Magyar vagy? |
Igen |
|
89% |
[ 353 ] |
Külföldi, de magyar |
|
8% |
[ 33 ] |
Vannak magyar rokonaim |
|
0% |
[ 2 ] |
What?! |
|
2% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 396 |
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 01, 2008 5:10 pm
Csumi mindenkinek!17 vok és imádom a Gaia-t^^.Bár még elég új vok rajta...szal ha valami nehézségbe ütközök remélem ti majd tudtok segíteni blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 03, 2008 11:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 03, 2008 12:35 pm
Nah ezt a topikot se vettem észre xD Nah szal.: 300 mapja gaiázok ebből már vagy 250 napja vagyok a guildbe xD 14 éves Budapesti srác vok,Mindent kimondok amit gondolok,kicsit visszahúzódóbb tipus vok bár próbálok nem annak látszani.Értelmiségem és fogalmazásom mint egy 3.-osé. sweatdrop Általába az emberek 3 kategóriába sorolnak: 1.Szeretnek 2.Utálnak 3.Nemis figyelnek rám
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 03, 2008 1:00 pm
Nazgoor Nah ezt a topikot se vettem észre xDNah szal.: 300 mapja gaiázok ebből már vagy 250 napja vagyok a guildbe xD 14 éves Budapesti srác vok,Mindent kimondok amit gondolok,kicsit visszahúzódóbb tipus vok bár próbálok nem annak látszani.Értelmiségem és fogalmazásom mint egy 3.-osé. sweatdrop Általába az emberek 3 kategóriába sorolnak: 1.Szeretnek 2.Utálnak 3.Nemis figyelnek rám Mi 250 napja szeretünk 4laugh
|
 |
 |
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 03, 2008 1:04 pm
Doku no Hana Üdv mindenkinek. Anna vagyok 18 éves és budapesti. Kb két éve vagyok a Gaián. Üdv körünkben cool Látszik (az hogy elég sok ideje vagy gaian)!!! Hogyan találtál ránk?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 03, 2008 1:21 pm
hello mindenki én őőő egy 14 éves monor-i fiúcska vagyok őőőm mit kéne még írni ? :3 hátőőő nem túl sok ideje gaia-zok meg minden.... rofl vagy a 260 nap soknak számít?....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 15, 2008 3:42 am
Hellosztok! Tran Linda vagyok és vietnámi, de magyarországon élek. 15 éves vagyok és Bp-n élek. heart 4laugh Gaian már 1 éve játszom, itt vannak magyar ismeröseim is meg mások is 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 16, 2008 1:33 pm
xOAsumiOx Hellosztok! Tran Linda vagyok és vietnámi, de magyarországon élek. 15 éves vagyok és Bp-n élek. heart 4laugh Gaian már 1 éve játszom, itt vannak magyar ismeröseim is meg mások is 4laugh Üdv az újjaknak!!! xOAsumiOx: Huh Vietnámi??? Jéé az egyik tanárom is az nagyon jó fej!!! ^_^ Olyankoat tud nekem mutatni amiken lehidalok XD XD XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Tue Nov 25, 2008 11:16 am
Üdvözlet a három új tagunknak! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 25, 2008 11:24 am
Üdve! Nárcisz volnék, Szekszárd környéki, nemileg behatárolhatlan egyénke ^^ kb egy hónapja vagyok fent, és remélem enyhe elmebetegrohamaim, és őröltségeim senkit nem boritanak majd ki XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 25, 2008 12:10 pm
Narcisz Üdve! Nárcisz volnék, Szekszárd környéki, nemileg behatárolhatlan egyénke ^^ kb egy hónapja vagyok fent, és remélem enyhe elmebetegrohamaim, és őröltségeim senkit nem boritanak majd ki XD Wow egy ilyen tagot szívesen látunk az rp játékba gyere te is. Amúgy üdv köztünk. cool wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 25, 2008 12:22 pm
Medvelaszlo Narcisz Üdve! Nárcisz volnék, Szekszárd környéki, nemileg behatárolhatlan egyénke ^^ kb egy hónapja vagyok fent, és remélem enyhe elmebetegrohamaim, és őröltségeim senkit nem boritanak majd ki XD Wow egy ilyen tagot szívesen látunk az rp játékba gyere te is. Amúgy üdv köztünk. cool wink Köszi ^^ rp? muhahaa.... twisted tudod te mire válalkozol...? *sunyi mosollyal dörzsöli a tenyereit*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 25, 2008 12:40 pm
Narcisz Medvelaszlo Narcisz Üdve! Nárcisz volnék, Szekszárd környéki, nemileg behatárolhatlan egyénke ^^ kb egy hónapja vagyok fent, és remélem enyhe elmebetegrohamaim, és őröltségeim senkit nem boritanak majd ki XD Wow egy ilyen tagot szívesen látunk az rp játékba gyere te is. Amúgy üdv köztünk. cool wink Köszi ^^ rp? muhahaa.... twisted tudod te mire válalkozol...? *sunyi mosollyal dörzsöli a tenyereit* yuppie még egy fő rp-be rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 26, 2008 2:12 pm
Narcisz Medvelaszlo Narcisz Üdve! Nárcisz volnék, Szekszárd környéki, nemileg behatárolhatlan egyénke ^^ kb egy hónapja vagyok fent, és remélem enyhe elmebetegrohamaim, és őröltségeim senkit nem boritanak majd ki XD Wow egy ilyen tagot szívesen látunk az rp játékba gyere te is. Amúgy üdv köztünk. cool wink Köszi ^^ rp? muhahaa.... twisted tudod te mire válalkozol...? *sunyi mosollyal dörzsöli a tenyereit* Nem de remélem valami ehez hasonló "Muhahahahaha"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 26, 2008 2:36 pm
Medvelaszlo Narcisz Medvelaszlo Narcisz Üdve! Nárcisz volnék, Szekszárd környéki, nemileg behatárolhatlan egyénke ^^ kb egy hónapja vagyok fent, és remélem enyhe elmebetegrohamaim, és őröltségeim senkit nem boritanak majd ki XD Wow egy ilyen tagot szívesen látunk az rp játékba gyere te is. Amúgy üdv köztünk. cool wink Köszi ^^ rp? muhahaa.... twisted tudod te mire válalkozol...? *sunyi mosollyal dörzsöli a tenyereit* Nem de remélem valami ehez hasonló "Muhahahahaha" Hahh... RP.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|