|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 11:45 am
Rynn the Vampire @Omi - to samo mi zawsze dziadek mówi jak choruję xD
Witam wszystkich. bo to najlepszy sposob wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 11:51 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 11:53 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 11:55 am
Setsuna Dragonclaw niezle wygladasz Rynn ninja hej Karna Dzięki ^^;;
Omi wygląda jak czerwony kapturek! xD <333
Ellou Yuki, Frania P:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 11:56 am
*tyz ziewa*
yaaaaawn. ziewanie jest zarażliwe sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 11:57 am
*pokazuje swa koleckje guzików* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 11:59 am
Terrorystka Frania *pokazuje swa koleckje guzików* mrgreen (: Dobrze, że Maii nie ma.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 12:01 pm
Rynn the Vampire
Omi wygląda jak czerwony kapturek! xD <333czerwony kapturek i bardzo zly wilk wink eksperymentuje ze strojem, szukam nowego zastosowania swoich itemkow ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 12:02 pm
Rynn the Vampire Terrorystka Frania *pokazuje swa koleckje guzików* mrgreen (: Dobrze, że Maii nie ma. Zrobie specjalnie dla niej kolaz z decykacją o dwóch wilkich guzikach! ;DD
próbowałam je juz przyszywać do kartki ale to za pracochłonne a ja leniwa jestem ;D wiec przykleje te guziki klejem xd doskonały plan! ^____^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 12:03 pm
Omega Sun Rynn the Vampire
Omi wygląda jak czerwony kapturek! xD <333czerwony kapturek i bardzo zly wilk wink eksperymentuje ze strojem, szukam nowego zastosowania swoich itemkow ninja nowy szoł tiwi: PIMP AŁER OMI! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 12:15 pm
Oł, wracam znowu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
A ja sobie zrobiłam wreszcie czystkę we friendliście. Za dużo tam było osbó których kompletnie nie kojarzę :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
powinni wprowadzic na gaie sukienki, albo jakies ladne spodniczki. Tyle itemkow w sklepach a jak przychodzi co do czego to nie ma jak tych rzeczy pozestawiac ciekawie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire A ja sobie zrobiłam wreszcie czystkę we friendliście. Za dużo tam było osbó których kompletnie nie kojarzę :3 oł, jesteś moim bogiem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 12:17 pm
Omega Sun powinni wprowadzic na gaie sukienki, albo jakies ladne spodniczki. Tyle itemkow w sklepach a jak przychodzi co do czego to nie ma jak tych rzeczy pozestawiac ciekawie. ale cóż to za wyzwanie dla kreatywnych ludzi! wink ja dzisiaj byłam w lumpeksie 3nodding Kompletuję strój na cosplay i mam już bazę, którą muszę tylko odpowiednio przerobić 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|