|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 12, 2008 6:00 am
Ozzwald jesli wogule kiedys sie zmieni.... nie zmieni. takei cechy kultury są zmieniane bardzo rzadko...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 18, 2008 11:04 am
Ozzwald BeeWolf r4id3n BeeWolf Fafiq fakt Polacy są znacznie inteligentniejsi niż Amerykańce... i całe szczęście.. tylko, że to oni są oni a my to my możemy sobie być naj, naj, naj, na świecie i co z tego, jak nie potrafimy się rządzić a wszystkie "polskie" przywary niszczą tę Inteligencje.... Chyba inteligentniejsi jak zrobic drugiego w wala, a za granica, az wstyd sie odezwac po Polsku bo sprzedawca juz na plecach xD, a "ynteligentnemu" amerykaninowi rzuca jeszcze czerwony dywanik pod nogi : P No, ale w naszym pieknym kraju od zawsze szlachta robila w konia pospólstwo i nic sie do dzis nie zmienilo....Długo się nie zmieni. jesli wogule kiedys sie zmieni....
tyle quotow i ni jednego przeklenstwa...
wstyd mi kurwa za was... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 20, 2008 8:08 am
Julka Ozzwald BeeWolf r4id3n BeeWolf Fafiq fakt Polacy są znacznie inteligentniejsi niż Amerykańce... i całe szczęście.. tylko, że to oni są oni a my to my możemy sobie być naj, naj, naj, na świecie i co z tego, jak nie potrafimy się rządzić a wszystkie "polskie" przywary niszczą tę Inteligencje.... Chyba inteligentniejsi jak zrobic drugiego w wala, a za granica, az wstyd sie odezwac po Polsku bo sprzedawca juz na plecach xD, a "ynteligentnemu" amerykaninowi rzuca jeszcze czerwony dywanik pod nogi : P No, ale w naszym pieknym kraju od zawsze szlachta robila w konia pospólstwo i nic sie do dzis nie zmienilo....Długo się nie zmieni. jesli wogule kiedys sie zmieni....
tyle quotow i ni jednego przeklenstwa...
wstyd mi kurwa za was... redface
Fakt, wyszla zbyt kurwa kulturalna rozmowa .... do chuja to nie podobone o! ;0
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 20, 2008 12:27 pm
r4id3n Fakt, wyszla zbyt kurwa kulturalna rozmowa .... do chuja to nie podobone o! ;0
akurat do Twojeo moglabym znalesc podobienstwo rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 20, 2008 1:07 pm
Julka r4id3n Fakt, wyszla zbyt kurwa kulturalna rozmowa .... do chuja to nie podobone o! ;0
: P asz znowu ta zgryzliwa ostatnio aluzja ; p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 20, 2008 2:35 pm
r4id3n Julka r4id3n Fakt, wyszla zbyt kurwa kulturalna rozmowa .... do chuja to nie podobone o! ;0
: P asz znowu ta zgryzliwa ostatnio aluzja ; p bo ja zbok jestem niewyzyty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 21, 2008 6:32 am
*staje za barem*
to co kurwa pijecie? dzisiaj was obsłuże, wyjatkowo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 21, 2008 6:48 am
Tequilla ... 225 tys. $ za butelke ;X no to kurwa po szklance lykniem :C
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 21, 2008 7:45 am
r4id3n Tequilla ... 225 tys. $ za butelke ;X no to kurwa po szklance lykniem :C
skad ja wiedzialam ze to zamowisz....
*dosiada sie do niego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 21, 2008 8:16 am
Julka r4id3n Tequilla ... 225 tys. $ za butelke ;X no to kurwa po szklance lykniem :C
*dosiada sie do niego*
*wyjmuje 3 szklanki, cytryne pocieta na plastry i sol* Lej Yuki, sobie tez, a co !: O Hej do dna na raz. aaaaaa to lubieee! Kelner, wiecej, czym chata bogata *wskazuje, ze zostaly wolne miejsca*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 21, 2008 8:17 am
r4id3n Julka r4id3n Tequilla ... 225 tys. $ za butelke ;X no to kurwa po szklance lykniem :C
*dosiada sie do niego*
*wyjmuje 3 szklanki, cytryne pocieta na plastry i sol* Lej Yuki, sobie tez, a co !: O Hej do dna na raz. aaaaaa to lubieee! Kelner, wiecej, czym chata bogata *wskazuje, ze zostaly wolne miejsca*
dla mnie bez soli oi !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 21, 2008 8:21 am
r4id3n Julka r4id3n Tequilla ... 225 tys. $ za butelke ;X no to kurwa po szklance lykniem :C
*dosiada sie do niego*
*kasuje pieniadze, a sobie nalewa wody* wybaczta, nie pije podczas pracy.... :<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 21, 2008 9:03 am
EvilYuki r4id3n Julka r4id3n Tequilla ... 225 tys. $ za butelke ;X no to kurwa po szklance lykniem :C
*dosiada sie do niego*
*kasuje pieniadze, a sobie nalewa wody* wybaczta, nie pije podczas pracy.... :< Ze, he? Nie napijesz sie z nami najdrozszej Tequilli na Swiecie? Bleh .... no ale dobrze skoro nie pijesz to potrzymaj butelke ;X ide do WC :u A sol byla dla mnie i Yuki :s
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 21, 2008 10:22 am
r4id3n Ze, he? Nie napijesz sie z nami najdrozszej Tequilli na Swiecie? Bleh .... no ale dobrze skoro nie pijesz to potrzymaj butelke ;X ide do WC :u A sol byla dla mnie i Yuki :s
sol jest blee...
*zapija sie tequilla*
ale tequilla jest pyyyyycha 3nodding
kurwa mac... zajebista ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 21, 2008 12:03 pm
Julka r4id3n Ze, he? Nie napijesz sie z nami najdrozszej Tequilli na Swiecie? Bleh .... no ale dobrze skoro nie pijesz to potrzymaj butelke ;X ide do WC :u A sol byla dla mnie i Yuki :s
sol jest blee...
*zapija sie tequilla*
ale tequilla jest pyyyyycha 3nodding
kurwa mac... zajebista ^^
Noz kurwa musi ... w koncu przepijamy rownowaznosc zajebistego domu ^^
*kelner widze dno .... co do chuja ... trzeba bylo rzucic wiecej niz tylko 5 centow napiwku ;X*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|