|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 11:13 am
Autark *gryz stojący w kącie fotel* Lava, znalazłeś coś ciekawego w planie Winobrania? *podaje mu gryzaczek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 11:13 am
Autark przepraszam *wielkie przestraszone oczka x2 w strone Aidanny* to przez te złe zielone ludziki teraz to wiesz! za pozno! juz Cie nie lubie! *idzie do kata*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 11:19 am
Lavagetas_heqetai tak tylko witam coby nie byc nieuprzejmy czyli ty uwazasz ze sie z toba nieprzywitalem? stare zobacz sobie co jest napisane pod twoim pierwszym postem stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 11:22 am
Anzelmo Lavagetas_heqetai tak tylko witam coby nie byc nieuprzejmy czyli ty uwazasz ze sie z toba nieprzywitalem? stare zobacz sobie co jest napisane pod twoim pierwszym postem stare witam cie tylko, okres masz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 11:22 am
Lavagetas_heqetai Autark *gryz stojący w kącie fotel* Lava, znalazłeś coś ciekawego w planie Winobrania? tak- mam niezły plan iscia na nie z moja kumpelka ;] a co do winobrania to nic ciekawego- to co zawsze : / no właśnie że rzucili w tym roku więcej pieniążków więc coś ciekawego może być, plan Winobrania niestety jest za długi a ja za ... no wiesz redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 11:24 am
Lavagetas_heqetai witam cie tylko, okres masz? okres swirowania, sorka xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Autark *gryz stojący w kącie fotel* Lava, znalazłeś coś ciekawego w planie Winobrania? *podaje mu gryzaczek* *gryzu i szarpu gryzaczek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Autark Lavagetas_heqetai Autark *gryz stojący w kącie fotel* Lava, znalazłeś coś ciekawego w planie Winobrania? tak- mam niezły plan iscia na nie z moja kumpelka ;] a co do winobrania to nic ciekawego- to co zawsze : / no właśnie że rzucili w tym roku więcej pieniążków więc coś ciekawego może być, plan Winobrania niestety jest za długi a ja za ... no wiesz redface hm? nie wiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 11:25 am
Anzelmo Lavagetas_heqetai witam cie tylko, okres masz? okres swirowania, sorka xP siur
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 11:30 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 11:31 am
Aidanna Autark przepraszam *wielkie przestraszone oczka x2 w strone Aidanny* to przez te złe zielone ludziki teraz to wiesz! za pozno! juz Cie nie lubie! *idzie do kata* prosze, nie idź do kąta sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 11:32 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 11:32 am
Lavagetas_heqetai Autark Lavagetas_heqetai Autark *gryz stojący w kącie fotel* Lava, znalazłeś coś ciekawego w planie Winobrania? tak- mam niezły plan iscia na nie z moja kumpelka ;] a co do winobrania to nic ciekawego- to co zawsze : / no właśnie że rzucili w tym roku więcej pieniążków więc coś ciekawego może być, plan Winobrania niestety jest za długi a ja za ... no wiesz redface hm? nie wiem no leniuch jestem redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 11:33 am
Autark Aidanna Autark przepraszam *wielkie przestraszone oczka x2 w strone Aidanny* to przez te złe zielone ludziki teraz to wiesz! za pozno! juz Cie nie lubie! *idzie do kata* prosze, nie idź do kąta sad a niby dlaczego? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 11:34 am
Autark no leniuch jestem redface aa- no wiesz- winobranie do ciebie nie przyjdzie ;P pozatym to sama przyjemnosc przeciskac sie przez tysiace ludzi w znakomitej częsci Niemców obzerajacych sie pierogami...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|