|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 4:11 am
Ozzwald Delein the Wildest Ozzwald dramallama kto mi sniadanie zrobi? Nie umiem, przykro mi. ty zwyrodnialcu... nigdy nie twierdzilam, ze umiem gotowac, a tym bardziej robic sniadania.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 4:13 am
Ja znikam bede puzniej, musze zrobic poledwiczke 3nodding Papatki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 4:17 am
Ja tez mykam... Na RO se se se. *puff*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 4:18 am
Rynn the Vampire Ozzwald Rynn the Vampire Ozzwald Rynn the Vampire Ozz, ja chętnie, wpadaj :] Co byś zjadł?
@Sei - Missy zglitchowała sobie avka, więc ma na nim NM minisy, ale udało się jej trade'nąć na angelic. Które są warte więcej. A angelic dała mnie, bo i tak ma teraz zamrożonego avatarka :] Co do laptopa - yyych. Ostatnio jakiś wysyp awarii baterii. Moja znajoma czekała dwa miesiące -_- hmmm.... zjadlbym tosty francuskie i popil sokiem pomaranczowym Do tostów francuskich dodajesz mleka czy na samym jakju? I na słodko czy na słono? :] Mmm. Chyba sobie zrobię, swoją drogą xDmleczka daje.. biggrin na slono poprosze... lubie sol mrgreen Dobra, to ja zrobię a ty wpadaj xD
Tylko soku pomarańczowego nie mam. Jabłkowy albo czarna porzeczka.wpadne z sokiem mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 4:24 am
>koniczyna< buracy smile eek domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 6:32 am
najświeższe wiadomości: biedną chari-san zbanowali z gai ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 6:38 am
no nic.. to ja idę dalej kolażować a pozniej uciekam i do wieczora mnie ni ma ninja zatem: korzystajcie mrgreen
*wypełzowaty znik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 6:53 am
Terrorystka Frania najświeższe wiadomości: biedną chari-san zbanowali z gai ninja za co? moze to blad... ja wczoraj tez nie moglam sie zalogowac, bo wyskakiwal komunikat, ze moje konto jest zablokowane...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 9:13 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 9:38 am
# Marc Cohn - [Driving Rock Ballads #09] Walking in Memphis biggrin heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 10:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 10:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 10:21 am
a wiec jednak ktos tu jest ninja Co slychac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 10:46 am
Omega Sun a wiec jednak ktos tu jest ninja Co slychac? kehehe mrgreen bawie sie w profile patrze jak co gdzie dziala i wykozystuje biedna qwertycje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 10:48 am
XqwertycjaX kehehe mrgreen bawie sie w profile patrze jak co gdzie dziala i wykozystuje biedna qwertycje qwertycja w ogole Cie nie przypomina xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|