|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 4:35 pm
Ozzwald Mirabell przeze mnie? jak to? czyżby za mało patriotów było? (ja się do nich nie zaliczam) sa 3 grupy... jedni maja gdzies polske.. druga grupa to lpr i mlodziez wszech polska i skini a trzecia to Ci co sa przywiazania do ojczyzny... dla Ciebie Polska nic nie znaczy szkoda... cośtam znaczy. ale życia za ojczyznę napewno bym nie oddał.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 4:38 pm
Mirabell Ozzwald Mirabell przeze mnie? jak to? czyżby za mało patriotów było? (ja się do nich nie zaliczam) sa 3 grupy... jedni maja gdzies polske.. druga grupa to lpr i mlodziez wszech polska i skini a trzecia to Ci co sa przywiazania do ojczyzny... dla Ciebie Polska nic nie znaczy szkoda... cośtam znaczy. ale życia za ojczyznę napewno bym nie oddał. Francja to kraj dla Ciebie.... jak idzie wojna to wszyscy sie poddaja... nikt za ojczyzne nie walnczy....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 4:42 pm
dobra ja lece sie jeszcze pouczyc bo troszku dzisiaj to zaniedbalem.... narazie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 4:43 pm
Ozzwald Mirabell Ozzwald Mirabell przeze mnie? jak to? czyżby za mało patriotów było? (ja się do nich nie zaliczam) sa 3 grupy... jedni maja gdzies polske.. druga grupa to lpr i mlodziez wszech polska i skini a trzecia to Ci co sa przywiazania do ojczyzny... dla Ciebie Polska nic nie znaczy szkoda... cośtam znaczy. ale życia za ojczyznę napewno bym nie oddał. Francja to kraj dla Ciebie.... jak idzie wojna to wszyscy sie poddaja... nikt za ojczyzne nie walnczy.... nie lubię francuskiego xp . poza tym skąd wiadomo, czy gdyby jeden kraj nie był okupowany przez inny to czy nie byłoby tam lepiej?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 4:44 pm
Ozzwald dobra ja lece sie jeszcze pouczyc bo troszku dzisiaj to zaniedbalem.... narazie.... narka!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 5:10 pm
Ozzwald Honor - [Stal zemsty][04] - Znak Orla [3:03] gonk *znik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 10:04 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 10:59 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 2:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 2:40 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 2:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 2:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 2:47 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 2:53 am
nic nowego czekam az bedzie nastepny piatek sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 2:55 am
Ann_Miho nic nowego czekam az bedzie nastepny piatek sweatdrop czemu? tak sie spieszysz doo konca wakacji? ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|