|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 12:22 pm
Autark Omega Sun palka Omega Sun Autark ... to ja chce z Omi jechać, być świadkiem końca świata ... to takie piękne rolleyes chociaz jedna osoba, ktora nie jest przeciwko mnie wink A kto jest Tobie przeciwny? bo ja sprowadzam nieszczescia i oni sie na mnie wciaz gniewaja za Brazylie... za Mundial.. a właśnie że Omi przynosi szczęście, (ja byłem za Włochami a nie Francją) a ja za Brazylia... i co? i Omega popsula moje marzenia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 12:23 pm
Ozzwald Autark Ozzwald nie pamietam... ale ja bym sie tym nie przejmowal i instalowal... nie wazne jak instalator widzi... wazne jak system zobaczy... wiem jedno.... windoswy mnie juz roznymi rzeczami zaskakiwaly.... blaugh a ty na surowy dysk instalujesz? problem w tym że doinstalowywuje obsługe sieci w już istniejącym systemie i nie czyta prawidłowo lokalizacji plików na płycie lub nie widzi prawidłowego napędu (partycje D win 95 mylił zawsze z CD) a na sile nie mozna mu wskazac litery z ktorej mam brac pliki? problem w tym że raczej czyt pliki z archiw więc trzeba by mu pełno dziwnych ścieżek dostępu co chwile wpisywać, jak już można podać litere dysku to wyczytuje do każdego pliku całą ścieżke niestety
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 12:24 pm
Autark no dobrze ... to i karimate z jedną weźmiem smile ja chce zobaczyć ten koniec świata na biegunie domokun a jak konca swiata nie bedzie? umiesz budowac iglo? musimy tam sie jakos urzadzic... polowac na foki i takie tam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 12:24 pm
Autark Ozzwald Autark Ozzwald nie pamietam... ale ja bym sie tym nie przejmowal i instalowal... nie wazne jak instalator widzi... wazne jak system zobaczy... wiem jedno.... windoswy mnie juz roznymi rzeczami zaskakiwaly.... blaugh a ty na surowy dysk instalujesz? problem w tym że doinstalowywuje obsługe sieci w już istniejącym systemie i nie czyta prawidłowo lokalizacji plików na płycie lub nie widzi prawidłowego napędu (partycje D win 95 mylił zawsze z CD) a na sile nie mozna mu wskazac litery z ktorej mam brac pliki? problem w tym że raczej czyt pliki z archiw więc trzeba by mu pełno dziwnych ścieżek dostępu co chwile wpisywać, jak już można podać litere dysku to wyczytuje do każdego pliku całą ścieżke niestety z 98 nigdy nie walczylem... hm...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 12:25 pm
palka Nie mow tego glosno bo Cie ukamienuja whee te bardziej złe ludki poszły więc jako tako jestem bezpieczny dziękuje za troske wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 12:27 pm
Ozzwald a ja za Brazylia... i co? i Omega popsula moje marzenia... a moje nie :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 12:27 pm
Autark palka Nie mow tego glosno bo Cie ukamienuja whee te bardziej złe ludki poszły więc jako tako jestem bezpieczny dziękuje za troske wink Boze swienty, ile informacji dzis zebrane rolleyes A kto jest zly a kto dobry?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 12:28 pm
A ja cale zycie za lepszymi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 12:29 pm
palka Autark palka Nie mow tego glosno bo Cie ukamienuja whee te bardziej złe ludki poszły więc jako tako jestem bezpieczny dziękuje za troske wink Boze swienty, ile informacji dzis zebrane rolleyes A kto jest zly a kto dobry? ogolnie to zalerzy od frakcji... dla jednych PO, dla innych PIS jesszcze dla innych LPR... etc plusz mixy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 12:30 pm
Omega Sun Autark no dobrze ... to i karimate z jedną weźmiem smile ja chce zobaczyć ten koniec świata na biegunie domokun a jak konca swiata nie bedzie? umiesz budowac iglo? musimy tam sie jakos urzadzic... polowac na foki i takie tam. no ba, przeca to mażenia każdego faceta pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 12:31 pm
ja musze znikac, moze jutro sie dopcham do kompa wiec do zobaczenia wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 12:33 pm
Ozzwald palka Autark palka Nie mow tego glosno bo Cie ukamienuja whee te bardziej złe ludki poszły więc jako tako jestem bezpieczny dziękuje za troske wink Boze swienty, ile informacji dzis zebrane rolleyes A kto jest zly a kto dobry? ogolnie to zalerzy od frakcji... dla jednych PO, dla innych PIS jesszcze dla innych LPR... etc plusz mixy... Ja za unia polityki realnej jestem to nic z tych rzeczy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 12:34 pm
palka Autark palka Nie mow tego glosno bo Cie ukamienuja whee te bardziej złe ludki poszły więc jako tako jestem bezpieczny dziękuje za troske wink Boze swienty, ile informacji dzis zebrane rolleyes A kto jest zly a kto dobry? sam jeszcze nie wiem kto jest zły ... wiem tylko że złych ludzików teraz nie ma redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 12:34 pm
Omega Sun ja musze znikac, moze jutro sie dopcham do kompa wiec do zobaczenia wink Dowidzenia, milego wieczorka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 12:35 pm
Omega Sun ja musze znikac, moze jutro sie dopcham do kompa wiec do zobaczenia wink pa i miłych prosze Omi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|