|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 1:08 pm
Ntsumi_Aya Hmmm.... irlandzkiego hamburgera? xd Wielkie.. wielkie... ogromne inrlandzkie dupy sie tylko tym żywią ninja Nie wolał bym np: kamień albo,dźbło trawy razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 1:11 pm
Ntsumi_Aya pedał a nie szczęściarz, kij mu w oko! crying wygrał poraz druugi... crying
scream twisted *pac* widzisz, a tak narzekaja na dyskryminacje XD * ocier ocier * mruuu heart mrgreen p.s ja tez chce kamycek ! surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 1:12 pm
BeeWolf Ntsumi_Aya Hmmm.... irlandzkiego hamburgera? xd Wielkie.. wielkie... ogromne inrlandzkie dupy sie tylko tym żywią ninja Nie wolał bym np: kamień albo,dźbło trawy razz As you wish, my masta 3nodding *źdźbło mu w kieszeń* Ale zaraz zaraz.. .co za to dostane? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 1:13 pm
Rin_Youkai Ntsumi_Aya pedał a nie szczęściarz, kij mu w oko! crying wygrał poraz druugi... crying
scream twisted *pac* widzisz, a tak narzekaja na dyskryminacje XD * ocier ocier * mruuu heart mrgreen p.s ja tez chce kamycek ! surprised he-ej! ja tolerancyjna jestem strasznie... xd ... przynajmniej zwykle xD
^o^ A może muszelke? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 1:13 pm
Ntsumi_Aya BeeWolf Ntsumi_Aya Hmmm.... irlandzkiego hamburgera? xd Wielkie.. wielkie... ogromne inrlandzkie dupy sie tylko tym żywią ninja Nie wolał bym np: kamień albo,dźbło trawy razz As you wish, my masta 3nodding *źdźbło mu w kieszeń* Ale zaraz zaraz.. .co za to dostane? whee Albo buzi alb o dam sie zabic w UT :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 1:15 pm
Ntsumi_Aya ^o^ A może muszelke? wink tak! 4laugh heart zapakujesz i wyslesz mi ja XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 1:16 pm
crying shinai mi wsiunkł.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 1:18 pm
BeeWolf crying shinai mi wsiunkł. moze za szafe spadl >_>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 1:19 pm
Rin_Youkai BeeWolf crying shinai mi wsiunkł. moze za szafe spadl >_> Myśle, iż sie na mnie fochnoł i poszedł szukac jakiegoś frajera do lania. no pokuśtykał bo ma jedna noge.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 1:19 pm
BeeWolf Ntsumi_Aya BeeWolf Ntsumi_Aya Hmmm.... irlandzkiego hamburgera? xd Wielkie.. wielkie... ogromne inrlandzkie dupy sie tylko tym żywią ninja Nie wolał bym np: kamień albo,dźbło trawy razz As you wish, my masta 3nodding *źdźbło mu w kieszeń* Ale zaraz zaraz.. .co za to dostane? whee Albo buzi alb o dam sie zabic w UT :* O! Mogą być obie te "rzeczy" xD
Ringdybym to ja ją jeszcze miała... xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 1:20 pm
Ntsumi_Aya O! Mogą być obie te "rzeczy" xD
Ty dobrze wiesz iż nie potrafie ci dmowić smile mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 1:22 pm
Ntsumi_Aya
Ringdybym to ja ją jeszcze miała... xD
Ayaaaaaaaaaaaaaaa == XDDD Bee: jak kocha to wroci!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 1:23 pm
A myslisz, ze da sie mnie kochac ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 1:24 pm
woohooo >_> musze isc jutro moze pogadamy, a jak nie jutro to poooo...... kiedyśtam xD cya 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|