|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 1:21 pm
Ozzwald Kiray Ozzwald Kiray to poszukaj fotek Salmy Hayek rofl wink cool heart ee tam... blaugh co etam co etam... chyba ze wolisz fotki Eltona rofl wole kukusa blaugh rispect... cool blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 1:28 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 1:33 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 1:36 pm
*szopi na niego* puscil mnie menadzer do domku wczesniej bo nie bylo co w sklepie robic :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 1:39 pm
Lethiel *szopi na niego* puscil mnie menadzer do domku wczesniej bo nie bylo co w sklepie robic :3 dzisiaj druga zmiana... to tak jak ja... to fajnie mialas... umnie trzeba siedziec do konca
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 1:40 pm
Kiray Lethiel *szopi na niego* puscil mnie menadzer do domku wczesniej bo nie bylo co w sklepie robic :3 dzisiaj druga zmiana... to tak jak ja... to fajnie mialas... umnie trzeba siedziec do konca u mnie zazwyczaj tez ;3 ale dzis byl moj najulubienszy menadzer xD
*tuuuluuu zmeczonego zla praca Kiraya* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 1:44 pm
wygladasz jak by Cie krowa polizala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 1:45 pm
Lethiel Kiray Lethiel *szopi na niego* puscil mnie menadzer do domku wczesniej bo nie bylo co w sklepie robic :3 dzisiaj druga zmiana... to tak jak ja... to fajnie mialas... umnie trzeba siedziec do konca u mnie zazwyczaj tez ;3 ale dzis byl moj najulubienszy menadzer xD
*tuuuluuu zmeczonego zla praca Kiraya* heart *tulu tulu ja tez* wszedzie panuje podzial na dobrych menadzerow i na tych zlych... szkoda ze umnie wiecej jest tych drugich, a do tego we wtorek wraca bardzo zla kierowniczka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 1:46 pm
Ozzwald wygladasz jak by Cie krowa polizala nienawidze krow >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 1:48 pm
Lethiel Ozzwald wygladasz jak by Cie krowa polizala nienawidze krow >.> muuuu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 1:48 pm
Kiray *tulu tulu ja tez* wszedzie panuje podzial na dobrych menadzerow i na tych zlych... szkoda ze umnie wiecej jest tych drugich, a do tego we wtorek wraca bardzo zla kierowniczka... zawroc jej w glowie mrgreen uzyj uroku osobistego x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 1:50 pm
Ozzwald Lethiel Ozzwald wygladasz jak by Cie krowa polizala nienawidze krow >.> muuuu >.> *wbija mu paznokcia w oko i przekreca palec*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 1:50 pm
Lethiel Ozzwald wygladasz jak by Cie krowa polizala nienawidze krow >.> *robi z palcow rogi i stuka Leth* mmmuuuuu mmmuuuuuu a co jak bylas mala w padlas w krowi placek? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 1:51 pm
Lethiel Ozzwald Lethiel Ozzwald wygladasz jak by Cie krowa polizala nienawidze krow >.> muuuu >.> *wbija mu paznokcia w oko i przekreca palec* *wypada mu szklane oko* muuu *szuka okna pod fotelem* a mleko lubisz? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 1:53 pm
Lethiel Kiray *tulu tulu ja tez* wszedzie panuje podzial na dobrych menadzerow i na tych zlych... szkoda ze umnie wiecej jest tych drugich, a do tego we wtorek wraca bardzo zla kierowniczka... zawroc jej w glowie mrgreen uzyj uroku osobistego x3 Ozz tez mi to proponowal... tyle tylko ze kazal jeszcze oskarzyc ja o mobbing... tyle tylko ze ona jest stara...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|