|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 6:02 am
roman_zbawicieL *przyglada sie* o czym gadacie rolleyes question matko, o paleniu, nie widzisz?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 6:02 am
Kyoko Suomi BeeWolf Kyoko Suomi W wieku 15 lat, nie mam zamiaru marnować sobie reszty życia i umrzeć na raka.. ja nie lpale a i tak mam zaczadziałe pluca ... wszyscy w okolicy pala ... i ja chcac nie chcac musze to wdychac w jakims topniu a podobno bierne palenie jest gorsze niz samemu palic ! no to nie wychodź z domu Z checia ale karza mi albo do skzoły albo gdzies a jak nie pujde do skzoly to przyjda do mnie chłopaki w mundurach biggrin ...!!! i sie ockne w jednostce wojskowej !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 6:03 am
Kyoko Suomi roman_zbawicieL *przyglada sie* o czym gadacie rolleyes question matko, o paleniu, nie widzisz?! widze ze o paleniu ale jakies bambuka i malagi to nie wiem co to jest xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 6:03 am
BeeWolf Z checia ale karza mi albo do skzoły albo gdzies a jak nie pujde do skzoly to przyjda do mnie chłopaki w mundurach biggrin ...!!! i sie ockne w jednostce wojskowej ! to lepsze to niż zaczadzenie się xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 6:05 am
Kyoko Suomi BeeWolf Z checia ale karza mi albo do skzoły albo gdzies a jak nie pujde do skzoly to przyjda do mnie chłopaki w mundurach biggrin ...!!! i sie ockne w jednostce wojskowej ! to lepsze to niż zaczadzenie się xp wcla e nie bo w wojsku tez pala wink ...!! wole juz przyjemnie spedzac czasw glupiej szkole ktorej nie zabardzo sie dobrze zcuje ale to juz niedlugo biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 6:05 am
roman_zbawicieL Kyoko Suomi roman_zbawicieL *przyglada sie* o czym gadacie rolleyes question matko, o paleniu, nie widzisz?! widze ze o paleniu ale jakies bambuka i malagi to nie wiem co to jest xd no, to to już wiem tylko i Ayu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 6:06 am
BeeWolf to lepsze to niż zaczadzenie się xp wcla e nie bo w wojsku tez pala wink ...!! wole juz przyjemnie spedzac czasw glupiej szkole ktorej nie zabardzo sie dobrze zcuje ale to juz niedlugo biggrin coś ci się plączą palce.. za dużo z kukusem wypiłeś? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 6:06 am
Kyoko Suomi roman_zbawicieL Kyoko Suomi roman_zbawicieL *przyglada sie* o czym gadacie rolleyes question matko, o paleniu, nie widzisz?! widze ze o paleniu ale jakies bambuka i malagi to nie wiem co to jest xd no, to to już wiem tylko i Ayu xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 6:07 am
BeeWolf Kyoko Suomi W wieku 15 lat, nie mam zamiaru marnować sobie reszty życia i umrzeć na raka.. ja nie lpale a i tak mam zaczadziałe pluca ... wszyscy w okolicy pala ... i ja chcac nie chcac musze to wdychac w jakims topniu a podobno bierne palenie jest gorsze niz samemu palic ! ja mam to samo, z tym że u mnie też w domu wszyscy palą xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 6:07 am
Dobra, idę bo za chwilkę zadzwoni dzwonek... i skończy się moje kółko informatyczne crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 6:08 am
Omega Sun ja mam to samo, z tym że u mnie też w domu wszyscy palą xp no to u mnie nikt nie pali (oprócz wujka, ale już go nie ma crying )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 6:11 am
Kyoko Suomi coś ci się plączą palce.. za dużo z kukusem wypiłeś? xp ja jestem abstynent
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 6:15 am
Kukus Kyoko Suomi coś ci się plączą palce.. za dużo z kukusem wypiłeś? xp ja jestem abstynent taki z Ciebie abstynent jak ze mnie zakonnica stare wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 6:15 am
Omega Sun Kukus Kyoko Suomi coś ci się plączą palce.. za dużo z kukusem wypiłeś? xp ja jestem abstynent taki z Ciebie abstynent jak ze mnie zakonnica stare wink to uważaj, żeby ci się błona nie naświetliła wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 6:19 am
Kukus Omega Sun Kukus Kyoko Suomi coś ci się plączą palce.. za dużo z kukusem wypiłeś? xp ja jestem abstynent taki z Ciebie abstynent jak ze mnie zakonnica stare wink to uważaj, żeby ci się błona nie naświetliła wink dziewicza?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|