|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 3:34 am
Ryuukei oshii Lethiel godziny dokladniej >.> jejku zaraz za niedlugo was zobacze monik wysciskam cie tak ze nie bedziesz mogla oddychac xD heart o ile w koncu dojdziemy do porozumienia jak sie spotykamy bo ja chce sie pozniej do was dolaczyc a Az chce bym na lotnisko jechala no i kwestia kiedy dzownic po Twojego ojca sweatdrop a gdzie sie wybieracie rofl question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 3:35 am
Falcone Baliaur Falcone hej hej Dziabągi mrgreen .. Lato sie kończy a wy przed kompem siedzicie ninja Nie, ja zaraz ide robic za korepetytora x.Xa ja do sklepu xd ...... a pozniej ide koledze pomoc tapetowac bo to debil i sam nie umie domokun No ja dzisiaj nie musze isc do roboty na szczescie, bo by mi tam chyba mozg eksplodowal
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 3:35 am
Ryuukei oshii Lethiel godziny dokladniej >.> jejku zaraz za niedlugo was zobacze monik wysciskam cie tak ze nie bedziesz mogla oddychac xD heart o ile w koncu dojdziemy do porozumienia jak sie spotykamy bo ja chce sie pozniej do was dolaczyc a Az chce bym na lotnisko jechala no i kwestia kiedy dzownic po Twojego ojca sweatdrop dlaczgo chcesz pozniej ? O.o po tate zadzwonie jak juz wyleze z bagazem smile najwyzej sie 20minut poczeka na lotnisku :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 3:36 am
Falcone a gdzie sie wybieracie rofl question po Leth 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 3:37 am
Lethiel Falcone Lethiel Falcone hej hej Dziabągi mrgreen .. Lato sie kończy a wy przed kompem siedzicie ninja Falc !!!! O_o *nie wierzy wlasnym oczom* xD *wskok na niego* *przytuuuuuuuul* raz na rok trzeba wejsc XD .... chcoiaz tez tylko na chwileczke weszlem confused czemu na chwileczke ? razz
witaj Bali ! heart a bo ja bardzo zajety czlowiek jestem .... a po calym ciezkim dniu piwko badz winko i juz czlowiek sil nie ma na Gaie wejsc sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel dlaczgo chcesz pozniej ? O.o po tate zadzwonie jak juz wyleze z bagazem smile najwyzej sie 20minut poczeka na lotnisku :3 bo nie chce przeszkadzac ^^"
ale wg mnie dupne jest czekanie jeszcze kolo godziny az przyjedzie przeciez ja moge do niego zadzownic pol godizny przed przylotem ^^" i odrazu sie zbaierzemy ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Ryuukei oshii Lethiel godziny dokladniej >.> jejku zaraz za niedlugo was zobacze monik wysciskam cie tak ze nie bedziesz mogla oddychac xD heart o ile w koncu dojdziemy do porozumienia jak sie spotykamy bo ja chce sie pozniej do was dolaczyc a Az chce bym na lotnisko jechala no i kwestia kiedy dzownic po Twojego ojca sweatdrop a gdzie sie wybieracie rofl question ja wracam po 3 miesiecznym wygnaniu do Irlandi xD aAz z monisia mieli byc na lotnisku ale ona cos kombinuje >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 3:39 am
Ryuukei oshii Lethiel dlaczgo chcesz pozniej ? O.o po tate zadzwonie jak juz wyleze z bagazem smile najwyzej sie 20minut poczeka na lotnisku :3 bo nie chce przeszkadzac ^^"
ale wg mnie dupne jest czekanie jeszcze kolo godziny az przyjedzie przeciez ja moge do niego zadzownic pol godizny przed przylotem ^^" i odrazu sie zbaierzemy ^^"khem.. po pierwsze .. nie bedziesz przesszkadac ty glupi zly moniku ! nienawidze cie za to ! prezeciez ja czekam 3 miesiace zeby cie w koncu zobaczyc !!!! xD graaar... po drugie tata przyjedzie z pracy nie z domu, a pracuje ok 15-20 minut od lotniska xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 3:39 am
Baliaur No ja dzisiaj nie musze isc do roboty na szczescie, bo by mi tam chyba mozg eksplodowal a no widzisz ci płaca za prace xd a ja musze za darmo robic miejmy nadzieje ze przynajmiej pozniej typ piwo postawi cheese_whine
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 3:40 am
Lethiel khem.. po pierwsze .. nie bedziesz przesszkadac ty glupi zly moniku ! nienawidze cie za to ! prezeciez ja czekam 3 miesiace zeby cie w koncu zobaczyc !!!! xD graaar... po drugie tata przyjedzie z pracy nie z domu, a pracuje ok 15-20 minut od lotniska xd aha no ok w takim razie a ja sie zmywam bo siostra szlaeje papa wam do jutra kokchanie :*
PS kiedy nocke urzadzamy mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 3:40 am
Lethiel ja wracam po 3 miesiecznym wygnaniu do Irlandi xD aAz z monisia mieli byc na lotnisku ale ona cos kombinuje >.> xd tez mialem jechac do pracy ale ojciec przyjechal wiec nie pojechalem wink a w jakim miescie bylaw w Irlandi ninja ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 3:41 am
Falcone a bo ja bardzo zajety czlowiek jestem .... a po calym ciezkim dniu piwko badz winko i juz czlowiek sil nie ma na Gaie wejsc sweatdrop lenia lapiesz pod koniec dnia i tyle razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 3:42 am
Ryuukei oshii Lethiel khem.. po pierwsze .. nie bedziesz przesszkadac ty glupi zly moniku ! nienawidze cie za to ! prezeciez ja czekam 3 miesiace zeby cie w koncu zobaczyc !!!! xD graaar... po drugie tata przyjedzie z pracy nie z domu, a pracuje ok 15-20 minut od lotniska xd aha no ok w takim razie a ja sie zmywam bo siostra szlaeje papa wam do jutra kokchanie :*
PS kiedy nocke urzadzamy mrgreen heart kiedy tylko chcesz malenka ;3 heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 3:43 am
Lethiel kiedy tylko chcesz malenka ;3 heart ty decyduj mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 3:43 am
Falcone Lethiel ja wracam po 3 miesiecznym wygnaniu do Irlandi xD aAz z monisia mieli byc na lotnisku ale ona cos kombinuje >.> xd tez mialem jechac do pracy ale ojciec przyjechal wiec nie pojechalem wink a w jakim miescie bylaw w Irlandi ninja ?? Kildare Town, ciagle jestem xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|