|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 10:19 am
Lavagetas_heqetai Kiray Lavagetas_heqetai na Ale Kino leci fajny film o mongolskich koczownikach- jeden pan robil to z jedną pania galopujac na koniu ninja ciekawe jak to jest... kuzwa... kto by pomyslal ze ogladajac film o mongolskich koczownikach mozesz nauczyc sie czegos pozytecznego... teraz wiem ze utrzymanie równowagi przydaje sie w najmniej oczekiwanej chwili (albo najbardziej ;D) ogladaj... pozniej mi napiszesz co i jak wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 10:21 am
palka A ja mam pytanie do tych co utworzyli to forum (sa wlasnicielami) czy wam za to cos placom? bo to chyba czasochlonne zajecie confused 10zl/h ;DDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 10:22 am
Lavagetas_heqetai palka A ja mam pytanie do tych co utworzyli to forum (sa wlasnicielami) czy wam za to cos placom? bo to chyba czasochlonne zajecie confused 10zl/h ;DDD rofl rofl rofl No nie zartuj rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 10:23 am
palka U nas we wsi jest taki festyn co sie nazywa gaia, to na czesc swienta jeziora xp szukalam w sieci troche informacji o tym i tak weszlam na ta strone a wlasciwie sama sie wlaczyla bo wcisnelam szczesliwy traf na gogle whee i tak sobie jestem xd hmm brzmi wiarygodnie *dalej obserwuje nooba* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai palka A ja mam pytanie do tych co utworzyli to forum (sa wlasnicielami) czy wam za to cos placom? bo to chyba czasochlonne zajecie confused 10zl/h ;DDD nie zapominaj o premii przed swietami Bozego Narodzena i platnym 2 tygodniowym urlopie... ale modzi tego nie potwierdza bo maja monopol na to i nie chca stracic takich posad...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun palka U nas we wsi jest taki festyn co sie nazywa gaia, to na czesc swienta jeziora xp szukalam w sieci troche informacji o tym i tak weszlam na ta strone a wlasciwie sama sie wlaczyla bo wcisnelam szczesliwy traf na gogle whee i tak sobie jestem xd hmm brzmi wiarygodnie *dalej obserwuje nooba* ninja Yyyyy confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 10:24 am
Kiray Lavagetas_heqetai Kiray Lavagetas_heqetai na Ale Kino leci fajny film o mongolskich koczownikach- jeden pan robil to z jedną pania galopujac na koniu ninja ciekawe jak to jest... kuzwa... kto by pomyslal ze ogladajac film o mongolskich koczownikach mozesz nauczyc sie czegos pozytecznego... teraz wiem ze utrzymanie równowagi przydaje sie w najmniej oczekiwanej chwili (albo najbardziej ;D) ogladaj... pozniej mi napiszesz co i jak wink blaugh troche dziwny film- ojciec i syn zobaczyli ze w sniegu lezy konajaca matka- rozebrali ja a ojciec kazal rozebrac sie synowi- ten pomyslal ze ojciec chce zeby ją.. ten tego i zaczął go bic ;D okazalo sie ze mial ją ogrzac cieplem swojego ciala ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 10:26 am
Kiray Lavagetas_heqetai palka A ja mam pytanie do tych co utworzyli to forum (sa wlasnicielami) czy wam za to cos placom? bo to chyba czasochlonne zajecie confused 10zl/h ;DDD nie zapominaj o premii przed swietami Bozego Narodzena i platnym 2 tygodniowym urlopie... ale modzi tego nie potwierdza bo maja monopol na to i nie chca stracic takich posad... Ale to jest 10zl na tydzien? pomysle moze i ja cos takiego zrobie bo starzy juz sie czepiaja ze nie pracuje stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 10:26 am
Kiray Lavagetas_heqetai palka A ja mam pytanie do tych co utworzyli to forum (sa wlasnicielami) czy wam za to cos placom? bo to chyba czasochlonne zajecie confused 10zl/h ;DDD nie zapominaj o premii przed swietami Bozego Narodzena i platnym 2 tygodniowym urlopie... ale modzi tego nie potwierdza bo maja monopol na to i nie chca stracic takich posad... dostaja 13-tki, bony na święta, wczasy pod gruszą i premie za ban ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 10:27 am
palka Kiray Lavagetas_heqetai palka A ja mam pytanie do tych co utworzyli to forum (sa wlasnicielami) czy wam za to cos placom? bo to chyba czasochlonne zajecie confused 10zl/h ;DDD nie zapominaj o premii przed swietami Bozego Narodzena i platnym 2 tygodniowym urlopie... ale modzi tego nie potwierdza bo maja monopol na to i nie chca stracic takich posad... Ale to jest 10zl na tydzien? pomysle moze i ja cos takiego zrobie bo starzy juz sie czepiaja ze nie pracuje stare spróbuj i powiedz tacie o istnieniu tego systemu, napewno bedzie dumny z córki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 10:28 am
Lavagetas_heqetai Kiray Lavagetas_heqetai Kiray Lavagetas_heqetai na Ale Kino leci fajny film o mongolskich koczownikach- jeden pan robil to z jedną pania galopujac na koniu ninja ciekawe jak to jest... kuzwa... kto by pomyslal ze ogladajac film o mongolskich koczownikach mozesz nauczyc sie czegos pozytecznego... teraz wiem ze utrzymanie równowagi przydaje sie w najmniej oczekiwanej chwili (albo najbardziej ;D) ogladaj... pozniej mi napiszesz co i jak wink blaugh troche dziwny film- ojciec i syn zobaczyli ze w sniegu lezy konajaca matka- rozebrali ja a ojciec kazal rozebrac sie synowi- ten pomyslal ze ojciec chce zeby ją.. ten tego i zaczął go bic ;D okazalo sie ze mial ją ogrzac cieplem swojego ciala ;] no i tak i tak by ja ogrzal wink palka nie to 10zl za godzine... bo to w przeliczeniu jest... oni im placa w dolarach bo to ogolnie amerykanskie forum jest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 10:28 am
Kiray Lavagetas_heqetai palka A ja mam pytanie do tych co utworzyli to forum (sa wlasnicielami) czy wam za to cos placom? bo to chyba czasochlonne zajecie confused 10zl/h ;DDD nie zapominaj o premii przed swietami Bozego Narodzena i platnym 2 tygodniowym urlopie... ale modzi tego nie potwierdza bo maja monopol na to i nie chca stracic takich posad... zapomniales o tym, ze cala kasa z wpisowego trafia do naszej kieszeni i wydajemy je potem na glupoty... no i premie za kazdego bana wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 10:29 am
Lavagetas_heqetai Kiray Lavagetas_heqetai palka A ja mam pytanie do tych co utworzyli to forum (sa wlasnicielami) czy wam za to cos placom? bo to chyba czasochlonne zajecie confused 10zl/h ;DDD nie zapominaj o premii przed swietami Bozego Narodzena i platnym 2 tygodniowym urlopie... ale modzi tego nie potwierdza bo maja monopol na to i nie chca stracic takich posad... dostaja 13-tki, bony na święta, wczasy pod gruszą i premie za ban ;] Co to jest ban? surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 10:29 am
Lavagetas_heqetai Kiray Lavagetas_heqetai palka A ja mam pytanie do tych co utworzyli to forum (sa wlasnicielami) czy wam za to cos placom? bo to chyba czasochlonne zajecie confused 10zl/h ;DDD nie zapominaj o premii przed swietami Bozego Narodzena i platnym 2 tygodniowym urlopie... ale modzi tego nie potwierdza bo maja monopol na to i nie chca stracic takich posad... dostaja 13-tki, bony na święta, wczasy pod gruszą i premie za ban ;] chyba zniesli te premie za bany... bo modzi robili muly, wchodzili na gildie, lamali regulamin i zaraz banowali mulka... dlatego podobno Bee wylecial... ale to tylko plotki ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 10:30 am
Lavagetas_heqetai palka Kiray Lavagetas_heqetai palka A ja mam pytanie do tych co utworzyli to forum (sa wlasnicielami) czy wam za to cos placom? bo to chyba czasochlonne zajecie confused 10zl/h ;DDD nie zapominaj o premii przed swietami Bozego Narodzena i platnym 2 tygodniowym urlopie... ale modzi tego nie potwierdza bo maja monopol na to i nie chca stracic takich posad... Ale to jest 10zl na tydzien? pomysle moze i ja cos takiego zrobie bo starzy juz sie czepiaja ze nie pracuje stare spróbuj i powiedz tacie o istnieniu tego systemu, napewno bedzie dumny z córki 3nodding Raczej nie bedzie dumny sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|