|
|
|
|
Posted: Fri Aug 25, 2006 1:18 pm
Autark Kiray Autark no dobra, tu mnie masz, ja też wolałem Gabriele rolleyes nom fajna byla wink dopoki sie nie odzywala bo zawsze glupoty gadala... Ozz: mrgreen masz racje, przy czym jeśli dobrze pamiętam to zczeła marudzić po okoceniu ja nadal nie rozumiem skad ona miala to dziecko... ona zawsze miala glupie gadki... zawsze moraly chciala prawic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 25, 2006 1:20 pm
och... ach... czuje sie czysta 4laugh
*wyciera wloski*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 25, 2006 1:21 pm
Shui_Inamoto uhhhhhhhh czy ja pomylilem adresy question blekitna ostryga dwa pietra wyzej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 25, 2006 1:22 pm
Aidanna och... ach... czuje sie czysta 4laugh *wyciera wloski* *wyciaga popiul z kominka* sruuuuuuuu *wysypal caly na Aid* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 25, 2006 1:23 pm
Kiray Shui_Inamoto uhhhhhhhh czy ja pomylilem adresy question blekitna ostryga dwa pietra wyzej... mhh slyszalem to w jakims filmie emo ... Gay Club xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 25, 2006 1:24 pm
Kiray Aidanna och... ach... czuje sie czysta 4laugh *wyciera wloski* *wyciaga popiul z kominka* sruuuuuuuu *wysypal caly na Aid* mrgreen ty mi nie mow o kiminkach! gonk jahkem wladca ognia i dzien w dzien rozpalam ognicho x3 i siepoparzylam... i mam blizny crying *otrzrepuje sie* popiol konserwuje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Shui_Inamoto uhhhhhhhh czy ja pomylilem adresy question blekitna ostryga dwa pietra wyzej... ale nie tam sie wybieralem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual Kiray Shui_Inamoto uhhhhhhhh czy ja pomylilem adresy question blekitna ostryga dwa pietra wyzej... mhh slyszalem to w jakims filmie emo ... Gay Club xd klasyka wink mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 25, 2006 1:25 pm
Kiray Ozual Kiray Shui_Inamoto uhhhhhhhh czy ja pomylilem adresy question blekitna ostryga dwa pietra wyzej... mhh slyszalem to w jakims filmie emo ... Gay Club xd klasyka wink mrgreen taaa. czyzby Ozz poszedl szukac obrazka ktory przebije mojego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 25, 2006 1:26 pm
Ozual taaa. czyzby Ozz poszedl szukac obrazka ktory przebije mojego xd pewnie siedzi teraz na klopie i nad tym pracuje blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 25, 2006 1:27 pm
Aidanna Kiray Aidanna och... ach... czuje sie czysta 4laugh *wyciera wloski* *wyciaga popiul z kominka* sruuuuuuuu *wysypal caly na Aid* mrgreen ty mi nie mow o kiminkach! gonk jahkem wladca ognia i dzien w dzien rozpalam ognicho x3 i siepoparzylam... i mam blizny crying *otrzrepuje sie* popiol konserwuje xd "Aidanna"... konserwa łososiowaa w sosie wlasnym z kukurydza... tylko 1,99zl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 25, 2006 1:27 pm
Ozual Kiray Ozual Kiray Shui_Inamoto uhhhhhhhh czy ja pomylilem adresy question blekitna ostryga dwa pietra wyzej... mhh slyszalem to w jakims filmie emo ... Gay Club xd klasyka wink mrgreen taaa. czyzby Ozz poszedl szukac obrazka ktory przebije mojego xd nie... poprostu dalsze umieszczanie wzburzylo by towazystwo... bo bym siegnal bo barzdzo obrzydliwe rzeczy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 25, 2006 1:28 pm
Kiray Ozual taaa. czyzby Ozz poszedl szukac obrazka ktory przebije mojego xd pewnie siedzi teraz na klopie i nad tym pracuje blaugh xd xd zrobilbym wyklad na temat lewatywy ale mi sie niechce xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 25, 2006 1:29 pm
Ozzwald Ozual Kiray Ozual Kiray Shui_Inamoto uhhhhhhhh czy ja pomylilem adresy question blekitna ostryga dwa pietra wyzej... mhh slyszalem to w jakims filmie emo ... Gay Club xd klasyka wink mrgreen taaa. czyzby Ozz poszedl szukac obrazka ktory przebije mojego xd nie... poprostu dalsze umieszczanie wzburzylo by towazystwo... bo bym siegnal bo barzdzo obrzydliwe rzeczy... hehe moge powiedziec to samo cool xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|