|
|
|
|
Posted: Sat Aug 26, 2006 1:17 pm
Aidanna jeszcze mam czas do polowy roku szkolnego na decyzje z tym wszystkim... wiec jutro sie odezwe xp Setsuna Dragonclaw: no a na UG niestety jest tak, ze masz 4 przedmioty i trzeba wybrac dwa (fizyka, chemia, matma badz historia) sweatdrop no to wybralabym matme i historie blaugh powiedz lepiej na co najbardziej chcialabys sie dostac... hejka pisarzu ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 26, 2006 1:19 pm
Setsuna Dragonclaw Aidanna jeszcze mam czas do polowy roku szkolnego na decyzje z tym wszystkim... wiec jutro sie odezwe xp Setsuna Dragonclaw: no a na UG niestety jest tak, ze masz 4 przedmioty i trzeba wybrac dwa (fizyka, chemia, matma badz historia) sweatdrop no to wybralabym matme i historie blaugh powiedz lepiej na co najbardziej chcialabys sie dostac... hejka pisarzu ninja hejka ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 26, 2006 1:20 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 26, 2006 1:21 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 26, 2006 1:22 pm
|
|
|
|
|
|
|
dalej wszystkie kobiety na gai/tutaj gryziesz? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw Aidanna jeszcze mam czas do polowy roku szkolnego na decyzje z tym wszystkim... wiec jutro sie odezwe xp Setsuna Dragonclaw: no a na UG niestety jest tak, ze masz 4 przedmioty i trzeba wybrac dwa (fizyka, chemia, matma badz historia) sweatdrop no to wybralabym matme i historie blaugh powiedz lepiej na co najbardziej chcialabys sie dostac... hejka pisarzu ninja no na psychologie.... ale mi nie idzie matma, fizyka, ani chemia... moge liczyc tylko na to, ze bym sie na UW dostala, ale wtedy musiala bym sie skupic na biologi jeszcze... jeszcze mam troche czasu na zastanowienie sie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 26, 2006 1:25 pm
Setsuna Dragonclaw dalej wszystkie kobiety na gai/tutaj gryziesz? wink nie gryze wszystkie panny ... z resztą ja jestem grzeczny chłopczyk jak widze zły Lavagetas_heqetai i tak mnie uprzedził
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 26, 2006 1:25 pm
whee
Aid: na szczescie mam troche wiecej czasu na podjecie decyzji, a przynajmniej na to wyglada... jesli Ci mocno zalezy na psychologii to jakos sobie poradzisz... zawsze sa tez uczelnie prywatne, choc zycze Ci panstwowej ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 26, 2006 1:27 pm
Autark Setsuna Dragonclaw dalej wszystkie kobiety na gai/tutaj gryziesz? wink nie gryze wszystkie panny ... z resztą ja jestem grzeczny chłopczyk jak widze zły Lavagetas_heqetai i tak mnie uprzedziła nie uprzedzil.. tylko probowal whee grzeczny jak ktos patrzy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 26, 2006 1:27 pm
bede mial cale czerwone ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 26, 2006 1:28 pm
Setsuna Dragonclaw whee
Aid: na szczescie mam troche wiecej czasu na podjecie decyzji, a przynajmniej na to wyglada... jesli Ci mocno zalezy na psychologii to jakos sobie poradzisz... zawsze sa tez uczelnie prywatne, choc zycze Ci panstwowej ninja jezeli bym chciala do warszawy to musialabym sie taty spytac czy by pomogl poczatkowo finansowo troche puki jakiejs pracy tam nie znjade... ale jak mowilam musze przemyslec wszystkie za i przeciw i wtedy zdecyduje 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 26, 2006 1:29 pm
Setsuna Dragonclaw a nie uprzedzil.. tylko probowal whee grzeczny jak ktos patrzyzawsze grzeczny :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 26, 2006 1:30 pm
Lavagetas_heqetai bede mial cale czerwone ;Da ja to co?! a Twoje uszy i tak sa czerwone - lisie blaugh autark: bujac to my a nie nas cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 26, 2006 1:31 pm
Setsuna Dragonclaw Lavagetas_heqetai bede mial cale czerwone ;Da ja to co?! a Twoje uszy i tak sa czerwone - lisie blaugh autark: bujac to my a nie nas cool a co ty taka spostrzegawcza sie zrobilas ;P a twojej pupy i tak nie widac ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|