|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 12:19 pm
Omi, przecież jest masa sukienek/spódniczek..Tektek znasz, prawda? Gaia Avatar Creator?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
z ta spodnica jest niezle Omi biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 12:30 pm
Rynn the Vampire Omi, przecież jest masa sukienek/spódniczek..Tektek znasz, prawda? Gaia Avatar Creator? tak, znam kreator, ale chodzilo mi o to, ze sa same zestawy, a poszczegolne czesci tych zestawow ciezko zestawiac z czyms innym zeby nie wygladac tak jak wszyscy sweatdrop dziala Wam tlen?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 12:31 pm
Setsuna Dragonclaw z ta spodnica jest niezle Omi biggrin sama sobie zrobilam sukienke wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 12:34 pm
Omega Sun Rynn the Vampire Omi, przecież jest masa sukienek/spódniczek..Tektek znasz, prawda? Gaia Avatar Creator? tak, znam kreator, ale chodzilo mi o to, ze sa same zestawy, a poszczegolne czesci tych zestawow ciezko zestawiac z czyms innym zeby nie wygladac tak jak wszyscy sweatdrop dziala Wam tlen? Chodzi mi o to, że wpiszesz sobie w wyszukiwaniu itemków ''skirt'' i masz wszystkie, nie musisz się męczyć z szukaniem ;3
I nie, nie działa :<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 12:35 pm
Rynn the Vampire Omi, przecież jest masa sukienek/spódniczek..Tektek znasz, prawda? Gaia Avatar Creator? ale i tak trzeba cos dopasowac to nagle nic nie jest odpowiednie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 12:36 pm
ninja no witam ninja
‡ Velvet Acid Christ Vs Funker Vogt - [The Remix Assualt #06] The Dead [7:01]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 12:39 pm
Rynn the Vampire Chodzi mi o to, że wpiszesz sobie w wyszukiwaniu itemków ''skirt'' i masz wszystkie, nie musisz się męczyć z szukaniem ;3
I nie, nie działa :<ale ja znam sklepowy asortyment, problem w tym, ze do dolow ciezko dobrac gory (zakladajac, ze nie chce sie chodzic w nudnych zestawach)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 12:41 pm
Omega Sun Rynn the Vampire Chodzi mi o to, że wpiszesz sobie w wyszukiwaniu itemków ''skirt'' i masz wszystkie, nie musisz się męczyć z szukaniem ;3
I nie, nie działa :<ale ja znam sklepowy asortyment, problem w tym, ze do dolow ciezko dobrac gory (zakladajac, ze nie chce sie chodzic w nudnych zestawach) Chyba, że tak..i wiem, że trudno (; Ew. zestawy są tak oklepane że wszyscy w nich chodzą.
Zrobiłam sobie dollsa, bo mi się base podobał :,) Jaka ja jestem smutna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 12:43 pm
Mroczny Tato ninja no witam ninja ‡ Velvet Acid Christ Vs Funker Vogt - [The Remix Assualt #06] The Dead [7:01] chce byc mily a nie ciagle chamem wiec sie z wami witam. docencie to
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 12:46 pm
Mroczny Tato Mroczny Tato ninja no witam ninja ‡ Velvet Acid Christ Vs Funker Vogt - [The Remix Assualt #06] The Dead [7:01] chce byc mily a nie ciagle chamem wiec sie z wami witam. docencie to blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 12:48 pm
Terrorystka Frania Mroczny Tato Mroczny Tato ninja no witam ninja ‡ Velvet Acid Christ Vs Funker Vogt - [The Remix Assualt #06] The Dead [7:01] chce byc mily a nie ciagle chamem wiec sie z wami witam. docencie to blaugh ty wiesz najlepiej ze powinni sie cieszyc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 12:49 pm
*puff* Ja pierdykam kuzwa zimno jest....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 12:49 pm
Mroczny Tato Mroczny Tato ninja no witam ninja ‡ Velvet Acid Christ Vs Funker Vogt - [The Remix Assualt #06] The Dead [7:01] chce byc mily a nie ciagle chamem wiec sie z wami witam. docencie to no witaj blaugh @Rynn: ladny ludzik (ten w poscie)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|