|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 3:43 am
Rynn the Vampire @Aidi - mojej drugiej osobowości, Furii (; Jej avatarek wyglądałby mniej więcej tak :

Co do pluszaka - fajnie (; Pokaż później efekt.
@Zuzi - tylko ten z lewej jest mój ^__^ To jest joint auction - robię go ze znajomą. Ja używam painter classica, słabego darmowego programu który dostałam do tableta (xD) a ona nie wiem. Pewnie photoshopa :3 A czemu pytasz?
pytam bo tez chce sie nauczyc rysowac takie fajne obrazki, ale na kompie robie to tylko czasem...jakos wole na kartce xd oba rysuneczki w banerze sa boskie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 3:52 am
@Ozz - nie wiem, mam tylko trzy (;
@Zu - hm, ja chyba też wolę na kartce. I dzięki (: W samej auckji jest więcej, jak chcesz pooglądać. W drugim i trzecim poście.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 4:01 am
Rynn the Vampire @Ozz - nie wiem, mam tylko trzy (;
@Zu - hm, ja chyba też wolę na kartce. I dzięki (: W samej auckji jest więcej, jak chcesz pooglądać. W drugim i trzecim poście. YAY! CUUUUDNEEEE!!!! Ty i Twoja kumpela macie talent... xd ja na ArtArena mam obrazki, ale one sa dosc stare. Powstawialam nowe ale jeszcze czekaja...niestety... redface ech...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 4:02 am
fuj, balsam po goleniu jest paskudny w smaku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 4:03 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 4:04 am
zuzika Rynn the Vampire @Ozz - nie wiem, mam tylko trzy (;
@Zu - hm, ja chyba też wolę na kartce. I dzięki (: W samej auckji jest więcej, jak chcesz pooglądać. W drugim i trzecim poście. YAY! CUUUUDNEEEE!!!! Ty i Twoja kumpela macie talent... xd ja na ArtArena mam obrazki, ale one sa dosc stare. Powstawialam nowe ale jeszcze czekaja...niestety... redface ech... Moje się pojawiają na bieżąco na deviancie (;
www.imaginated-friend.deviantart.com
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 4:04 am
BeeWolf fuj, balsam po goleniu jest paskudny w smaku. Popij szmponem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 4:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 4:09 am
Rynn the Vampire zuzika Rynn the Vampire @Ozz - nie wiem, mam tylko trzy (;
@Zu - hm, ja chyba też wolę na kartce. I dzięki (: W samej auckji jest więcej, jak chcesz pooglądać. W drugim i trzecim poście. YAY! CUUUUDNEEEE!!!! Ty i Twoja kumpela macie talent... xd ja na ArtArena mam obrazki, ale one sa dosc stare. Powstawialam nowe ale jeszcze czekaja...niestety... redface ech... Moje się pojawiają na bieżąco na deviancie (;
www.imaginated-friend.deviantart.comjejku...naprawde sliczne...obejrzalam wszystkie mrgreen lubisz styl SD i chibi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 4:12 am
zuzika Rynn the Vampire zuzika Rynn the Vampire @Ozz - nie wiem, mam tylko trzy (;
www.imaginated-friend.deviantart.comjejku...naprawde sliczne...obejrzalam wszystkie mrgreen lubisz styl SD i chibi? ta, mój ulubiony (;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|