|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 1:21 pm
Ozual palka Ozual palka Ozual nie ja sobie nic nie chce robic ale chce miec kolejny powod by sie zabic... neutral Czemu zabic? To chore troche, nie lubic swojego zycia. nie koniecznie nie lubic... ah napisalbym cos wiecej ale na forum raczej nie bede A kto Cie to zna? a kto cie to zna?? nie kapuje... Tu - ucze sie pisac nie patrzac na klawiature xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 1:22 pm
mhh mam 2500 postow na karku i nadal nie potrafie skracac cytatow neutral jak probowalem to wychodzila mi jakas kaszana...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 1:22 pm
Rin_Youkai palka Ahh. W tym rzecz. Ale tu tez potrzebna jest odpowiedzialnosc. Z reszta jak w kazdym zawodzie. No moze lepiej na bezrobocie isc? xp a ty gdzie skladasz ?( miasto) Del: pa whee Narazie to nic nie skladam, ale w przyszlym roku to chcialam do stolicy. Troche swiata poznac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 1:23 pm
Ozual palka a kto cie to zna?? nie kapuje... Tu - ucze sie pisac nie patrzac na klawiature xd a nie wiem... tzn in real life to 2 osoby ale one juz na Gaia nie wchodza...tzn jezeli oto chodzi opcy: przynajmniej sie staraj.. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 1:24 pm
Ozual palka Ozual palka Ozual nie koniecznie nie lubic... ah napisalbym cos wiecej ale na forum raczej nie bede A kto Cie to zna? a kto cie to zna?? nie kapuje... Tu - ucze sie pisac nie patrzac na klawiature xd a nie wiem... tzn in real life to 2 osoby ale one juz na Gaia nie wchodza...tzn jezeli oto chodzi No to czym sie martwisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 1:24 pm
Delein the Wildest Dobra banda, lece oddac sie nalogowi... Dobrej nocy wszystkim zycze... *puff* PS- opc: bomba film. stad te uszy pewnie :] narka!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 1:25 pm
palka Rin_Youkai palka Ahh. W tym rzecz. Ale tu tez potrzebna jest odpowiedzialnosc. Z reszta jak w kazdym zawodzie. No moze lepiej na bezrobocie isc? xp a ty gdzie skladasz ?( miasto) Del: pa whee Narazie to nic nie skladam, ale w przyszlym roku to chcialam do stolicy. Troche swiata poznac. ja bym chciala do Szczecina , bo blisko mam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 1:25 pm
Delein the Wildest Dobra banda, lece oddac sie nalogowi... Dobrej nocy wszystkim zycze... *puff* PS- opc: bomba film. stad te uszy pewnie :] dziwnym nie jest... Frank jest boski...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 1:26 pm
Rin_Youkai palka Rin_Youkai palka Ahh. W tym rzecz. Ale tu tez potrzebna jest odpowiedzialnosc. Z reszta jak w kazdym zawodzie. No moze lepiej na bezrobocie isc? xp a ty gdzie skladasz ?( miasto) Del: pa whee Narazie to nic nie skladam, ale w przyszlym roku to chcialam do stolicy. Troche swiata poznac. ja bym chciala do Szczecina , bo blisko mam to dobrze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 1:26 pm
Rin_Youkai palka Rin_Youkai palka Ahh. W tym rzecz. Ale tu tez potrzebna jest odpowiedzialnosc. Z reszta jak w kazdym zawodzie. No moze lepiej na bezrobocie isc? xp a ty gdzie skladasz ?( miasto) Del: pa whee Narazie to nic nie skladam, ale w przyszlym roku to chcialam do stolicy. Troche swiata poznac. ja bym chciala do Szczecina , bo blisko mam Ja teoretycznie mam blisko Poznan wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 1:27 pm
palka Ozual palka Ozual palka Ozual nie koniecznie nie lubic... ah napisalbym cos wiecej ale na forum raczej nie bede A kto Cie to zna? a kto cie to zna?? nie kapuje... Tu - ucze sie pisac nie patrzac na klawiature xd a nie wiem... tzn in real life to 2 osoby ale one juz na Gaia nie wchodza...tzn jezeli oto chodzi No to czym sie martwisz? ah e tam no wlasnie ja znanym mi osobkom bym predzej powiedzial...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jak wy to robicie ze macie takie fajne kolorowne profile?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Delein the Wildest Dobra banda, lece oddac sie nalogowi... Dobrej nocy wszystkim zycze... *puff* PS- opc: bomba film. stad te uszy pewnie :] dziwnym nie jest... Frank jest boski... trzeba będzie obejrzeć 3nodding btw, jaki masz nick na last.fm? (ja się właśnie zalogowałem: sogetsu5)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual mhh mam 2500 postow na karku i nadal nie potrafie skracac cytatow neutral jak probowalem to wychodzila mi jakas kaszana... 2,5k to na tym forum nie jest az tak duzo..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 1:28 pm
Ozual ah e tam no wlasnie ja znanym mi osobkom bym predzej powiedzial... A ja mam na dowrot.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|