Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 25731 25732 25733 25734 25735 25736 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Omega Sun
Captain

PostPosted: Fri Aug 18, 2006 3:40 pm

Mirabell

i będziemy mieli dyktaturę xd

dyktatura to jest wbrew pozorom bardzo dobry system... jak widzimy demokracja nie zawsze jest dobra ninja
PostPosted: Fri Aug 18, 2006 3:41 pm

Omega Sun
Mirabell

dyktatura to jest wbrew pozorom bardzo dobry system... jak widzimy demokracja nie zawsze jest dobra ninja
nie istnieje idealny system... kazdy ma wady i zalety...

Ozzwald

Terrorystka Frania

PostPosted: Fri Aug 18, 2006 3:41 pm

Omega Sun
Terrorystka Frania
*parska śmiechem*
łihihihihi xd

wy dzsiaj jacys za bardzo dowciapni sie zrobiliscie lol

nieprawda, to Ty masz jakas glupawke dzisiaj i Cie wszystko cieszy wink

xd xd xd

całkiem możliwe ;] to chyba przez spełnianie sie artstyczne XD

jestem taka druga Alutka rofl
PostPosted: Fri Aug 18, 2006 3:44 pm

Terrorystka Frania

xd xd xd

hmm podobno artysci maja jakies swoje odchyly wink

Omega Sun
Captain

Terrorystka Frania

PostPosted: Fri Aug 18, 2006 3:45 pm

Omega Sun
Terrorystka Frania

xd xd xd

hmm podobno artysci maja jakies swoje odchyly wink
kolega powiedzial, ze jak bede miala wiecej wariacji artystycznych to winnam wystawe zrobic xd

hmm a moze to działanie czekolady? potrafie sie czasem tak przypadkowo nia ućpać rofl
PostPosted: Fri Aug 18, 2006 3:48 pm

Ozzwald
Omega Sun
Mirabell

nie istnieje idealny system... kazdy ma wady i zalety...

wolałbym socjalizm. tylko bez żelaznaj kurtyny.

Mirabell

Omega Sun
Captain

PostPosted: Fri Aug 18, 2006 3:49 pm

Terrorystka Frania
kolega powiedzial, ze jak bede miala wiecej wariacji artystycznych to winnam wystawe zrobic xd

hmm a moze to działanie czekolady? potrafie sie czasem tak przypadkowo nia ućpać rofl

hmm nie wiem, bierzesz jakies leki xd ?

Ostatnio przeczytalam, ze moj syrop na kaszel jest kupowany przez malolatow i pity w duzych ilosciach, bo jak sie go bierze wiecej niz zaleca ulotka to dziala jak srodek odurzajacy... ma sie halucynacje i inne takie eek
PostPosted: Fri Aug 18, 2006 3:54 pm

Omega Sun
Terrorystka Frania

Ostatnio przeczytalam, ze moj syrop na kaszel jest kupowany przez malolatow i pity w duzych ilosciach, bo jak sie go bierze wiecej niz zaleca ulotka to dziala jak srodek odurzajacy... ma sie halucynacje i inne takie eek
apteki pelne sa takich srodkow... syropy pija... tabletki rozpuszczaja a potem sie nimi inachaluja...

co od ustroju w jakim chcial bym zyc.... to dyktatura... z polaczenie swobod obywatelskich, lecz bez przesady...

Ozzwald

Omega Sun
Captain

PostPosted: Fri Aug 18, 2006 3:54 pm

Mirabell

uh... to akurat najgorszy system dla Polski, wprowadz u nas socjalizm to gospodarka calkiem padnie...
PostPosted: Fri Aug 18, 2006 3:55 pm

Omega Sun
Mirabell

uh... to akurat najgorszy system dla Polski, wprowadz u nas socjalizm to gospodarka calkiem padnie...
i postep naukowy zostanie jeszcze bardziej obnizony....

Ozzwald

Terrorystka Frania

PostPosted: Fri Aug 18, 2006 3:56 pm

Omega Sun
Terrorystka Frania

a po co mi leki? enorfiny po spozyciu czekolady mi wsytarczą heart
mrahahahaha

śpiewam i tańcze i jem po-ma-rań-cze!
jeee! śpiewam i tańcze!
domokun

pijesz niebiezpieczna substancje domokun oddaj ja mi a świat bedzie bezpieczny domokun
PostPosted: Fri Aug 18, 2006 3:56 pm

Ozzwald
Omega Sun
Mirabell

i postep naukowy zostanie jeszcze bardziej obnizony....

to akurat byloby dobre dla naszej obecnej wladzy- im mniej swiadomych obywateli tym wiecej matolow, ktorzy kupia ich tanie bajki... i co bedzie za 4 lata- Lepper prezydentem gonk

Omega Sun
Captain

Mirabell

PostPosted: Fri Aug 18, 2006 3:57 pm

Omega Sun
Mirabell

sweatdrop nie znam się na tym, ale wydaje mi się, że w takim systemie ludzie mają najlepiej. zresztą nie wiem. jakby był sprawiedliwy władca to mogłaby być monarchia a nawet dyktatura.

ps. w karty się nauczyłem grać i właśnie drugi raz z rzędu kopię tyłek Cardbotowi.
PostPosted: Fri Aug 18, 2006 3:58 pm

Terrorystka Frania
a po co mi leki? enorfiny po spozyciu czekolady mi wsytarczą heart
mrahahahaha

śpiewam i tańcze i jem po-ma-rań-cze!
jeee! śpiewam i tańcze!
domokun

pijesz niebiezpieczna substancje domokun oddaj ja mi a świat bedzie bezpieczny domokun

ale ja nawet nie pije tyle co mi lekarz zalecil, zamiast 3x dziennie, to lyzeczka co 3 dni... xd Nienawidze syropow xp

Omega Sun
Captain

Terrorystka Frania

PostPosted: Fri Aug 18, 2006 4:01 pm

ide spac
bajjjj
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 25731 25732 25733 25734 25735 25736 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games