|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 2:29 pm
Anzelmo Setsuna Dragonclaw coraz lepiej... nie chce wracac do szkoly gonk nie ty jedna... x.x dzieki Bogu dopiero od poniedzialku...ech... za minione wakacje!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 2:32 pm
Setsuna Dragonclaw dzieki Bogu dopiero od poniedzialku...ech... za minione wakacje! sweatdrop moze byc... *wznosi toast herbatka* ehh... a ja musze jutro z rana poginac do dentysty stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 2:42 pm
Anzelmo Setsuna Dragonclaw dzieki Bogu dopiero od poniedzialku...ech... za minione wakacje! sweatdrop moze byc... *wznosi toast herbatka* ehh... a ja musze jutro z rana poginac do dentysty stare biedactwo... tylko nie zemdlej mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 2:46 pm
Setsuna Dragonclaw biedactwo... tylko nie zemdlej mrgreen stare nie ze sie boje... ale mi sie nie chce =_= przez to nawet dzisiaj sobie nie wyjde na spacerek nocny >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 3:01 pm
133. Franz Ferdinand - Franz Ferdinand - Take Me Out.mp3 [3:12] mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 3:04 pm
ja bede lecial... dobranoc people =_=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 3:11 pm
głodnam ninja ide napaśc lodówke ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 3:13 pm
mwahahah post by zdobyc kase emo xd mhh dobranoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 3:15 pm
Ozual mwahahah post by zdobyc kase emo xd mhh dobranoc eee... o.O"
baj baj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 11:20 pm
Hej... *nie popija herbatki, bo woli kakao xd * Co slychowac???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 11:37 pm
*popija herbatke* dzien doberek ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 11:45 pm
Anzelmo *popija herbatke* dzien doberek ninja y hy hy...wstawilam swoje zdjecia w galerii...ale jaja xd starczylo mi odwagi a teraz bede sie chowac po katach w spazmach smiechu...ech... xd rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 11:48 pm
zuzika Anzelmo *popija herbatke* dzien doberek ninja y hy hy...wstawilam swoje zdjecia w galerii...ale jaja xd starczylo mi odwagi a teraz bede sie chowac po katach w spazmach smiechu...ech... xd rofl a niby z jakiego powodu? xp *siorbie herbatke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 11:49 pm
Anzelmo zuzika Anzelmo *popija herbatke* dzien doberek ninja y hy hy...wstawilam swoje zdjecia w galerii...ale jaja xd starczylo mi odwagi a teraz bede sie chowac po katach w spazmach smiechu...ech... xd rofl a niby z jakiego powodu? xp *siorbie herbatke* z siebie...hy hy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|