|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 10:19 am
Czarny Setsuna Dragonclaw witam ^^ Czarny Myślicie, że Ja Yosei się pogniewa, jak skorzystam z jego serwisu do herbaty? a w kuchni żadnego nie ma? stare Nie wiem. Ale tak jest bardziej... ekscytująco domokun stare zwłaszcza jak yosei tu wparuje jako smok i zrobi armaggedon domokun E.Z. hehen jestem bowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! noooooooooooob kolejny noob rolleyes no dobrze, przeczytłeś regulamin?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 10:19 am
E.Z. Czarny E.Z. hehen jestem bowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! noooooooooooob Więc jako nowego nie opieprzę cię, za pisanie tak cholernie idiotycznych i całkowicie niepotrzebnych postów, jak ten wyżej. kiedy ja lubie siem pjepszyć sweatdrop Wybacz, ale ja nie z takich... Wolę... hmm... szparki xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 10:21 am
Setsuna Dragonclaw Czarny Setsuna Dragonclaw witam ^^ Czarny Myślicie, że Ja Yosei się pogniewa, jak skorzystam z jego serwisu do herbaty? a w kuchni żadnego nie ma? stare Nie wiem. Ale tak jest bardziej... ekscytująco domokun stare zwłaszcza jak yosei tu wparuje jako smok i zrobi armaggedon domokun E.Z. hehen jestem bowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! noooooooooooob kolejny noob rolleyes no dobrze, przeczytłeś regulamin? przeczytalem juz... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 10:21 am
Czarny E.Z. Czarny E.Z. hehen jestem bowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! noooooooooooob Więc jako nowego nie opieprzę cię, za pisanie tak cholernie idiotycznych i całkowicie niepotrzebnych postów, jak ten wyżej. kiedy ja lubie siem pjepszyć sweatdrop Wybacz, ale ja nie z takich... Wolę... hmm... szparki xp _-_U inteligentna rozmowa dwóch facetów...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 10:23 am
Setsuna Dragonclaw Czarny E.Z. Czarny E.Z. hehen jestem bowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! noooooooooooob Więc jako nowego nie opieprzę cię, za pisanie tak cholernie idiotycznych i całkowicie niepotrzebnych postów, jak ten wyżej. kiedy ja lubie siem pjepszyć sweatdrop Wybacz, ale ja nie z takich... Wolę... hmm... szparki xp _-_U inteligentna rozmowa dwóch facetów... Tacy już jesteśmy. W końcu "Facet to świnia" i tego nie zmienisz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 10:24 am
E.Z. Setsuna Dragonclaw Czarny Setsuna Dragonclaw witam ^^ Czarny Myślicie, że Ja Yosei się pogniewa, jak skorzystam z jego serwisu do herbaty? a w kuchni żadnego nie ma? stare Nie wiem. Ale tak jest bardziej... ekscytująco domokun stare zwłaszcza jak yosei tu wparuje jako smok i zrobi armaggedon domokun E.Z. hehen jestem bowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! noooooooooooob kolejny noob rolleyes no dobrze, przeczytłeś regulamin? przeczytalem juz... domokun jeden porządny ^^ a tak w ogóle to witam w naszym gaiowym (polskim) gronie ^^ jestem Setsuna Dragonclaw ale jak chcesz możesz mi mówić Setsu ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 10:25 am
Setsuna Dragonclaw Czarny E.Z. Czarny E.Z. hehen jestem bowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! noooooooooooob Więc jako nowego nie opieprzę cię, za pisanie tak cholernie idiotycznych i całkowicie niepotrzebnych postów, jak ten wyżej. kiedy ja lubie siem pjepszyć sweatdrop Wybacz, ale ja nie z takich... Wolę... hmm... szparki xp _-_U inteligentna rozmowa dwóch facetów... To może i ja się przyłącze jako przedstawiciel nirzszego gatunku .. wink ... Hejo Setsu [buziak w policzek]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 10:26 am
Setsuna Dragonclaw E.Z. Setsuna Dragonclaw E.Z. hehen jestem bowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! noooooooooooob kolejny noob rolleyes no dobrze, przeczytłeś regulamin? przeczytalem juz... domokun jeden porządny ^^ a tak w ogóle to witam w naszym gaiowym (polskim) gronie ^^ jestem Setsuna Dragonclaw ale jak chcesz możesz mi mówić Setsu ^^ A ja jestem Czarny, choć nie jestem czarny, ale możesz mi mówić Czarny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 10:27 am
BeeWolf Setsuna Dragonclaw Czarny E.Z. Czarny E.Z. hehen jestem bowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! noooooooooooob Więc jako nowego nie opieprzę cię, za pisanie tak cholernie idiotycznych i całkowicie niepotrzebnych postów, jak ten wyżej. kiedy ja lubie siem pjepszyć sweatdrop Wybacz, ale ja nie z takich... Wolę... hmm... szparki xp _-_U inteligentna rozmowa dwóch facetów... To może i ja się przyłącze jako przedstawiciel nirzszego gatunku .. wink ... Hejo Setsu [buziak w policzek] ^^ cześć bee *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 10:30 am
Setsuna Dragonclaw quote="Setsuna Dragonclaw"]To może i ja się przyłącze jako przedstawiciel nirzszego gatunku .. wink ... Hejo Setsu [buziak w policzek] ^^ cześć bee *przytula* xd m jak miło .. he ... ! jaki ładny szaliczek :> ... jak ci płynie czas confused ?:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 10:31 am
jak to sie dokladnie nazywa? tutaj pisze gaiaonline ale roman mowi ze to jest go- geia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 10:35 am
cos sie forum mi zacina troche ale tylko tak troche bo bardzo to juz nie bo tylko troche
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 10:36 am
Ale Gaia zgłupiała i mi cześć Strony pokryła paskami ... :0 !! He stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 10:37 am
BeeWolf Ale Gaia zgłupiała i mi cześć Strony pokryła paskami ... :0 !! He stressed Mnie też! A posty są takie wąziutkie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 10:38 am
BeeWolf Setsuna Dragonclaw BeeWolf To może i ja się przyłącze jako przedstawiciel nirzszego gatunku .. wink ... Hejo Setsu [buziak w policzek] ^^ cześć bee *przytula* xd m jak miło .. he ... ! jaki ładny szaliczek :> ... jak ci płynie czas confused ?: wspaniale ^^ właśnie dostałam eventa ^^ mi też gaia zgłupiała confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|