|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 27, 2006 5:32 am
Lavagetas_heqetai Rynn the Vampire Yuki, a co z moim artem? (;
mam 818k i dołożę się Missy która chce mi kupić D-taila, ale najpierw musi na niego uzbierać.
Cześć ludzie, cześć ;D
*drapie Lav-eroto-chana za uchem* xD ;D bogata jestes- kurcze ;D Jak dziwni ludzie jeden przez drugiego mi wysyłają 500k za pluszaka, którego zrobienie zajmuje mi 40 minut...*shrugs* Ale na D-taila i tak potrzebuję 4,5mln (; Mamy już z Missy coś połowę chyba.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 27, 2006 5:32 am
Karnaaa Lavagetas_heqetai Karnaaa jakies 105k, jak sie postarasz to nawet w 2 miechy. A mialam nie dziekowac ? redface nie tylko ;DD Czegos jeszcze mialam nie robic ?? redface odmawiac Opcemu ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 27, 2006 5:33 am
Rynn the Vampire Lavagetas_heqetai Rynn the Vampire Yuki, a co z moim artem? (;
mam 818k i dołożę się Missy która chce mi kupić D-taila, ale najpierw musi na niego uzbierać.
Cześć ludzie, cześć ;D
*drapie Lav-eroto-chana za uchem* xD ;D bogata jestes- kurcze ;D Jak dziwni ludzie jeden przez drugiego mi wysyłają 500k za pluszaka, którego zrobienie zajmuje mi 40 minut...*shrugs* Ale na D-taila i tak potrzebuję 4,5mln (; Mamy już z Missy coś połowę chyba. moge cie troche okrasc? ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 27, 2006 5:34 am
Lavagetas_heqetai Karnaaa Lavagetas_heqetai Karnaaa jakies 105k, jak sie postarasz to nawet w 2 miechy. A mialam nie dziekowac ? redface nie tylko ;DD Czegos jeszcze mialam nie robic ?? redface odmawiac Opcemu ;] wes bo mam wyrzuty sumienia domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 27, 2006 5:35 am
Rynn twoje pluszaki sa slodkie 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Yuki, a co z moim artem? (;
Cześć ludzie, cześć ;D
*drapie Lav-eroto-chana za uchem* xD już dawno zrobiłam, ale niestety, nie spodobał mi się. Skromny taki aż nazbyt, słabo sobie radzę z myszką... więc czekam na tablet 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karnaaa Lavagetas_heqetai Karnaaa Lavagetas_heqetai Karnaaa jakies 105k, jak sie postarasz to nawet w 2 miechy. A mialam nie dziekowac ? redface nie tylko ;DD Czegos jeszcze mialam nie robic ?? redface odmawiac Opcemu ;] wes bo mam wyrzuty sumienia domokun i prawidłowo- biedny emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 27, 2006 5:36 am
Lavagetas_heqetai Rynn the Vampire Lavagetas_heqetai Rynn the Vampire Yuki, a co z moim artem? (;
Cześć ludzie, cześć ;D
*drapie Lav-eroto-chana za uchem* xD ;D bogata jestes- kurcze ;D Jak dziwni ludzie jeden przez drugiego mi wysyłają 500k za pluszaka, którego zrobienie zajmuje mi 40 minut...*shrugs* Ale na D-taila i tak potrzebuję 4,5mln (; Mamy już z Missy coś połowę chyba. moge cie troche okrasc? ;D xD Wątpię <; Ostatnio niewiele mam, bo oddałam Missy np. wszystkie listy żeby nimi pohandlowała :]
Chociaż nie, czekaj! Dostałam dzisiaj z daily chance flame shirta! >D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 27, 2006 5:36 am
Ide na spacerek , papa wszystkim heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 27, 2006 5:37 am
wszyscy juz o mnie zapomnieli emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Rynn the Vampire Yuki, a co z moim artem? (;
Cześć ludzie, cześć ;D
*drapie Lav-eroto-chana za uchem* xD już dawno zrobiłam, ale niestety, nie spodobał mi się. Skromny taki aż nazbyt, słabo sobie radzę z myszką... więc czekam na tablet 3nodding (; Ok.
@ariellechan - Dzięki xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Lavagetas_heqetai Rynn the Vampire Lavagetas_heqetai Rynn the Vampire Yuki, a co z moim artem? (;
Cześć ludzie, cześć ;D
*drapie Lav-eroto-chana za uchem* xD ;D bogata jestes- kurcze ;D Jak dziwni ludzie jeden przez drugiego mi wysyłają 500k za pluszaka, którego zrobienie zajmuje mi 40 minut...*shrugs* Ale na D-taila i tak potrzebuję 4,5mln (; Mamy już z Missy coś połowę chyba. moge cie troche okrasc? ;D xD Wątpię <; Ostatnio niewiele mam, bo oddałam Missy np. wszystkie listy żeby nimi pohandlowała :]
Chociaż nie, czekaj! Dostałam dzisiaj z daily chance flame shirta! >D zawsze sie spoznie i nic dla mnie nie zostanie- abu ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 27, 2006 5:40 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 27, 2006 5:41 am
@Lava - tylko wiesz, ja jej daję listy o wartości dajmy na to 500k a dostaję spowrotem 1kk. Więc to jest inwestycja. xDDD[/size]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 27, 2006 5:42 am
Rynn the Vampire @Lava - tylko wiesz, ja jej daję listy o wartości dajmy na to 500k a dostaję spowrotem 1kk. Więc to jest inwestycja. xDDD[/size] lubisz miazdzyc ludzi co? ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|