Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 2582 2583 2584 2585 2586 2587 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Sayokun

PostPosted: Wed Sep 22, 2004 6:56 am

cze sei
cze delisa

masowy atak???
wszyscy wchodzą o tej samej godzinie???
PostPosted: Wed Sep 22, 2004 6:57 am

roman_zbawicieL

jak juz bede stary i nie bede mogl robic salt i wogole to sie zabije jakos smiesznie..
moze zjem kota?

zjedzenie kota nie jest glupie chyba ze go zjesz jak bedzie machał jeszcze nurzkami ... ale to nie jest glupie tylko brutalne obrzydliwe .

Quote:
nagrodę darwina dostaje się za wyeliminowanie swojego genotypu idioty z puli genetycznej... przeczytaj knige

Wiesz ze nie tylko ze spermy mozna coś wyłuskać a pozatem istnieja banki :0 .... zreszta Debil to ebil ne !!!

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

Kukus

PostPosted: Wed Sep 22, 2004 6:57 am

roman_zbawicieL
a co do jackassow to proponuje skok z chociazby 2 metrowego muru w szpilkach na proste nogi... xd
zreszta wystarczy popatrzec na moja morde
wole nie... boś szkaradny
PostPosted: Wed Sep 22, 2004 6:58 am

roman_zbawicieL
a co do jackassow to proponuje skok z chociazby 2 metrowego muru w szpilkach na proste nogi... xd

moze oszczedze sobie tego nieprzyjemnego widoku !

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

Sayokun

PostPosted: Wed Sep 22, 2004 6:59 am

Kukus
roman_zbawicieL

czemu on jeszcze żyje gonk

roman_zbawicieL

jak juz bede stary i nie bede mogl robic salt i wogole to sie zabije jakos smiesznie..
moze zjem kota?

biedny kotek sad .. ani mi sie wash !!!!!

Lethiel

Tipsy Lunatic

roman_zbawicieL

BeeWolf
roman_zbawicieL

moze zjem kota?

zjedzenie kota nie jest glupie chyba ze go zjesz jak bedzie machał jeszcze nurzkami ... ale to nie jest glupie tylko brutalne obrzydliwe .

Quote:
nagrodę darwina dostaje się za wyeliminowanie swojego genotypu idioty z puli genetycznej... przeczytaj knige

Wiesz ze nie tylko ze spermy mozna coś wyłuskać a pozatem istnieja banki :0 .... zreszta Debil to ebil ne !!!

mowie o zjedzeniu zywego kota...
kiedys kolega probowal zjesc szybko troche duzego kotleta imeczyl sie zeby go wsadzic calego do geby..i tak mu sie nie udalo, ale po wsadzeniu połowy kotleta nie mógł oddychac
PostPosted: Wed Sep 22, 2004 7:00 am

BeeWolf
roman_zbawicieL

moze zjem kota?

Quote:

ideą nagrody darwina jest podziękowanie delikwentowi za oczyszczenie puli z możliwości przedłużenia linii takich samych imbecyli jak on... ponieważ udowodniono, że dzieci debili mają 40% szans bycia roownie niebezpiecznymi dla siebie i otoczenia co rodzice

Kukus

Sayokun

PostPosted: Wed Sep 22, 2004 7:01 am

roman_zbawicieL
BeeWolf
roman_zbawicieL

moze zjem kota?

Quote:

mowie o zjedzeniu zywego kota...
kiedys kolega probowal zjesc szybko troche duzego kotleta imeczyl sie zeby go wsadzic calego do geby..i tak mu sie nie udalo, ale po wsadzeniu połowy kotleta nie mógł oddychac

a mówią że roczniki 86 i 87 to efekty czarnobyla stare
a tu mamy jednego dzieciaka z 1990 i paczcie stare

Sayokun
Kukus
roman_zbawicieL

czemu on jeszcze żyje gonk
ponieważ jeszcze go nie przekonałem by powtoorzył mooj skok z 2 piętra na pudła po telewizorach... ale bez pudeł xp

Kukus

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

Kukus
ideą nagrody darwina jest podziękowanie delikwentowi za oczyszczenie puli z możliwości przedłużenia linii takich samych imbecyli jak on... ponieważ udowodniono, że dzieci debili mają 40% szans bycia roownie niebezpiecznymi dla siebie i otoczenia co rodzice

i co zaraz mi zaczniesz krzyrzówki genetyczne rozrysowaywać wink haha ...

Gdzie Karen ??
PostPosted: Wed Sep 22, 2004 7:02 am

Delisa
hejka biggrin

cześć smile

Omega Sun
Captain

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Wed Sep 22, 2004 7:03 am

Sayokun

hihihi.. dziecko czarnobyla tio ja !!!! muahaha... twisted xd
PostPosted: Wed Sep 22, 2004 7:04 am

Lethiel
Sayokun

i ja xd
widać efekty xd

Sayokun

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Wed Sep 22, 2004 7:05 am

Sayokun
Lethiel
Sayokun

i ja xd
widać efekty xd

tesh potrafisz świecic na zielono ??!!
xd xd xd
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 2582 2583 2584 2585 2586 2587 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games