|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 6:56 am
cze sei cze delisa
masowy atak??? wszyscy wchodzą o tej samej godzinie???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 6:57 am
roman_zbawicieL jak juz bede stary i nie bede mogl robic salt i wogole to sie zabije jakos smiesznie.. moze zjem kota? zjedzenie kota nie jest glupie chyba ze go zjesz jak bedzie machał jeszcze nurzkami ... ale to nie jest glupie tylko brutalne obrzydliwe . Quote: nagrodę darwina dostaje się za wyeliminowanie swojego genotypu idioty z puli genetycznej... przeczytaj knige Wiesz ze nie tylko ze spermy mozna coś wyłuskać a pozatem istnieja banki :0 .... zreszta Debil to ebil ne !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 6:57 am
roman_zbawicieL a co do jackassow to proponuje skok z chociazby 2 metrowego muru w szpilkach na proste nogi... xd zreszta wystarczy popatrzec na moja morde wole nie... boś szkaradny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 6:58 am
roman_zbawicieL a co do jackassow to proponuje skok z chociazby 2 metrowego muru w szpilkach na proste nogi... xd zreszta wystarczy popatrzec na moja morde moze oszczedze sobie tego nieprzyjemnego widoku !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 6:59 am
Kukus roman_zbawicieL a co do jackassow to proponuje skok z chociazby 2 metrowego muru w szpilkach na proste nogi... xd zreszta wystarczy popatrzec na moja morde wole nie... boś szkaradny czemu on jeszcze żyje gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
roman_zbawicieL jak juz bede stary i nie bede mogl robic salt i wogole to sie zabije jakos smiesznie.. moze zjem kota? biedny kotek sad .. ani mi sie wash !!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf roman_zbawicieL jak juz bede stary i nie bede mogl robic salt i wogole to sie zabije jakos smiesznie.. moze zjem kota? zjedzenie kota nie jest glupie chyba ze go zjesz jak bedzie machał jeszcze nurzkami ... ale to nie jest glupie tylko brutalne obrzydliwe . Quote: nagrodę darwina dostaje się za wyeliminowanie swojego genotypu idioty z puli genetycznej... przeczytaj knige Wiesz ze nie tylko ze spermy mozna coś wyłuskać a pozatem istnieja banki :0 .... zreszta Debil to ebil ne !!! mowie o zjedzeniu zywego kota... kiedys kolega probowal zjesc szybko troche duzego kotleta imeczyl sie zeby go wsadzic calego do geby..i tak mu sie nie udalo, ale po wsadzeniu połowy kotleta nie mógł oddychac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 7:00 am
BeeWolf roman_zbawicieL jak juz bede stary i nie bede mogl robic salt i wogole to sie zabije jakos smiesznie.. moze zjem kota? zjedzenie kota nie jest glupie chyba ze go zjesz jak bedzie machał jeszcze nurzkami ... ale to nie jest glupie tylko brutalne obrzydliwe . Quote: nagrodę darwina dostaje się za wyeliminowanie swojego genotypu idioty z puli genetycznej... przeczytaj knige Wiesz ze nie tylko ze spermy mozna coś wyłuskać a pozatem istnieja banki :0 .... zreszta Debil to ebil ne !!! ideą nagrody darwina jest podziękowanie delikwentowi za oczyszczenie puli z możliwości przedłużenia linii takich samych imbecyli jak on... ponieważ udowodniono, że dzieci debili mają 40% szans bycia roownie niebezpiecznymi dla siebie i otoczenia co rodzice
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 7:01 am
roman_zbawicieL BeeWolf roman_zbawicieL jak juz bede stary i nie bede mogl robic salt i wogole to sie zabije jakos smiesznie.. moze zjem kota? zjedzenie kota nie jest glupie chyba ze go zjesz jak bedzie machał jeszcze nurzkami ... ale to nie jest glupie tylko brutalne obrzydliwe . Quote: nagrodę darwina dostaje się za wyeliminowanie swojego genotypu idioty z puli genetycznej... przeczytaj knige Wiesz ze nie tylko ze spermy mozna coś wyłuskać a pozatem istnieja banki :0 .... zreszta Debil to ebil ne !!! mowie o zjedzeniu zywego kota... kiedys kolega probowal zjesc szybko troche duzego kotleta imeczyl sie zeby go wsadzic calego do geby..i tak mu sie nie udalo, ale po wsadzeniu połowy kotleta nie mógł oddychac a mówią że roczniki 86 i 87 to efekty czarnobyla stare a tu mamy jednego dzieciaka z 1990 i paczcie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Kukus roman_zbawicieL a co do jackassow to proponuje skok z chociazby 2 metrowego muru w szpilkach na proste nogi... xd zreszta wystarczy popatrzec na moja morde wole nie... boś szkaradny czemu on jeszcze żyje gonk ponieważ jeszcze go nie przekonałem by powtoorzył mooj skok z 2 piętra na pudła po telewizorach... ale bez pudeł xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus ideą nagrody darwina jest podziękowanie delikwentowi za oczyszczenie puli z możliwości przedłużenia linii takich samych imbecyli jak on... ponieważ udowodniono, że dzieci debili mają 40% szans bycia roownie niebezpiecznymi dla siebie i otoczenia co rodzice i co zaraz mi zaczniesz krzyrzówki genetyczne rozrysowaywać wink haha ... Gdzie Karen ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 7:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 7:03 am
Sayokun a mówią że roczniki 86 i 87 to efekty czarnobyla stare a tu mamy jednego dzieciaka z 1990 i paczcie stare hihihi.. dziecko czarnobyla tio ja !!!! muahaha... twisted xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 7:04 am
Lethiel Sayokun a mówią że roczniki 86 i 87 to efekty czarnobyla stare a tu mamy jednego dzieciaka z 1990 i paczcie stare hihihi.. dziecko czarnobyla tio ja !!!! muahaha... twisted xd i ja xd widać efekty xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 7:05 am
Sayokun Lethiel Sayokun a mówią że roczniki 86 i 87 to efekty czarnobyla stare a tu mamy jednego dzieciaka z 1990 i paczcie stare hihihi.. dziecko czarnobyla tio ja !!!! muahaha... twisted xd i ja xd widać efekty xd tesh potrafisz świecic na zielono ??!! xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|