Ale zobaczymy jak się życie potoczy. Ożesz w cholerkę daleko, choć kazali nam tam uczęszczać :/ Pedagogika! Jeej, pasuje to do Ciebie! Jak dla mnie 10 minut spacerkiem biggrin . Też tak myślę. Jako jedyna z 300 osób na sali słuchałam co wykładowca z pedagogiki miał nam do przekazania prze 1,5h wykładu i nawet mnie to interesowało.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 04, 2008 10:22 am
xd whee xd whee A ja mam jeszcze poniedziałek i wtorek wolny! xd whee xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 07, 2008 10:43 am
ichabot xd whee xd whee A ja mam jeszcze poniedziałek i wtorek wolny! xd whee xd whee A ja jutro też nie idę do szkoły!! xd whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 07, 2008 11:34 am
a ja chodzę do szkoły.
kupa, kupa, kupa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 07, 2008 11:55 am
ichabot ichabot xd whee xd whee A ja mam jeszcze poniedziałek i wtorek wolny! xd whee xd whee A ja jutro też nie idę do szkoły!! xd whee whee a ja w ogóle nie chodzę ani do szkoły ani na zajęcia, a moim jedynym obowiązkiem jest zauczanie do TOEFLa. twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 07, 2008 12:01 pm
Daedhel ichabot ichabot xd whee xd whee A ja mam jeszcze poniedziałek i wtorek wolny! xd whee xd whee A ja jutro też nie idę do szkoły!! xd whee whee a ja w ogóle nie chodzę ani do szkoły ani na zajęcia, a moim jedynym obowiązkiem jest zauczanie do TOEFLa. twisted Angielskiego się uczysz? uuu nice xd Powodzenia, coby nie było mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 07, 2008 10:29 pm
heh, rozmawialam z rodzicami o studiach.
ojciec pozwala mi zmienic tylko na połoznictwo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 2:38 am
Jukatan heh, rozmawialam z rodzicami o studiach. ojciec pozwala mi zmienic tylko na połoznictwo... sweatdrop to masz przejebane, tam sie trza duzo uczyc i mniejsze zarobki jak w tym muzeum sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|