|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 2:24 pm
Delein the Wildest Lethiel Deluś ! gdzie ty masz zamiar sie wybierac to tego Lublina bez netu cio crying niedobra dzika bedzie zaaadziej sad *tuuuuli mocno* *dus zadus* crying Co poradze...moze jakos uda mi sie net wykombinowac, ale do tego dluga droga... Ja nie chce tam jechaaac gonk zla dzika ! crying >.> *przykuwa ja kajdankami do kaloryfera* no i problem z glowy mrgreen heart herbata moze i szkodliwa.. ale za to jaka dobra mrrrr.. od kiedy wrocilam popijam w sumie kiedy tylko znajde czas.. teraz tez >.> .. mniaaaaam heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 2:24 pm
Delein the Wildest crying Co poradze...moze jakos uda mi sie net wykombinowac, ale do tego dluga droga... Ja nie chce tam jechaaac gonk to moze nie jedź? O_O' zostan z nami mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 2:26 pm
Omega Sun Delein the Wildest Omega Sun Delein the Wildest *puff* Znowu zjadlam platki owsiane tak pozno...niedobrze mi...nigdy sie nie naucze... gonk od platkow eek ? przeciez one sa lekkostrawne Miodowe? O tej porze? No i jeszcze przed tym zjadlam kabanosa i szyneczke...taka tyci tyci...*chowa sie* redface kabanosy i platki z miodem xd to juz wiem czemu Ci niedobrze wink ale ja nic nie mowie, bo ostatnio jem tylko ciastka i kiszone ogorki sweatdrop Korzystam, poki mam jedzenie pod nosem, w akademiku nie bedzie tak pieknie ^^" Ou, ogorki...jak w ciazy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 2:26 pm
Omega Sun kabanosy i platki z miodem xd to juz wiem czemu Ci niedobrze wink ale ja nic nie mowie, bo ostatnio jem tylko ciastka i kiszone ogorki sweatdrop tez bardzo dobre polaczenie... xD a mi sie jutro nie chce przygotowywac obiadu ( a musze sad )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 2:27 pm
Lethiel zla dzika ! crying >.> *przykuwa ja kajdankami do kaloryfera* no i problem z glowy mrgreen heart herbata moze i szkodliwa.. ale za to jaka dobra mrrrr.. od kiedy wrocilam popijam w sumie kiedy tylko znajde czas.. teraz tez >.> .. mniaaaaam heart xD Wiedzialam, ze moge na ciebie liczyc. Anz- noo jasne i rodzina mnie wydziedziczy ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel herbata moze i szkodliwa.. ale za to jaka dobra mrrrr.. od kiedy wrocilam popijam w sumie kiedy tylko znajde czas.. teraz tez >.> .. mniaaaaam heart nooo... takie cos to ja rozumiem mrgreen *tuli tuli Lethiel*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anzelmo Lethiel dobrywieczor panu mrgreen heart *tuuul i tym razem uwaza na filizanke* hmm... *popija herbatke* *nalewa herbatki do nowego kubka i podaje kubek dla Lethiel* coz... a powiedz mi... ty w Waw-ie mieszkasz? >.> *tuli kubek do piersi*
heart _ heart khem... znaczy.. ah dziekuje ! *odchyla maly palec i popija* *sioooorb* mrgreen nio w Warszawie ;3 .. jej ku jak mi tu dobrze.. i to powietrze mraaaauuur ! od razu bole glowy sie skonczyly >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 2:29 pm
Delein the Wildest Ou, ogorki...jak w ciazy blaugh taaa ja w ciazy... z Toba chyba wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 2:29 pm
Delein the Wildest Anz- noo jasne i rodzina mnie wydziedziczy ^^" hmm... to mozemy cie jakos wspierac... np: ja moge przysylac ci zapasy herbatki mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 2:30 pm
Anzelmo Lethiel herbata moze i szkodliwa.. ale za to jaka dobra mrrrr.. od kiedy wrocilam popijam w sumie kiedy tylko znajde czas.. teraz tez >.> .. mniaaaaam heart nooo... takie cos to ja rozumiem mrgreen *tuli tuli Lethiel* pokrewna duusza xD
glupi firefox i przezuca emotki za rozmiar czcionki no xD i cos dziwnego mi wychodzi >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel *tuli kubek do piersi*
heart _ heart khem... znaczy.. ah dziekuje ! *odchyla maly palec i popija* *sioooorb* mrgreen nio w Warszawie ;3 .. jej ku jak mi tu dobrze.. i to powietrze mraaaauuur ! od razu bole glowy sie skonczyly >.> teraz mi to mowisz... a ja dzisiaj wlasnie wrocilem z Waw-y... xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Anzelmo a mi sie jutro nie chce przygotowywac obiadu ( a musze sad ) to ja Ci dam pomysl na superszybki obiad: ugotuj makaron, usmaz mielone mieso zalej gotowym sosem ze sloika i poczekaj az sie zagotuje- gotowe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 2:31 pm
Omega Sun Delein the Wildest Ou, ogorki...jak w ciazy blaugh taaa ja w ciazy... z Toba chyba wink Uuu aaa Omi no wiesz, teraz mi mowisz...i to na forum...a mialysmy to utrzymac w tajemnicy rofl Anz- jak wyjade to tez mozesz mi herbatki wysylac mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 2:32 pm
Delein the Wildest Lethiel zla dzika ! crying >.> *przykuwa ja kajdankami do kaloryfera* no i problem z glowy mrgreen heart herbata moze i szkodliwa.. ale za to jaka dobra mrrrr.. od kiedy wrocilam popijam w sumie kiedy tylko znajde czas.. teraz tez >.> .. mniaaaaam heart xD Wiedzialam, ze moge na ciebie liczyc. Anz- noo jasne i rodzina mnie wydziedziczy ^^" *usmiecha sie i dumnie wypina piers* ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 2:33 pm
Omega Sun Anzelmo a mi sie jutro nie chce przygotowywac obiadu ( a musze sad ) to ja Ci dam pomysl na superszybki obiad: ugotuj makaron, usmaz mielone mieso zalej gotowym sosem ze sloika i poczekaj az sie zagotuje- gotowe spaghetti to juz bokiem mi wychodzi (a nigdy nie robilem sosu ze sloika... zawsze wlasnej roboty >=D )...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|