|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 1:00 pm
DVD: Diary Of Dreams- End Of Flowers...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 1:01 pm
Terrorystka Frania Mroczny Tato Omega Sun Delein the Wildest *puff* Ja pierdykam kuzwa zimno jest.... kolejny zmarzlak blaugh hah to mi mowia ze za grzejnik robie sweatdrop witaj Aniu to ja ci tak mówi confused kto jeszcze? neutral jak ci powiem ze matka to co? xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 1:02 pm
Delein the Wildest Przekleta anemia... Bą Rynn. masz anemie? musisz sie zdrowo odzywiac, dbac o siebie, jesc duzo zelaza 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 1:02 pm
Terrorystka Frania cala strona zaspamowana powitaniami xd trzeba to będzie jakoś przeżyć... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 1:03 pm
mrrruu mrrruu mruuu zycie potrafibyc czasem piekne x3 heart
witam razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Delein the Wildest Przekleta anemia... Bą Rynn. masz anemie? musisz sie zdrowo odzywiac, dbac o siebie, jesc duzo zelaza 3nodding czerwone wino i wątróbka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Mroczny Tato 4laugh no to moge byc dzis mily wink a moze nawet k_o_c_h_a_n_y XD wink O nie! Tylko nie to! Nie mów mi, że to byłeś ty Dx hehe a juz myslalam, ze kochany tylko mnie utkwil w pamieci... wink Ostatnio nawet skladal do nas podanie o przyjecie eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Terrorystka Frania cala strona zaspamowana powitaniami xd trzeba to będzie jakoś przeżyć... 3nodding ] mwha ! to teraz i ja sie dozucilam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 1:05 pm
Omega Sun Delein the Wildest Przekleta anemia... Bą Rynn. masz anemie? musisz sie zdrowo odzywiac, dbac o siebie, jesc duzo zelaza 3nodding Ostatnie badania krwi wykazaly, ze mam bardzo niska zawartosc krwinek czerwonych i hemoglobiny...na granicy normy...a rodzice zawsze sie dziwili dlaczego mi tak zimno jest... Nu pojde zaraz obgryzc porecz na balkonie, tylko ubiore sweter blaugh Yuki- watrobka? never!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 1:06 pm
Omega Sun Rynn the Vampire Mroczny Tato 4laugh no to moge byc dzis mily wink a moze nawet k_o_c_h_a_n_y XD wink O nie! Tylko nie to! Nie mów mi, że to byłeś ty Dx hehe a juz myslalam, ze kochany tylko mnie utkwil w pamieci... wink Ostatnio nawet skladal do nas podanie o przyjecie eek rozczaruje was, ale to nie bylem ja. lecz slyszalem ze koles byl zajebisty mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 1:08 pm
EvilYuki Omega Sun Delein the Wildest Przekleta anemia... Bą Rynn. masz anemie? musisz sie zdrowo odzywiac, dbac o siebie, jesc duzo zelaza 3nodding czerwone wino i wątróbka xd najlepszymi zrodla zelaza sa pestki dyni, pietruszka, orzechy i suszone owoce, dopiero po nich wieprzowina, fasola.. Z tym, ze przyjmujac duze ilosci zelaza zwieksza sie zapotrzebowanie organizmu na cynk. Ja mam krew bardzo bogata w zelazo bo jest czarna i gesta...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire *pac* już nie bądź taka zazdrosna xD guzzzzziki! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ok, lece na RO...powkuirzam sie na moby, moze mi sie cieplej zrobi... Narazie!
*puff*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 1:10 pm
Delein the Wildest Ostatnie badania krwi wykazaly, ze mam bardzo niska zawartosc krwinek czerwonych i hemoglobiny...na granicy normy...a rodzice zawsze sie dziwili dlaczego mi tak zimno jest... Nu pojde zaraz obgryzc porecz na balkonie, tylko ubiore sweter blaugh Yuki- watrobka? never! hehe smacznego wink (nienawidze watrobki i wszelkiego rodzaju podrobow bleeeeeee)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|