|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 4:19 am
Natalii roman_zbawicieL Natalii Pisarz winie i seksie....qrcze temat jak z porzednego erotyka stare a lubicie sex????ja wino lubie ale tylko mojego taty prze wiadomo ze kazdy facet lubi sex biggrin a dlaczego go tak lubią....? emm ile ty masz lat ?, jesli wolno spytac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 4:20 am
Omega Sun Cirilla Pisarz winie i seksie....qrcze temat jak z porzednego erotyka stare ekhem, ja nie gadam o seksie. wydaje mi sie ze to jest dosc prywatny temat... stare a pije bo mam doła... szkoła... crying to nie jest powód do picia blaugh mam problemy z nauczycielami,dzisiaj kupowałam cisto na przeprosiny. a powodem jest stres...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 4:21 am
Ja jestem abstynentką(tak prawie) i tylko kosztuje alkohole!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 4:22 am
Pisarz Natalii roman_zbawicieL Natalii Pisarz winie i seksie....qrcze temat jak z porzednego erotyka stare a lubicie sex????ja wino lubie ale tylko mojego taty prze wiadomo ze kazdy facet lubi sex biggrin a dlaczego go tak lubią....? emm ile ty masz lat ?, jesli wolno spytac 19 a co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 4:22 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 4:23 am
roman_zbawicieL Natalii roman_zbawicieL Natalii Pisarz winie i seksie....qrcze temat jak z porzednego erotyka stare a lubicie sex????ja wino lubie ale tylko mojego taty prze wiadomo ze kazdy facet lubi sex biggrin a dlaczego go tak lubią....? bo jest .. przyjemny ? święta racja! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 4:23 am
Natalii Pisarz Natalii roman_zbawicieL Natalii Pisarz winie i seksie....qrcze temat jak z porzednego erotyka stare a lubicie sex????ja wino lubie ale tylko mojego taty prze wiadomo ze kazdy facet lubi sex biggrin a dlaczego go tak lubią....? emm ile ty masz lat ?, jesli wolno spytac 19 a co? ee nabijasz sie ze mnie prawda?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 4:24 am
Cirilla Omega Sun Cirilla Pisarz winie i seksie....qrcze temat jak z porzednego erotyka stare ekhem, ja nie gadam o seksie. wydaje mi sie ze to jest dosc prywatny temat... stare a pije bo mam doła... szkoła... crying to nie jest powód do picia blaugh mam problemy z nauczycielami,dzisiaj kupowałam cisto na przeprosiny. a powodem jest stres... stres to najgorsza rzecz na swieci....nie lubę się denerwować, no ale co dokładnie się stało?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 4:25 am
Natalii stres to najgorsza rzecz na swieci....nie lubę się denerwować, no ale co dokładnie się stało? mówiłamjuz, mam problemy z nauczycielami, i przez sie stresuje. Juz nie mam siły... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 4:26 am
Pisarz Natalii Pisarz Natalii roman_zbawicieL Natalii Pisarz winie i seksie....qrcze temat jak z porzednego erotyka stare a lubicie sex????ja wino lubie ale tylko mojego taty prze wiadomo ze kazdy facet lubi sex biggrin a dlaczego go tak lubią....? emm ile ty masz lat ?, jesli wolno spytac 19 a co? ee nabijasz sie ze mnie prawda? Nie teraz (niedługo) ide do szkoły na studia,jestem po maturze na szczęście i jestem zadowolona biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 4:27 am
*siada na ******** ! Musze sobie dokupić moduł foteliku do dywaniku xd Bo mnie już dupa boli xd *I wyjmuje laptopa by zamówić moduł*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 4:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 4:29 am
Cirilla Natalii stres to najgorsza rzecz na swieci....nie lubę się denerwować, no ale co dokładnie się stało? mówiłamjuz, mam problemy z nauczycielami, i przez sie stresuje. Juz nie mam siły... crying nie przejmuj sie szkoła to nie koniec swiata, głowa do góry biggrin bedzie dobrze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 4:30 am
Natalii Nie teraz (niedługo) ide do szkoły na studia,jestem po maturze na szczęście i jestem zadowolona biggrin ekhem, aha, no w porzadku-- to powodzenia ]:-]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|