|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 11:59 am
ale masz sexi cialko heart XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Autark Aidanna osz ti whee *patrzy na Ozzusia* xd nie konfiduj sie tak tylko ratuj z rak tego podrywacza wink i tak to mnie dziewczyna wykorzystała do własnych celów smile ale jak tu sie gniewać na taką fajną panne wink miłych snów Aidanno skoro chcesz bym was zostawić samych, lece ej ni... misiek zostan *ciagnie go za lapke* emo dwa miski to za duzo wiec ja spadam... FOCH
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gonk gonk gonk nie jestem szparagiem!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 12:00 pm
Aidanna EvilYuki Aidanna konfidowac sie = ukrywac sie z czyms... *znowy wlazi Autarkowi na glowe* ale "kinfident" to donosiciel... jaki to ma związek z ukrywaniem się? confused ale mi znajomi mowili inaczej >,> ze to od konfidowania sie..... eek to chyba tylko profesor Miodek mógłby dojść wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 12:00 pm
konfidować - ufać, zwierzać się
jeszcze co innego >,>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 12:01 pm
Rin_Youkai ale masz sexi cialko heart XD a zeby tylko ciałko blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 12:01 pm
Aidanna Autark Aidanna osz ti whee *patrzy na Ozzusia* xd nie konfiduj sie tak tylko ratuj z rak tego podrywacza wink i tak to mnie dziewczyna wykorzystała do własnych celów smile ale jak tu sie gniewać na taką fajną panne wink miłych snów Aidanno skoro chcesz bym was zostawić samych, lece ej ni... misiek zostan *ciagnie go za lapke* emo i tak musze za chwilke lecieć bo kolacyjke trzeba zjeść i w ogóle zmęczony jestem wink więc nie płakaj a tak po za tym to: *gryz Rin w łapke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 12:02 pm
Ozzwald Aidanna Autark Aidanna osz ti whee *patrzy na Ozzusia* xd nie konfiduj sie tak tylko ratuj z rak tego podrywacza wink i tak to mnie dziewczyna wykorzystała do własnych celów smile ale jak tu sie gniewać na taką fajną panne wink miłych snów Aidanno skoro chcesz bym was zostawić samych, lece ej ni... misiek zostan *ciagnie go za lapke* emo dwa miski to za duzo wiec ja spadam... FOCH oj no... ale ti jestes moj misiek heart a on jest misiek, bo kiedys ciagle w pizamce miska chodzil x3 Yuki - napiszmy do niego xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 12:02 pm
Terrorystka Frania gonk gonk gonk nie jestem szparagiem! oi, jadłam wczoraj pizzę z owockami morza i tam było od groma takich szparażków jak ty heart _ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 12:03 pm
Ozzwald Aidanna Autark Aidanna osz ti whee *patrzy na Ozzusia* xd nie konfiduj sie tak tylko ratuj z rak tego podrywacza wink i tak to mnie dziewczyna wykorzystała do własnych celów smile ale jak tu sie gniewać na taką fajną panne wink miłych snów Aidanno skoro chcesz bym was zostawić samych, lece ej ni... misiek zostan *ciagnie go za lapke* emo dwa miski to za duzo wiec ja spadam... FOCH zamiast fochać sie daj jej kwiatka lub no sam wiesz, coś co lubi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 12:03 pm
Ozzwald Aidanna Autark Aidanna osz ti whee *patrzy na Ozzusia* xd nie konfiduj sie tak tylko ratuj z rak tego podrywacza wink i tak to mnie dziewczyna wykorzystała do własnych celów smile ale jak tu sie gniewać na taką fajną panne wink miłych snów Aidanno skoro chcesz bym was zostawić samych, lece ej ni... misiek zostan *ciagnie go za lapke* emo dwa miski to za duzo wiec ja spadam... FOCH JERRY! JERRY! JERRY!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 12:06 pm
EvilYuki Terrorystka Frania gonk gonk gonk nie jestem szparagiem! oi, jadłam wczoraj pizzę z owockami morza i tam było od groma takich szparażków jak ty heart _ heart sssspadaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 12:06 pm
EvilYuki Aidanna EvilYuki Aidanna konfidowac sie = ukrywac sie z czyms... *znowy wlazi Autarkowi na glowe* ale "kinfident" to donosiciel... jaki to ma związek z ukrywaniem się? confused ale mi znajomi mowili inaczej >,> ze to od konfidowania sie..... eek to chyba tylko profesor Miodek mógłby dojść wink profesor Dżemik tez duzo wie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 12:07 pm
Terrorystka Frania Ozzwald Aidanna Autark Aidanna osz ti whee *patrzy na Ozzusia* xd nie konfiduj sie tak tylko ratuj z rak tego podrywacza wink i tak to mnie dziewczyna wykorzystała do własnych celów smile ale jak tu sie gniewać na taką fajną panne wink miłych snów Aidanno skoro chcesz bym was zostawić samych, lece ej ni... misiek zostan *ciagnie go za lapke* emo dwa miski to za duzo wiec ja spadam... FOCH JERRY! JERRY! JERRY! jenu! ty tez to ogladasz? xd fuj... owoce morza... paskudztwo gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|