|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 12:47 pm
RUFUS.ABBYSINIAN ...Po prostu zastanowiło mnie, czy nie masz opcji macro czy supermacro, na której to zapewne wyszłoby dużo lepiej. ...Choć nie znam się na cyfrowej fotografii i mam tylko jakiś kiepski aparat już nie pierwszej młodości, to bardzo lubię robić zdjęcia z bliska, właśnie na supermacro (w ogóle, nie jestem pewien, czy tak to się nazywa). chyba w ogole nie mam trybu makro sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 12:47 pm
>3 *tajniackie podejście, i poke znienadzka* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 12:48 pm
Ntsumi_Aya RUFUS.ABBYSINIAN Ntsumi_Aya Heeeeeeeeelloooooooou 3nodding ...Ave, ave. ninja Rufus whee twisted Moje chytre oko wylookało gdzieś dwa słowa "susz" i "koszulka" 3nodding ja teeeeż chceeee rofl ...No ja ich w sumie nie robię tak oficjalnie. ...Tylko bliskim znajomym. ...Jeśli przyjedziesz do Tychów, dasz mi 25 zeta na nadruk + dasz białą koszulkę + pomysł na rys i tekst to mogę Ci zrobić. Kiedyś sobie odbierzesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 12:49 pm
chura dla mojej mamy, kora zepsula przekaznik neostrady -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RUFUS.ABBYSINIAN ...No ja ich w sumie nie robię tak oficjalnie. ...Tylko bliskim znajomym. ...Jeśli przyjedziesz do Tychów, dasz mi 25 zeta na nadruk + dasz białą koszulkę + pomysł na rys i tekst to mogę Ci zrobić. Kiedyś sobie odbierzesz. ;___; A możę tak za friko....? Za ładne oczka? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya >3 *tajniackie podejście, i poke znienadzka* heart *podskoczyla* O.o *wytuuuul* mrgreen heart chociaz ty mnie zauwazylas ! xD *tuli sie i kiwa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 12:50 pm
Aidanna chura dla mojej mamy, kora zepsula przekaznik neostrady -_- ...Hip - hip... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 12:50 pm
Setsuna Dragonclaw Omi: niezle wyglada, choc najlepszy jest czarno-bialy komplet, poza nim jeszcze zielone kolczyki to sa pierwsze prace cwiczebne (nie liczac czarnego kompletu ktory byl robiony niedawno na zamowienie) robione z tanich materialow zeby koszty marnotrastwa byly jak najmniejsze wink . Moze jak odwiedze kolezanki to cykne fotki rzeczom, ktore robilam na prezenty (blekitna bransoletka, kolczyki w tygrysie wzorki i bizuteria z plecionych drucikow).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 12:51 pm
Ntsumi_Aya RUFUS.ABBYSINIAN ...No ja ich w sumie nie robię tak oficjalnie. ...Tylko bliskim znajomym. ...Jeśli przyjedziesz do Tychów, dasz mi 25 zeta na nadruk + dasz białą koszulkę + pomysł na rys i tekst to mogę Ci zrobić. Kiedyś sobie odbierzesz. ;___; A możę tak za friko....? Za ładne oczka? ^^...Ee... Nie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 12:51 pm
Ntsumi_Aya RUFUS.ABBYSINIAN ...No ja ich w sumie nie robię tak oficjalnie. ...Tylko bliskim znajomym. ...Jeśli przyjedziesz do Tychów, dasz mi 25 zeta na nadruk + dasz białą koszulkę + pomysł na rys i tekst to mogę Ci zrobić. Kiedyś sobie odbierzesz. ;___; A możę tak za friko....? Za ładne oczka? ^^ za buzi ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 12:52 pm
Lethiel Ntsumi_Aya >3 *tajniackie podejście, i poke znienadzka* heart *podskoczyla* O.o *wytuuuul* mrgreen heart chociaz ty mnie zauwazylas ! xD *tuli sie i kiwa* No jak mogłabym nie zauważyć mojej Lethi whee *tul kiw* heart Yay! ^^
Aid! ^^ *ciąg za ogonek chomiczke xd * witaaaj 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 12:52 pm
Omega Sun Setsuna Dragonclaw Omi: niezle wyglada, choc najlepszy jest czarno-bialy komplet, poza nim jeszcze zielone kolczyki to sa pierwsze prace cwiczebne (nie liczac czarnego kompletu ktory byl robiony niedawno na zamowienie) robione z tanich materialow zeby koszty marnotrastwa byly jak najmniejsze wink . Moze jak odwiedze kolezanki to cykne fotki rzeczom, ktore robilam na prezenty (blekitna bransoletka, kolczyki w tygrysie wzorki i bizuteria z plecionych drucikow). mam nadzieje, ze zobaczylabym te fotki smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 12:53 pm
EvilYuki Ntsumi_Aya RUFUS.ABBYSINIAN ...No ja ich w sumie nie robię tak oficjalnie. ...Tylko bliskim znajomym. ...Jeśli przyjedziesz do Tychów, dasz mi 25 zeta na nadruk + dasz białą koszulkę + pomysł na rys i tekst to mogę Ci zrobić. Kiedyś sobie odbierzesz. ;___; A możę tak za friko....? Za ładne oczka? ^^ za buzi ;P ...Hm... ...Ee...Nie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 12:54 pm
RUFUS.ABBYSINIAN Ntsumi_Aya RUFUS.ABBYSINIAN ...No ja ich w sumie nie robię tak oficjalnie. ...Tylko bliskim znajomym. ...Jeśli przyjedziesz do Tychów, dasz mi 25 zeta na nadruk + dasz białą koszulkę + pomysł na rys i tekst to mogę Ci zrobić. Kiedyś sobie odbierzesz. ;___; A możę tak za friko....? Za ładne oczka? ^^...Ee... Nie. *mrug mrug, mrug mrug* *___* *snif snif*
Juki Mi tam pasuje blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|