Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 25814 25815 25816 25817 25818 25819 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Falcone

PostPosted: Thu Aug 24, 2006 3:34 am

Ryuukei oshii
Lethiel

godziny dokladniej >.>
jejku zaraz za niedlugo was zobacze monik wysciskam cie tak ze nie bedziesz mogla oddychac xD heart
o ile w koncu dojdziemy do porozumienia jak sie spotykamy bo ja chce sie pozniej do was dolaczyc a Az chce bym na lotnisko jechala no i kwestia kiedy dzownic po Twojego ojca sweatdrop

a gdzie sie wybieracie rofl question
PostPosted: Thu Aug 24, 2006 3:35 am

Falcone
Baliaur
Falcone
hej hej Dziabągi mrgreen ..
Lato sie kończy a wy przed kompem siedzicie ninja
Nie, ja zaraz ide robic za korepetytora x.X

a ja do sklepu xd ......
a pozniej ide koledze pomoc tapetowac bo to debil i sam nie umie domokun
No ja dzisiaj nie musze isc do roboty na szczescie, bo by mi tam chyba mozg eksplodowal

Baliaur

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Thu Aug 24, 2006 3:35 am

Ryuukei oshii
Lethiel

godziny dokladniej >.>
jejku zaraz za niedlugo was zobacze monik wysciskam cie tak ze nie bedziesz mogla oddychac xD heart
o ile w koncu dojdziemy do porozumienia jak sie spotykamy bo ja chce sie pozniej do was dolaczyc a Az chce bym na lotnisko jechala no i kwestia kiedy dzownic po Twojego ojca sweatdrop

dlaczgo chcesz pozniej ? O.o
po tate zadzwonie jak juz wyleze z bagazem smile najwyzej sie 20minut poczeka na lotnisku :3
PostPosted: Thu Aug 24, 2006 3:36 am

Falcone

po Leth 3nodding

Ryuukei oshii
Crew

Falcone

PostPosted: Thu Aug 24, 2006 3:37 am

Lethiel
Falcone
Lethiel
Falcone
hej hej Dziabągi mrgreen ..
Lato sie kończy a wy przed kompem siedzicie ninja

Falc !!!! O_o
*nie wierzy wlasnym oczom* xD
*wskok na niego*
*przytuuuuuuuul*

raz na rok trzeba wejsc XD ....
chcoiaz tez tylko na chwileczke weszlem confused

czemu na chwileczke ? razz

witaj Bali ! heart

a bo ja bardzo zajety czlowiek jestem ....
a po calym ciezkim dniu piwko badz winko i juz czlowiek sil nie ma na Gaie wejsc sweatdrop

Lethiel

po tate zadzwonie jak juz wyleze z bagazem smile najwyzej sie 20minut poczeka na lotnisku :3
bo nie chce przeszkadzac ^^"

ale wg mnie dupne jest czekanie jeszcze kolo godziny az przyjedzie przeciez ja moge do niego zadzownic pol godizny przed przylotem ^^" i odrazu sie zbaierzemy ^^"

Ryuukei oshii
Crew

Lethiel

Tipsy Lunatic

Falcone
Ryuukei oshii
Lethiel

godziny dokladniej >.>

ja wracam po 3 miesiecznym wygnaniu do Irlandi xD aAz z monisia mieli byc na lotnisku ale ona cos kombinuje >.>
PostPosted: Thu Aug 24, 2006 3:39 am

Ryuukei oshii
Lethiel

bo nie chce przeszkadzac ^^"

ale wg mnie dupne jest czekanie jeszcze kolo godziny az przyjedzie przeciez ja moge do niego zadzownic pol godizny przed przylotem ^^" i odrazu sie zbaierzemy ^^"

khem.. po pierwsze .. nie bedziesz przesszkadac ty glupi zly moniku ! nienawidze cie za to ! prezeciez ja czekam 3 miesiace zeby cie w koncu zobaczyc !!!! xD graaar...
po drugie tata przyjedzie z pracy nie z domu, a pracuje ok 15-20 minut od lotniska xd

Lethiel

Tipsy Lunatic

Falcone

PostPosted: Thu Aug 24, 2006 3:39 am

Baliaur
No ja dzisiaj nie musze isc do roboty na szczescie, bo by mi tam chyba mozg eksplodowal

a no widzisz ci płaca za prace xd a ja musze za darmo robic
miejmy nadzieje ze przynajmiej pozniej typ piwo postawi cheese_whine
PostPosted: Thu Aug 24, 2006 3:40 am

Lethiel

khem.. po pierwsze .. nie bedziesz przesszkadac ty glupi zly moniku ! nienawidze cie za to ! prezeciez ja czekam 3 miesiace zeby cie w koncu zobaczyc !!!! xD graaar...
po drugie tata przyjedzie z pracy nie z domu, a pracuje ok 15-20 minut od lotniska xd
aha no ok w takim razie a ja sie zmywam bo siostra szlaeje papa wam do jutra kokchanie :*

PS kiedy nocke urzadzamy mrgreen heart

Ryuukei oshii
Crew

Falcone

PostPosted: Thu Aug 24, 2006 3:40 am

Lethiel
ja wracam po 3 miesiecznym wygnaniu do Irlandi xD aAz z monisia mieli byc na lotnisku ale ona cos kombinuje >.>

xd
tez mialem jechac do pracy
ale ojciec przyjechal wiec nie pojechalem wink
a w jakim miescie bylaw w Irlandi ninja ??
PostPosted: Thu Aug 24, 2006 3:41 am

Falcone
a bo ja bardzo zajety czlowiek jestem ....
a po calym ciezkim dniu piwko badz winko i juz czlowiek sil nie ma na Gaie wejsc sweatdrop

lenia lapiesz pod koniec dnia i tyle razz

Lethiel

Tipsy Lunatic

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Thu Aug 24, 2006 3:42 am

Ryuukei oshii
Lethiel

aha no ok w takim razie a ja sie zmywam bo siostra szlaeje papa wam do jutra kokchanie :*

PS kiedy nocke urzadzamy mrgreen heart

kiedy tylko chcesz malenka ;3 heart
PostPosted: Thu Aug 24, 2006 3:43 am

Lethiel

kiedy tylko chcesz malenka ;3 heart
ty decyduj mrgreen

Ryuukei oshii
Crew

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Thu Aug 24, 2006 3:43 am

Falcone
Lethiel

xd
tez mialem jechac do pracy
ale ojciec przyjechal wiec nie pojechalem wink
a w jakim miescie bylaw w Irlandi ninja ??

Kildare Town, ciagle jestem xD
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 25814 25815 25816 25817 25818 25819 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games