|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 12:09 pm
EvilYuki Rin_Youkai ale masz sexi cialko heart XD a zeby tylko ciałko blaugh o mruuu * przysuw przysuw *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 12:10 pm
Terrorystka Frania EvilYuki Terrorystka Frania gonk gonk gonk nie jestem szparagiem! oi, jadłam wczoraj pizzę z owockami morza i tam było od groma takich szparażków jak ty heart _ heart sssspadaj whee były takie maleńkie, ale też macki tych większych, wspaniale zbudowane... tak, Aidiś, lubie owocki morza 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 12:11 pm
Autark Ozzwald Aidanna Autark Aidanna osz ti whee *patrzy na Ozzusia* xd nie konfiduj sie tak tylko ratuj z rak tego podrywacza wink i tak to mnie dziewczyna wykorzystała do własnych celów smile ale jak tu sie gniewać na taką fajną panne wink miłych snów Aidanno skoro chcesz bym was zostawić samych, lece ej ni... misiek zostan *ciagnie go za lapke* emo dwa miski to za duzo wiec ja spadam... FOCH zamiast fochać sie daj jej kwiatka lub no sam wiesz, coś co lubi zostawil mnie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 12:12 pm
EvilYuki Terrorystka Frania EvilYuki Terrorystka Frania gonk gonk gonk nie jestem szparagiem! oi, jadłam wczoraj pizzę z owockami morza i tam było od groma takich szparażków jak ty heart _ heart sssspadaj whee były takie maleńkie, ale też macki tych większych, wspaniale zbudowane... tak, Aidiś, lubie owocki morza 3nodding zrazilam sie do nich jak bylam mala xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 12:13 pm
Rin_Youkai EvilYuki Rin_Youkai ale masz sexi cialko heart XD a zeby tylko ciałko blaugh o mruuu * przysuw przysuw * Rinku, wkraczamy na niebezpieczne tereny naszej znajomości... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 12:17 pm
Aidanna zrazilam sie do nich jak bylam mala xp jak byłam mała jadłam kolorowe kanapki i płatki na mleku 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 12:17 pm
EvilYuki Rinku, wkraczamy na niebezpieczne tereny naszej znajomości... redface ja nawet 180 razy wyslalam Ci serce na twym quescie redface ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 12:20 pm
Rin_Youkai EvilYuki Rinku, wkraczamy na niebezpieczne tereny naszej znajomości... redface ja nawet 180 razy wyslalam Ci serce na twym quescie redface ninja o.O no to jesteśmy dalej niż myślałam... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 12:21 pm
jenu! ty tez to ogladasz? xd no baaaa! mrgreen najlepszy program by wtedy gdy twóch facetów kłóciła sie o lalke z sex shopu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 12:22 pm
EvilYuki Aidanna zrazilam sie do nich jak bylam mala xp jak byłam mała jadłam kolorowe kanapki i płatki na mleku 3nodding a ja jadlam kanapki z serem i parowki xp ale jak sie wyjechalo na dominikane to mi wciskali takie rzeczy emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 12:24 pm
Aidanna EvilYuki Aidanna zrazilam sie do nich jak bylam mala xp jak byłam mała jadłam kolorowe kanapki i płatki na mleku 3nodding a ja jadlam kanapki z serem i parowki xp ale jak sie wyjechalo na dominikane to mi wciskali takie rzeczy emo nie byłam nigdy na Dominikanie... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 12:25 pm
Terrorystka Frania jenu! ty tez to ogladasz? xd no baaaa! mrgreen najlepszy program by wtedy gdy twóch facetów kłóciła sie o lalke z sex shopu a ja nie mam kablowki wiec sobie jerrego nie obejrze xd ale mnie zawsze bawi jak sa takie wielkie baby, ktore waza z 200kg jak nie wiecej i tacy tyni maluczcy faceci to ich kochankowe, mezowie badz przyjaciele xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 12:27 pm
a fuj... skacze mi cos przy tym tam gdzie jest logout... nie podoba mi sie to x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 12:27 pm
EvilYuki Rin_Youkai EvilYuki Rinku, wkraczamy na niebezpieczne tereny naszej znajomości... redface ja nawet 180 razy wyslalam Ci serce na twym quescie redface ninja o.O no to jesteśmy dalej niż myślałam... redface mrrrr heart redface mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|