|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 11:30 am
Autark szefie będiesz coś robił na tym naszym niby konwencie? a ja nic nie wiem o zadnym mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 11:31 am
Omega Sun Autark Omega Sun Autark ps: cześć ludziki i pa ludziki bo net mi zaraz znowu padnie moze nie padnie smile a jednak padł i zaraz zrobi to ponownie, chyba będe mykał na dłuższy czas bo tak sie nie da wytrzymać z tym netem to napraw sobie i bedzie dobrze smile za raz do tego mykam, najpierw troszke pomarudze bo to robota będzie na kilka bitych godzin wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
palka Lavagetas_heqetai palka Twojej mamie chyba chodzilo o wewnetrzna wyjatkowosc xd A z jednej strony to ciekawe bo moja mama tez powtarza mojej siostrze ze jest wyjatkowa, ale to tylko wtedy gdy ta sie doluje ocenami w szkole, no ale moja siostra jest dzieckiem z problemami edukacyjnymi. xd nie wiem jak to z wami ludzmi jest- ja tam zawsze czulem sie jak nie człowiek ;P dziwnie mi sie widzi współzycie z innym gatunkiem brr brr ;] To przepraszam za smialosc w pytaniu, ale z jakim gatunkiem wspolzyjesz? whee z waszym bo takiego jak ja nie ma ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
palka Lavagetas_heqetai palka Twojej mamie chyba chodzilo o wewnetrzna wyjatkowosc xd A z jednej strony to ciekawe bo moja mama tez powtarza mojej siostrze ze jest wyjatkowa, ale to tylko wtedy gdy ta sie doluje ocenami w szkole, no ale moja siostra jest dzieckiem z problemami edukacyjnymi. xd nie wiem jak to z wami ludzmi jest- ja tam zawsze czulem sie jak nie człowiek ;P dziwnie mi sie widzi współzycie z innym gatunkiem brr brr ;] To przepraszam za smialosc w pytaniu, ale z jakim gatunkiem wspolzyjesz? whee nie widzisz uszu? z lisami i innymi... pisarzami xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 11:33 am
Lavagetas_heqetai palka Lavagetas_heqetai palka Twojej mamie chyba chodzilo o wewnetrzna wyjatkowosc xd A z jednej strony to ciekawe bo moja mama tez powtarza mojej siostrze ze jest wyjatkowa, ale to tylko wtedy gdy ta sie doluje ocenami w szkole, no ale moja siostra jest dzieckiem z problemami edukacyjnymi. xd nie wiem jak to z wami ludzmi jest- ja tam zawsze czulem sie jak nie człowiek ;P dziwnie mi sie widzi współzycie z innym gatunkiem brr brr ;] To przepraszam za smialosc w pytaniu, ale z jakim gatunkiem wspolzyjesz? whee z waszym bo takiego jak ja nie ma ;D To Ty jestes jakis podgatunek? rofl To zrob moze kilka ciekawych krzyzoweczek xp zobaczymy co wyjdzie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 11:35 am
Setsuna Dragonclaw palka Lavagetas_heqetai palka Twojej mamie chyba chodzilo o wewnetrzna wyjatkowosc xd A z jednej strony to ciekawe bo moja mama tez powtarza mojej siostrze ze jest wyjatkowa, ale to tylko wtedy gdy ta sie doluje ocenami w szkole, no ale moja siostra jest dzieckiem z problemami edukacyjnymi. xd nie wiem jak to z wami ludzmi jest- ja tam zawsze czulem sie jak nie człowiek ;P dziwnie mi sie widzi współzycie z innym gatunkiem brr brr ;] To przepraszam za smialosc w pytaniu, ale z jakim gatunkiem wspolzyjesz? whee nie widzisz uszu? z lisami i innymi... pisarzami xd o prosze- pamięta- zadziwiające ;] Palka- dlaczego od razu stawiasz mnie pod sobą hę?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 11:36 am
Lavagetas_heqetai Palka- dlaczego od razu stawiasz mnie pod sobą hę? Bo lubie byc na gorze? redface twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 11:38 am
palka Lavagetas_heqetai Palka- dlaczego od razu stawiasz mnie pod sobą hę? Bo lubie byc na gorze? redface twisted a gdzie kwiaty? czekoladki? restauracja?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 11:40 am
Lavagetas_heqetai palka Lavagetas_heqetai Palka- dlaczego od razu stawiasz mnie pod sobą hę? Bo lubie byc na gorze? redface twisted a gdzie kwiaty? czekoladki? restauracja? A to juz formalnosci. Ja tam do formalistyk nie naleze.Gdyby tak kazdy postepowal wszyscy bysmy pracowali w zusie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 11:42 am
palka Lavagetas_heqetai palka Lavagetas_heqetai Palka- dlaczego od razu stawiasz mnie pod sobą hę? Bo lubie byc na gorze? redface twisted a gdzie kwiaty? czekoladki? restauracja? A to juz formalnosci. Ja tam do formalistyk nie naleze.Gdyby tak kazdy postepowal wszyscy bysmy pracowali w zusie whee no a tak mozemy miec wszyscy dodatni przyrost demograficzny i wiekszy odsetek chorujacych na choroby wenweyczne- yeah! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 11:43 am
# Skaldowie - Wszystko Mi Mowi Ze Mnie Ktos Pokochal.mp3 [2:14] cool
elo-elo-czy-dwa-zero rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 11:45 am
Lavagetas_heqetai palka Lavagetas_heqetai palka Lavagetas_heqetai Palka- dlaczego od razu stawiasz mnie pod sobą hę? Bo lubie byc na gorze? redface twisted a gdzie kwiaty? czekoladki? restauracja? A to juz formalnosci. Ja tam do formalistyk nie naleze.Gdyby tak kazdy postepowal wszyscy bysmy pracowali w zusie whee no a tak mozemy miec wszyscy dodatni przyrost demograficzny i wiekszy odsetek chorujacych na choroby wenweyczne- yeah! mrgreen A co maja wspolnego czekoladki kolacja i kwiatki z prezerwatywami? Bo chyba niewiele xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 11:46 am
Terrorystka Frania # Skaldowie - Wszystko Mi Mowi Ze Mnie Ktos Pokochal.mp3 [2:14] cool
elo-elo-czy-dwa-zero rofl sześć ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 11:49 am
palka A co maja wspolnego czekoladki kolacja i kwiatki z prezerwatywami? Bo chyba niewiele xd tak wierzysz w stuprocentowosc unikniecia ryzyka ;] mozliwe ze ty nie musisz sie martwic- no ale taka premia w wysokosci 'pozostało ci ... zycia' nie kazdemu musi sie podobac wink niezaleznie czy lubisz pod czy nad ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 11:52 am
Lavagetas_heqetai palka A co maja wspolnego czekoladki kolacja i kwiatki z prezerwatywami? Bo chyba niewiele xd tak wierzysz w stuprocentowosc unikniecia ryzyka ;] mozliwe ze ty nie musisz sie martwic- no ale taka premia w wysokosci 'pozostało ci ... zycia' nie kazdemu musi sie podobac wink niezaleznie czy lubisz pod czy nad ;] Staly partner wieksze bezpieczenstwo? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|