Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 25980 25981 25982 25983 25984 25985 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Sat Sep 02, 2006 2:52 am

Aidanna
chura nie jestem jedyna, ktora marznie w nocy blaugh gonk ja to w sweterku spodenkach, majtkach, skarpetkach spie, pod kocykiem i kolderka emo i jeszcze pies mnie grzeje xd i wtedy jest idealnie
ja moze troche mniej ubrana... ale pies tez mnie grzeje XD a wlasciwie 2 oO'' troszku malo miejsca dla mnie zostaje, ale co sie nie robi by nie marznac XD

a co bedzie w zimie O_O'
PostPosted: Sat Sep 02, 2006 2:54 am

Rin_Youkai
Aidanna
chura nie jestem jedyna, ktora marznie w nocy blaugh gonk ja to w sweterku spodenkach, majtkach, skarpetkach spie, pod kocykiem i kolderka emo i jeszcze pies mnie grzeje xd i wtedy jest idealnie
ja moze troche mniej ubrana... ale pies tez mnie grzeje XD a wlasciwie 2 oO'' troszku malo miejsca dla mnie zostaje, ale co sie nie robi by nie marznac XD

a co bedzie w zimie O_O'
w kombinezonie chyba bede spac xp a jeszcze na dodatek mam nieszczelne okna i jeszcze zimniej jest w pokoju crying

Aidanna

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Sat Sep 02, 2006 2:59 am

Aidanna
Rin_Youkai
Aidanna

a co bedzie w zimie O_O'
w kombinezonie chyba bede spac xp a jeszcze na dodatek mam nieszczelne okna i jeszcze zimniej jest w pokoju crying
nyoo ja tez mam nieszczelne xd moj pokoj jest najzimniejszy w calym domu ._. ale i tak nam ocieplajacaly dom, wiec niedlugo dojda i do mnie XD
PostPosted: Sat Sep 02, 2006 3:02 am

Rin_Youkai
Aidanna
Rin_Youkai
Aidanna

a co bedzie w zimie O_O'
nyoo ja tez mam nieszczelne xd moj pokoj jest najzimniejszy w calym domu ._. ale i tak nam ocieplajacaly dom, wiec niedlugo dojda i do mnie XD
mi ocieplali blok dwa lata temu x3

a wlasnie zapomnialam!!! DOSTALAM NOWE KOMPLET KREDECZEK!!!! 4laugh na urodzinki od siostry i kolezanki 4laugh calusi nowiusi koplet 24 kredek Koh-i-nora

Aidanna

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Sat Sep 02, 2006 3:06 am

Aidanna

a wlasnie zapomnialam!!! DOSTALAM NOWE KOMPLET KREDECZEK!!!! 4laugh na urodzinki od siostry i kolezanki 4laugh calusi nowiusi koplet 24 kredek Koh-i-nora
nam nikt nie ociepla, sami sobie musimy XD

^o^ super! zaraz... kiedy ja ostatnio uzywalam kredek O_O'''
PostPosted: Sat Sep 02, 2006 3:07 am

Rin_Youkai
Aidanna

nam nikt nie ociepla, sami sobie musimy XD

^o^ super! zaraz... kiedy ja ostatnio uzywalam kredek O_O'''
ja mam mnostwo kredek 4laugh

no ja w bloku mieszkam to spoldzielnia sie zajmuje takimi rzeczami jak ocieplenie xp

Aidanna

zuzika

PostPosted: Sat Sep 02, 2006 3:07 am

Quote:

to masz superek. cool ja dostalam pastele suche tez koh-i-nora ale na gwiazdke mrgreen i jeszcze mi sluza rofl
PostPosted: Sat Sep 02, 2006 3:09 am

Aidanna

no ja w bloku mieszkam to spoldzielnia sie zajmuje takimi rzeczami jak ocieplenie xp
ale w bloku to cieplo jest oO'' jeszcze jak sie plastiki ma... to hoohoho XD ja pamietam jak w zime spokojnie w krotkim rekawku chodzilam po mieszkaniu O_O'

ja mam z emm ... 3 kredki XD

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Aidanna

PostPosted: Sat Sep 02, 2006 3:12 am

Rin_Youkai
Aidanna

ale w bloku to cieplo jest oO'' jeszcze jak sie plastiki ma... to hoohoho XD ja pamietam jak w zime spokojnie w krotkim rekawku chodzilam po mieszkaniu O_O'

ja nie mam plastikowych okien... nie stac nas, zeby kupic emo a jeszcze mieszkam w mieszkaniu z boku, a nie pomiedzy, to jeszcze zimniej jest... sweatdrop
PostPosted: Sat Sep 02, 2006 3:14 am

Aidanna
Rin_Youkai
Aidanna

ja nie mam plastikowych okien... nie stac nas, zeby kupic emo a jeszcze mieszkam w mieszkaniu z boku, a nie pomiedzy, to jeszcze zimniej jest... sweatdrop
oO nie wiem, my nie kupywalismy u nas juz byly Xd My bylismy w srodeczku ^o^ i cieplusio bylo Xd jak wam ociepla to juz tak marznac nie bedziesz XD

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Sat Sep 02, 2006 3:16 am

>gryzie panie ceremonialnie w kostki<
PostPosted: Sat Sep 02, 2006 3:18 am

Rin_Youkai
Aidanna
Rin_Youkai
Aidanna

oO nie wiem, my nie kupywalismy u nas juz byly Xd My bylismy w srodeczku ^o^ i cieplusio bylo Xd jak wam ociepla to juz tak marznac nie bedziesz XD
no przeciez mam juz ocieplone xp

moze tacie powiem, zeby kupil okna nowe.... sweatdrop
a jezeli sie nie zgodzi to bedzie trzeba odkladac

Aidanna

zuzika

PostPosted: Sat Sep 02, 2006 3:18 am

BeeWolf

*odskakuje z przerazeniem i krzykiem: AAAAA!!!! VAMPAJEEEER!!!! xd *
PostPosted: Sat Sep 02, 2006 3:19 am

BeeWolf
czemu wszyscy tutaj albo gryza, alb sie rzucaja xd

Aidanna

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Sat Sep 02, 2006 3:20 am

BeeWolf
Auuuu! o_O'
witaj whee

Rodzyn: sorka, zapomnialam XD
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 25980 25981 25982 25983 25984 25985 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games