|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 11:55 am
palka Kiray palka Kiray mecz leci... jak by kogos interesowalo... jest jest kurwa ggggoooooooolllllll!!!!!! Walka o lige mistrzow wraca do punktu wyjscia jeszcze na spporcie sie zna heart heart ale juz wyrownali sad Jaa?znam? confused Eeetamm. Ale ze jest 1:1 to wiem. a tego nawet omega nie wie... ale ona zaraz spowoduje to ze Legia przegra....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 11:56 am
BeeWolf palka To sobie przeczytaj kilka stron dajej rofl Nie bede sie powtarzala E to lipa, niechce mi się szperać, coś tam naskrobała. Marszalku wystarczy powiedziec ze ona fajna jest, yntelygentna i ma wiecej niz 15 lat...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf palka To sobie przeczytaj kilka stron dajej rofl Nie bede sie powtarzala E to lipa, niechce mi się szperać, coś tam naskrobała. http://www.gaiaonline.com/guilds/viewtopic.php?t=11796&page=25789 Znaj łaske pani.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 11:57 am
Ozzwald a tego nawet omega nie wie... ale ona zaraz spowoduje to ze Legia przegra.... specjalnie nie wlaczalam tv, bo potem znowu powiesz, ze wszystko moja wina
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 11:57 am
Ozzwald a tego nawet omega nie wie... ale ona zaraz spowoduje to ze Legia przegra.... *patrzy zlym wzrokiem na Omege* 2:1 dla szachtaru...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 11:58 am
Omega Sun Ozzwald a tego nawet omega nie wie... ale ona zaraz spowoduje to ze Legia przegra.... specjalnie nie wlaczalam tv, bo potem znowu powiesz, ze wszystko moja wina strzelili.... znowu to zrobilas.... nie myslalas nad przeprowadzka na biegun, jeden z dwoch?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 11:58 am
wlasnie lol... teraz legia musi sieknac jeszcze 3 bramki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 11:59 am
Kiray BeeWolf palka To sobie przeczytaj kilka stron dajej rofl Nie bede sie powtarzala E to lipa, niechce mi się szperać, coś tam naskrobała. Marszalku wystarczy powiedziec ze ona fajna jest, yntelygentna i ma wiecej niz 15 lat... Gdybym byla yntelygentna to bym mature zdala a tak matma podstawowa: 26 i razszerzona 70 a fizyka podstawowa :16 rozszerzona 92 moglo by byc na odwrot stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 11:59 am
Kiray BeeWolf palka To sobie przeczytaj kilka stron dajej rofl Nie bede sie powtarzala E to lipa, niechce mi się szperać, coś tam naskrobała. Marszalku wystarczy powiedziec ze ona fajna jest, yntelygentna i ma wiecej niz 15 lat... Tak, Yntelygentna jak sie Paczy, wiecej czyli 16 ? no dobra coś o Egzaminie Romka mowiła, no ale to porażka. palka BeeWolf palka To sobie przeczytaj kilka stron dajej rofl Nie bede sie powtarzala E to lipa, niechce mi się szperać, coś tam naskrobała. http://www.gaiaonline.com/guilds/viewtopic.php?t=11796&page=25789 Znaj łaske pani. Twoja łasko to ja sobie moge tyłek podetrzeć, ale to całkiem miły gest jest.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 12:00 pm
Ozzwald Omega Sun Ozzwald a tego nawet omega nie wie... ale ona zaraz spowoduje to ze Legia przegra.... specjalnie nie wlaczalam tv, bo potem znowu powiesz, ze wszystko moja wina strzelili.... znowu to zrobilas.... nie myslalas nad przeprowadzka na biegun, jeden z dwoch? jak by na ktorys pojechala to ten szybko by zatonol...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 12:01 pm
palka Kiray BeeWolf palka To sobie przeczytaj kilka stron dajej rofl Nie bede sie powtarzala E to lipa, niechce mi się szperać, coś tam naskrobała. Marszalku wystarczy powiedziec ze ona fajna jest, yntelygentna i ma wiecej niz 15 lat... Gdybym byla yntelygentna to bym mature zdala a tak matma podstawowa: 26 i razszerzona 70 a fizyka podstawowa :16 rozszerzona 92 moglo by byc na odwrot stressed a to ta podstawowa przez 15 minut pisalas?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Twoja łasko to ja sobie moge tyłek podetrzeć, ale to całkiem miły gest jest. I to ja niby drazliwa wg. kogos tam jestem confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Omega Sun Ozzwald a tego nawet omega nie wie... ale ona zaraz spowoduje to ze Legia przegra.... specjalnie nie wlaczalam tv, bo potem znowu powiesz, ze wszystko moja wina strzelili.... znowu to zrobilas.... nie myslalas nad przeprowadzka na biegun, jeden z dwoch? nie, lubie sprowadzac na was nieszczescia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 12:02 pm
palka Kiray BeeWolf palka To sobie przeczytaj kilka stron dajej rofl Nie bede sie powtarzala E to lipa, niechce mi się szperać, coś tam naskrobała. Marszalku wystarczy powiedziec ze ona fajna jest, yntelygentna i ma wiecej niz 15 lat... Gdybym byla yntelygentna to bym mature zdala a tak matma podstawowa: 26 i razszerzona 70 a fizyka podstawowa :16 rozszerzona 92 moglo by byc na odwrot stressed PRzykro mi iż ci nie wierze, no ale mam tak, Idę sobie coś wciagnać bom glodny. Bay bay Sarenko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|