|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 2:15 am
Quote: no to super. ale ta miyu to jest taka sloooodkaaaa... hy hy hy. jak wyszlam od fryzjerki od razu mi sie skojarzyla. zajrzalam do kompa i... aaaa!!!! przeciez to ja!!!! jak fajnie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 2:30 am
renge_karen Quote: no to super. ale ta miyu to jest taka sloooodkaaaa... hy hy hy. jak wyszlam od fryzjerki od razu mi sie skojarzyla. zajrzalam do kompa i... aaaa!!!! przeciez to ja!!!! jak fajnie biggrin smiesznie...a poza tym mam troszeczke skosne oczy rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 2:43 am
zuzika renge_karen Quote: no to super. ale ta miyu to jest taka sloooodkaaaa... hy hy hy. jak wyszlam od fryzjerki od razu mi sie skojarzyla. zajrzalam do kompa i... aaaa!!!! przeciez to ja!!!! jak fajnie biggrin smiesznie...a poza tym mam troszeczke skosne oczy rofl ja tam mam oczy podkrazone biggrin
ech kasa pomalu leci a bustier nitemare drozeje crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 2:50 am
renge_karen zuzika renge_karen Quote: no to super. ale ta miyu to jest taka sloooodkaaaa... hy hy hy. jak wyszlam od fryzjerki od razu mi sie skojarzyla. zajrzalam do kompa i... aaaa!!!! przeciez to ja!!!! jak fajnie biggrin smiesznie...a poza tym mam troszeczke skosne oczy rofl ja tam mam oczy podkrazone biggrin
ech kasa pomalu leci a bustier nitemare drozeje crying nie martw sie... ja mam tylko 440 g
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 2:58 am
zuzika renge_karen zuzika renge_karen Quote: no to super. ale ta miyu to jest taka sloooodkaaaa... hy hy hy. jak wyszlam od fryzjerki od razu mi sie skojarzyla. zajrzalam do kompa i... aaaa!!!! przeciez to ja!!!! jak fajnie biggrin smiesznie...a poza tym mam troszeczke skosne oczy rofl ja tam mam oczy podkrazone biggrin
ech kasa pomalu leci a bustier nitemare drozeje crying nie martw sie... ja mam tylko 440 g lol dlaczego tak malo masz maniory???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 3:06 am
renge_karen zuzika renge_karen zuzika renge_karen Quote: no to super. ale ta miyu to jest taka sloooodkaaaa... hy hy hy. jak wyszlam od fryzjerki od razu mi sie skojarzyla. zajrzalam do kompa i... aaaa!!!! przeciez to ja!!!! jak fajnie biggrin smiesznie...a poza tym mam troszeczke skosne oczy rofl ja tam mam oczy podkrazone biggrin
ech kasa pomalu leci a bustier nitemare drozeje crying nie martw sie... ja mam tylko 440 g lol dlaczego tak malo masz maniory???bo bylam glupia i kupilam sobie wedke rofl i nikt jej nie chce kupic na dodatek... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 3:09 am
xd jaki ten obrazek jest wieeeeelki xd rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 3:11 am
zuzika xd jaki ten obrazek jest wieeeeelki xd rofl masz za duza sygnaturke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 3:12 am
Omega Sun zuzika xd jaki ten obrazek jest wieeeeelki xd rofl masz za duza sygnaturke ehe.musze go kurcze zmienic niestety... crying xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 3:12 am
zuzika bo bylam glupia i kupilam sobie wedke rofl i nikt jej nie chce kupic na dodatek... xd a jaka wedke??? moze obrazek biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 3:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 3:17 am
zuzika ehe.musze go kurcze zmienic niestety... crying xd mozesz ja po prostu zmniejszyc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 3:18 am
renge_karen zuzika bo bylam glupia i kupilam sobie wedke rofl i nikt jej nie chce kupic na dodatek... xd a jaka wedke??? moze obrazek biggrin Streght Rod czy jak to tam sie pisze. A teraz juz ma dobra wielkosc???chyba tak... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 3:18 am
Omega Sun zuzika ehe.musze go kurcze zmienic niestety... crying xd mozesz ja po prostu zmniejszyc a tam zmienilam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|