|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 12:25 pm
Kiray siemka widze ze palka nadal reguminu nie czytala... Przeczytalam xp Dzińdybry i dywidzynia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 12:26 pm
Ntsumi_Aya Rin_Youkai eek eek eek eek eek eek NYU!!!!!! 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh witaj kochanie 4laugh 4laugh xd 100 lat... 100 lat Cie tu nie widzialam! yhyhyhyh * mysli co jej zrobic * twisted heart mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 12:28 pm
BeeWolf Kiray siemka widze ze palka nadal reguminu nie czytala... Tia, a po gsyba wink . mrgreen może sie w twoje rejony wyprowadze wink wlasnie... nie trzeba czytac wszystkich postow, prawda? blaugh tak a gdzie dokladnie i o co chosi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 12:29 pm
Rin_Youkai 100 lat... 100 lat Cie tu nie widzialam! yhyhyhyh * mysli co jej zrobic * twisted heart mrgreen No wiem wiem xd Nie miałam zbytnio czasu przez ostatni miesiąc, ale jutro wracam, więc będzie dobrze ^^
>_> <_< *chowa sie za lampą*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 12:31 pm
Ntsumi_Aya Rin_Youkai 100 lat... 100 lat Cie tu nie widzialam! yhyhyhyh * mysli co jej zrobic * twisted heart mrgreen No wiem wiem xd Nie miałam zbytnio czasu przez ostatni miesiąc, ale jutro wracam, więc będzie dobrze ^^
>_> <_< *chowa sie za lampą*Nyuuuu! heart heart a ta lampa to Ci juz nie pomoze ... * patrzy na line przywiazana do jej i Ayi nogi* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 12:32 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 12:33 pm
Kiray BeeWolf Kiray siemka widze ze palka nadal reguminu nie czytala... Tia, a po gsyba wink . mrgreen może sie w twoje rejony wyprowadze wink wlasnie... nie trzeba czytac wszystkich postow, prawda? blaugh tak a gdzie dokladnie i o co chosi... Robimy ałt z wawy i gdzies w klaudynie sie chcemy ulokować. ale gdzie to nie wiem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 12:33 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 12:34 pm
Rin_Youkai Ntsumi_Aya Rin_Youkai 100 lat... 100 lat Cie tu nie widzialam! yhyhyhyh * mysli co jej zrobic * twisted heart mrgreen No wiem wiem xd Nie miałam zbytnio czasu przez ostatni miesiąc, ale jutro wracam, więc będzie dobrze ^^
>_> <_< *chowa sie za lampą*Nyuuuu! heart heart a ta lampa to Ci juz nie pomoze ... * patrzy na line przywiazana do jej i Ayi nogi* mrgreen o.O Nie ujażmisz mnie! gonk *przegryza line i ucieka*
cze Ozz! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 12:36 pm
BeeWolf Kiray BeeWolf Kiray siemka widze ze palka nadal reguminu nie czytala... Tia, a po gsyba wink . mrgreen może sie w twoje rejony wyprowadze wink wlasnie... nie trzeba czytac wszystkich postow, prawda? blaugh tak a gdzie dokladnie i o co chosi... Robimy ałt z wawy i gdzies w klaudynie sie chcemy ulokować. ale gdzie to nie wiem. fajnie... to jak bedziesz wiedzial to daj znac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 12:38 pm
Ntsumi_Aya o.O Nie ujażmisz mnie! gonk *przegryza line i ucieka*
cze Ozz! whee
no mi sie nie dasz ? MI?! XD sluchaj... moglam stluc ta 2 probowke ! ( ta z toba )zabki sobie poniszczysz crying heart mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 12:39 pm
ide meczyk w obejrzec i w kime narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 12:40 pm
Kiray fajnie... to jak bedziesz wiedzial to daj znac wink A dam dam, bedziesz miał blirzej z imprez wink mrgreen Muse - [Absolution #03] Time is running out
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 12:40 pm
Rin_Youkai Ntsumi_Aya o.O Nie ujażmisz mnie! gonk *przegryza line i ucieka*
cze Ozz! whee
no mi sie nie dasz ? MI?! XD sluchaj... moglam stluc ta 2 probowke ! ( ta z toba )zabki sobie poniszczysz crying heart mrgreen Heeeeej... DZIKIE pozostaje nieujażmione! B) Buhahah, nie dam sie! 3nodding
pa, Kiray whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 12:42 pm
Ntsumi_Aya Heeeeej... DZIKIE pozostaje nieujażmione! B) Buhahah, nie dam sie! 3nodding nuuu * glasku glasku * tak, tak... dzikie, nieujarzmione... nu, ale ty przeciez juz jestes moja 4laugh mrgreen Kiray: milego ogladania 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|