|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 3:21 am
Aidanna BeeWolf >gryzie panie ceremonialnie w kostki< czemu wszyscy tutaj albo gryza, alb sie rzucaja xd bo to kanibale. kochaja ludzi xd rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 3:21 am
Rin_Youkai BeeWolf >gryzie panie ceremonialnie w kostki< Auuuu! o_O' witaj whee Rodzyn: sorka, zapomnialam XD skleroza nie boli xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 3:22 am
zuzika Aidanna BeeWolf >gryzie panie ceremonialnie w kostki< czemu wszyscy tutaj albo gryza, alb sie rzucaja xd bo to kanibale. kochaja ludzi xd rofl mhmm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 3:23 am
Aidanna mhmm  o puci puci jaka fajna mucka , albo... bycek o_O'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 3:25 am
Rin_Youkai Aidanna mhmm  o puci puci jaka fajna mucka , albo... bycek o_O' mucka 3nodding krowy sa fajne xD siedza i przezowaja poraz setny to samo xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 3:27 am
Aidanna mucka 3nodding krowy sa fajne xD siedza i przezowaja poraz setny to samo xp i maja cieply, chropowaty jezyk < macu macu krowe za jezyk > uuu przyjecielskie istoty 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 3:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 3:30 am
 impresja wschod slonca gandalfa szarego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 3:32 am
Aidanna  impresja wschod slonca gandalfa szarego xd O, a ja kupiłam sobie pastę modelarską, jest świetna <3 Muszę dokończyć malowanie figurki i powrzucam zdjęcia na devianta xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 3:35 am
Rynn the Vampire Aidanna xd " class="user_img" alt="User Image" /> O, a ja kupiłam sobie pastę modelarską, jest świetna <3 Muszę dokończyć malowanie figurki i powrzucam zdjęcia na devianta xDjaka figurka? :3 a ja musze pojsc kupic materialy i bede szyc maskotke Aidi xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 3:35 am
Rynn the Vampire Aidanna  impresja wschod slonca gandalfa szarego xd O, a ja kupiłam sobie pastę modelarską, jest świetna <3 Muszę dokończyć malowanie figurki i powrzucam zdjęcia na devianta xDwlasnie. rynn. w twojej sygnaturce jest swietny banner a dokladnie obrazki. w jakim programie to robisz ze masz takie superankie kolory??? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 3:39 am
dobra ja ide... x3 bede jutro whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 3:39 am
@Aidi - mojej drugiej osobowości, Furii (; Jej avatarek wyglądałby mniej więcej tak :

Co do pluszaka - fajnie (; Pokaż później efekt.
@Zuzi - tylko ten z lewej jest mój ^__^ To jest joint auction - robię go ze znajomą. Ja używam painter classica, słabego darmowego programu który dostałam do tableta (xD) a ona nie wiem. Pewnie photoshopa :3 A czemu pytasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 3:42 am
Aidanna dobra ja ide... x3 bede jutro whee paaa paaa xd oneee-chaaaaan!!!!!! rofl 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 3:42 am
Rynn the Vampire @Aidi - mojej drugiej osobowości, Furii (; Jej avatarek wyglądałby mniej więcej tak :

Co do pluszaka - fajnie (; Pokaż później efekt.
@Zuzi - tylko ten z lewej jest mój ^__^ To jest joint auction - robię go ze znajomą. Ja używam painter classica, słabego darmowego programu który dostałam do tableta (xD) a ona nie wiem. Pewnie photoshopa :3 A czemu pytasz?
a jak by wygladala 16 osobowosc ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|